שלום לכולם מה שלומכם?

השיר הכי יפה של סנדרה זה...../images/Emo79.gif

"מריה מגדלנה", ושל ג'ורג מייקל זה כמובן "לחישה פזיזה" עם הקליפ המדהים שבו הוא בוגד בחברה החמודה שלו עם איזו פרחה אחת...

שמיצית

New member
חולקת על דעתך

אם נתעלם רגע מקיומו של אנדרו רידג'לי (סליחה מותק, wherever you are), השיר הכי טוב של ג'ורג' מייקל זה - wake me up before you Go-Go

ומה תגידו על השירים מהסרט "גריז"?

לגמרי חלק ביתי נפרד מההתבגרות שלי... חרשתי על התקליט שלהם. אבא שלי שמר במשך שנים את כל התקליטים שלו וברגע שאני ואחותי ראינו את "גריז" לא עזבנו אותו בשקט עד שהוא העביר לנו את התקליט לקלטת. נכון שמתאים לבילי ומאק לשחק אותה כאילו "דני וסנדי"...?! החנונית והקול מתאהבים ומתגברים על כל המכשולים בדרך... אח... אני חסרת תקנה אני יודעת!

dviridit

New member
גם אני אוהבת שירים עבריים אבל בעיקר

של פעם ולא של עכשיו. למשל אהבתי את הפסטיגלים של פעם שהביאו ביס. ונכון גם בקליפ ההוא WAKE ME UP GO GO הוא היה חתיך. אני מתה עחל מריה מגדלנה של סנדרה. ושל דיחבור חדיש הכי יפה לדעתי CHERI CHERI LADY. הפורום נהיה פורום מוזניקלי. ? אומלי 8טעיתעי בפורום?

למרות שזה חורג מדיבורים על צח"מ זה

הכי כיף לגלוש מידי פעם עם אנשים שמתכתבים איתם בפורום כל יום על נושא אחר מידי פעם, כי זה יותר מסקרן אותי לדעת איזה מוזיקה את וכל החברים כאן אוהבים לשמוע מאשר להיכנס לפורום מוזיקה ולדסקס עם אנשים שאני לא מכירה בכלל ושאין לי כח בכלל להתחיל להכיר... אוליביה ניוטון ג'ון... מתה עליה!
דרך אגב, הסרט "גריז" נעשה בשנה שנולדתי: 1978.

dviridit

New member
את העיקר שכחתי ל ציין. אנני.....

אוהבת גם את גריז. אומנם עד לפני שנה לא ראיתי אותו. אבל זה היה בערוץ 10 לפני איזה שנה. אז ראיתי חלק. את השירים יש לי בדיסק.

taish

New member
talking about סרטי פולחן

כשאת היית נערה מתבגרת, אני הייתי עדיין ילדה, ואני זוכרת שגם כילדה נורא אהבתי את "גריז", וכל הכיתה שלי עשתה מזה פולחן. כשהתבגרתי מעט, הטרנד היה (ועודנו) סרט הפולחן "Rocky Horror Picture Show". סרט פולחן במלוא מובן המילה. כל פעם שהסרט מוצג בסינמטק, הוא מלווה בהופעה בהשתתפות הקהל, שכוללת פרפראזות על הסרט והתייחסויות קומיות אליו. הקהל הוא חלק בלתי-נפרד מהסרט, ובאיזשהו מובן אפילו יוצר אותו. (talking about אינטראקטיביות...) שחר המסכן בוודאי לא תיאר לעצמו שפליטת הקולמוס המקרית שלו על שורה משיר של הבקסטריט בויז, תתגלגל לדיון סוער על המוזיקה הישראלית והזרה לדורותיהן... "סליחה, אנחנו לא קצת גולשים?"
אבל אני מקווה שזה לא יצר יותר מדי בעיות...

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

למען הסר ספק - זאת לא היתה פליטת קולמוס והכוונה באמת היתה לשורה מהשיר. זה פשוט היה נראה מתאים, ובאמת לא חשבתי שיתפתח דיון מזה, אבל אין לי בעיה עם זה. הגננת פרשה מתפקידה

taish

New member
אני רק מקווה

שעכשיו לא יתחיל דיון על פרסומות, בעקבות השורה מהפרסומת שהבאתי ("סליחה, אנחנו לא קצת גולשים?"). למרות שכשחושבים על זה, יש בזה דווקא פוטנציאל לדיון לא רע: תאגידי התקשורת הגדולים (ערוץ 2, ו"שלוש המשפחות" שבבעלותן שלושת העיתונים הנמכרים בארץ), וכתוצאה מכך גם דיון על החברה הצרכנית, הריכוזיות של השווקים, הגלובליזציה וכו'. אבל אל תיתן שזה יקרה. אם מתחילים להראות סימנים לזה, אני דורשת שהגננת תחזור לתפקידה!

נכון השירה של דני רומאלטי חסרה לכם?

רואים? אפשר בשניה להחזיר את השרשור לצח"מ כאילו לא קרה כלום
ואני מאוד אוהבת ומעריכה את הגננת שלנו...
למרות שלפי איך שאנחנו מתנהגים כאן בזמן האחרון אני חושבת ש"כיתה טיפולית" יותר מתאים...

אור2221

New member
בלכס....

הקונצרטים שלו היו הדקות הכי מבוזבזות בצח"מ במשך כל שנותיה. לקח חצי פרק ושיעמם אותי עד מוות.

python 4

New member
דני רומולאטי חסר לי../images/Emo99.gif

אחד היפים שבצעירים, אם לא היפה ביותר (אולי חוץ מפיליפ III). הוא היה פשוט מושלם עם פיליס!

תגידו, יש מצב שדני ורקס באמת אב ובן

היתה תקופה שחשבתי שהם באמת אב ובן כי יש ביניהם דמיון אדיר. מבנה הפה והלסת שלהם דומה ויש להם אותו חיוך בדיוק! אז מה אתם אומרים? יש מצב שהם באמת משפחה?

אני לא מאמינה שפספסתי דיון כזה סוער

איזה בעסה שלא הייתי אתמול! נראה שהתנהל פה דיון סוער על מוסיקה וקליפים! אוףףףףףףףףףףף!

dviridit

New member
לא נורא את תמיד תלקרוא ולהוסיף.

ואפילו לקבל תגובות דו'וקטא מענין אותי מה דעתך ומה יש לך להוסיף לנו.

למעלה