תקראי לזה איך שאת רוצה זה פשוט הרכיבה האמיתית.. אין מה להגיד...
מ מיי 100 מיי New member 21/2/07 #12 וואלקם.. אני מיי בת 16 וחצי רוכבת ומתחרה דרסג' בחוות הפסגה.. על זיילי הקטןחתיךיפיוףמושלםשלי!!! השתלבות נעימה...
וואלקם.. אני מיי בת 16 וחצי רוכבת ומתחרה דרסג' בחוות הפסגה.. על זיילי הקטןחתיךיפיוףמושלםשלי!!! השתלבות נעימה...
כ כל עולמי סוסים New member 21/2/07 #16 שלום שיר, בת 14, רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר. השתלבות נעימה
S segev 007 New member 21/2/07 #18 ברוכ הבא../images/Emo8.gif שלום אני שגב בן 14 רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש ישתלבות מהירה
H horses my life New member 21/2/07 #21 ברוך הבאא אני יאנה בת 14 ב26.2 שזה החודשש ווסטרנית רוכבת באורוות יטבתה שזה בקיבוץ על מונטי(מונטנה השמנה) השתלבות מהירהה:]
ברוך הבאא אני יאנה בת 14 ב26.2 שזה החודשש ווסטרנית רוכבת באורוות יטבתה שזה בקיבוץ על מונטי(מונטנה השמנה) השתלבות מהירהה:]
H horses my life New member 21/2/07 #22 ברוך הבאא אני יאנה 14 ב26.2 ווסטרנית באורוות יטבתה על מונטנה השמנמנה השתלבות מהירה
S smart phenomenon New member 22/2/07 #25 ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני עמית. בת 14 וחצי. אני רוכבת ווסטרן בחוות אלונים, בריינינג. ויש לי סוסה פיינטית טהורה שבקרוב בת 5... השתלבות קלה ונעימה..
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני עמית. בת 14 וחצי. אני רוכבת ווסטרן בחוות אלונים, בריינינג. ויש לי סוסה פיינטית טהורה שבקרוב בת 5... השתלבות קלה ונעימה..
ע עדימ New member 22/2/07 #29 ברוך הבא! בדרום גם אני אתה רוכב במקרה באורים? זו חוות המירוצים היחידה שאני מכירה חוץ מהחווה ל חג'ג' וסוס במסלול
ברוך הבא! בדרום גם אני אתה רוכב במקרה באורים? זו חוות המירוצים היחידה שאני מכירה חוץ מהחווה ל חג'ג' וסוס במסלול
N NO MaTaN THIS CHIC New member 23/2/07 #35 ברוך הבא...!!! אני מתן אני רוכב ווסרטן בחוות הרלב בכפר נטר...ואני קאטררררררר....בן 14 וחצי..ויש לי סוסה (היא לא שלי)שאני מתחרה עלייה קוראים לה ליידי פולאריס (המלכה..)השתלבות מהירה!
ברוך הבא...!!! אני מתן אני רוכב ווסרטן בחוות הרלב בכפר נטר...ואני קאטררררררר....בן 14 וחצי..ויש לי סוסה (היא לא שלי)שאני מתחרה עלייה קוראים לה ליידי פולאריס (המלכה..)השתלבות מהירה!