שלום לכולם מקווה שתמצאו תשובות:)

Dizen

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תרגיש טוב בובי
יא, לא הצקתי לך כבר מלא זמן

Dizen

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מנסה לענות:
איך אני הולך להתנדב? אני מניחה שאתה שואל איך מתחיל התהליך. כל מה שאתה צריך לעשות הוא להרים טלפון למדור פרט ולהגיד שאתה רוצה להגיש בקשה (רק בכתה י"ב).
מה מקנה לי ההתנדבות? ההתנדבות מקנה לך פטור מטירונות, שמירות, תורנויות ופטורים ספציפיים שאתה זקוק להם בהתאם למצבך. ישנה גם תוספת שכר מזערית משהו שנקראת "דמי מתנדב".
במה אני שונה מחייל רגיל? חוץ מהדברים שהזכרתי בסעיף הקודם, יש את עניין האחריות הרפואית: אם נקבע לך פרופיל 21, אתה נשאר חבר בקופת החולים אליה היית שייך לפני הגיוס, והצבא לא אחראי עליך מבחינה רפואית. אם נקבע לך פרופיל 24, אתה כמו חייל רגיל מהבחינה הזאת.
האם זה כ"כ קשה להתקבל להיות מתנדב? תגדיר קשה. מעטים הם המקרים בהם לא מאשרים בקשה... אבל התהליך הוא ארוך ומעייגע ומבאס. מקווה שעניתי על הכל
we wish you a marry christma...

gilimix

New member
תודה רבה לכם.

בדרך בקשר להשמנתת ייתר מה הצבא עושה?????

אני יכול להגיד לך מה הם עשו איתי..

פרופיל 24. מה הBMI שלך? כמדומני, מעל 40 הם אוטומטית נותנים פרופיל 24.

gilimix

New member
יש לך מושג איפ יש הטבלאות

כמה כל גיל וגובה צריך להיות??? מה זה מה שנתת לי??? פרופיל 24 משחררים אוטומטי???

סיונתו

New member
אני יודעת

שאתה נכנס לרופא בלשכג (בתל השומר) אז יש על השולחן כזה מודבק... לא עזרתי הא... אני יכולה לברר לך גם... כמו שאמרתי כבר... בנדוד שלי אחראי מרפאה ויש לו את כל הספרים וזה אני יברר לך

gilimix

New member
רק עוד חצי שנה אני בלשכה

אני רוצה למנועע בכל את הורדת הפרופיל שלי!!

סיונתו

New member
אוקיי

אז אני יכולה במוצא"ש לכתוב לך או במשך השבוע להשיג את הטבלאות... אתה לא בורח לנו נכון??

אתה לא צריך את הטבלה. אמרתי לך...

אתה יכול למקם את עצמך בטבלה עם הנוסחא באתר. בכל מקרה, באתר יש גם קישור לטבלה... תבדוק מה הBMI שלך. בהצלחה.

זה לא טיפת חלב או אחות בית ספר ../images/Emo13.gif

הגעת לגיל שאפשר להתחיל... לחשב בלי להתחשב בגיל שלך
. כעקרון, תכניס בעמוד שנתתי לך את הגובה שלך והמשקל שלך. הטבלאות שיש לאחות בית הספר ובלשכת הגיוס אלו גרפים אקספוננציאלים שמחושבים ע"י הנוסחא משקל לחלק בגובה בריבוע (העמוד שנתתי לך מחזיר לך את התוצאה
).

למעלה