שלום לכולם מה שלומכם?

The Abbott Girl

New member
שלום לכולם מה שלומכם? ../images/Emo72.gif

שוב אני עושה את הביקור השבוע שלי כאן
משתדלת תמיד להתעדכן אך מכיוון שבקושי יש לי זמן לראות צח"מ אין לי מה לרשום פה
השבוע רק ראיתי את הפרק של יום חמישי... ולעניינו רציתי לספר לכם שבמקרה עכשיו זפזפתי בטלוויזיה והגעתי לערוץ HOT FUN והיה שם סרט עם שאמר
איזה חמוד, אני חושבת שזה נקרא האחים. למרות שהוא חתיך וכאלה לא היה לי כח להתעמק בסרט והמשכתי הלאה
שיהיה יום מקסים לכולם ורק בשורות טובות
יפית

Dawn12

New member
יפית, את לא בסדר

כל פעם את קופצת להגיד שלום ונעלמת לנו שוב בלי הודעה מראש... !Quit playing games with my heart

שחר????

אם אני יעלם אתה תרגיש בחסרוני????? ותתחיל להתייחס אליי? ותאהב אותי? ???????????????????????????????????

The Abbott Girl

New member
האממ האממממ ../images/Emo72.gif

יש שיר כזה שפעם נורא אהבתי אותו [פעם הייתי פאקצה שאהבה את הבקסטריט בויז] ונו מה לעשות שאין לי זמן לצח"מ
וכמה פרקים טובים עם ג'ק פספסתי, כשיתחילו הפרקים הבאמת טובים עם ג'ק אני ממש אשתדל לא לפספס. וכן כן נחמד לדעת שאני חסרה לאנשים
אני בהחלט משתדלת לקפוץ יותר [תמיד קוראת, לא תמיד מגיבה]

taish

New member
סחתיין על הציטוט של הבקסטריט-בויז!

אני מודה ומתוודה שגם אני אהבתי אותם לפני אי-אלו שנים, כשהייתי קטנה והערצתי, כמו כולן, להקות בנים. אגב, כשאני חושבת על זה עכשיו במבט לאחור, קווין מהבויז לא קצת מזכיר את קול מצח"מ? ואם ממש לא התכוונת לרמוז בציטוט שלך לבקסטריט-בויז, עמך הסליחה. זה כנראה רק עולם האסוציאציות הפרוע שלי (והילדות העשוקה שלי...)

אם קול זה קווין אז בילי חייב להיות

ניק קרטר...
אחותי הקטנה העריצה אותם בטירוף ואף זכתה במבצע כלשהוא וטסה להופעה שלהם בלונדון...
היא גם היתה אמורה לפגוש אותם מאחורי הקלעים אבל זה לא יצא לפועל לצערה. סתם אינפורמציה, למקרה שזה יעניין מישהו.

junny

New member
לא..

גם אני לא הדבקתי פוסטקים על הקירות בעולם.. לא היתה לי בכלל הערצה אף פעם הכי קרוב לזה זה צח"מ אבל כשאני צריכה להסביר לבנזוג שלי איך אני רואה את התוכנית הזו אני מנסה להשוות את זה לכל משחקי הכדורגל שהוא רואה- ישיר, חוזר, אתמול, בלילה, לא משנה מתי ולמה..

taish

New member
אין סתירה בין צפיה באופ"ס

לבין צפיה במשחקי כדורגל. גם אני צופה במשחקי כדורגל (ואגב, הפועל חיפה שלי הולכת מדכי אל דכי...
).

python 4

New member
לעומת זאת, מכבי חיפה שלי..../images/Emo98.gif

משאירה את כולם הרחק הרחק מאחור!!

junny

New member
זה בסדר..

אצלנו כבר מזמן מספידים את הפועל ת"א. אצלנו המצב הרבה יותר גרוע

taish

New member
אוקיי, אוקיי, רק עכשיו ראיתי שיפית

כבר הזכירה את זה... כמה נחמד לגלות שלא הייתי הפקאצה היחידה בילדותי...

בלי ספק - אני נמצאת במקום הנכון

אלוהים! ואני חשבתי שאני האידיוטית היחידה שאוהבת אותם! אבן נגולה מעל ליבי! תודה לכם!

dviridit

New member
אני אהבתי יותראת...

גורג' מייקל אל רק כפי שהיה פ]עם, זוכרים איזה חתיך היה בקליפ של I NEVER GONNAZ DANCE AGAIN.???????? ואגב אם כבר ג'ורג' מייקל, הוא לא דומה כיום למלקולם??

הויי איזה קליפ זה היה????

מי יכול לשכוח את ג'ורג' מייקל המדהים בקליפ שהשאיר את כולם עם שובל של רגשות וזה גם היה בתקופה שרוב הקליפים לא היו משהו משהו דרך אגב גם השיר שלו love Christmas היה משגע, מאוד אהבתי את זה שניגן איתו החתיך אני זוכרת שבכל הדיסקוטקים היה את השיר הזה ואת i never gonna dance again הויי, יפה מאוד הצלחת לרגש אותי. חכי
חזק ממני

dviridit

New member
גם השיר השני על הקריסמס מדהים...

וגם דיבור חדיש זוכרת? וסנדרה? משהו משהו. בכלל אני מתה על המוזיקה הזו.

האמת היא שזה לא אני אהבתי

אלא אחי הקטן היה אז משוגע עליו וכל היום שם אותו בטיפ והיה לו תסרוקת כמוהו....ועם החמצון שלו אז היום כשאני שומעת ואת מזכירה לי את זה ישר אני נזכרת בילדות שלי אני דווקא אהבתי מוזיקה אחרת, רק ישראלית

למעלה