שלום לכולם. מרגישה זה המקום היחיד שמבינים אותי

שלום לכולם. מרגישה זה המקום היחיד שמבינים אותי

אבל קודם כל התנצלות. אני כל הזמן כותבת ולא מגיבה לבעיות שאחרים מעלים. זה לא מתוך אנוכיות, רק מתוך עומס רגשי בלתי רגיל. אין לי מקום לכלום כרגע. מבטיחה שברגע שזה ישתפר אעמיד את תובנותיי אם מישהו יחפוץ בהן.
כל כך הרבה דברים יש לי לעדכן. אתחיל באופן כרנולוגי על אף שהרבה קרה, כשהשורה התחתונה היא שהחלטתי פשוט לשחרר. אגיע לחתונה כמו אורחת. עמו בת זוגו של בעלי. החלטתי שמערכת היחסים עם בעלי חשובה לי הרבה יותר מהמקום שלי בחתונה של בנו. החלטתי שאם שתי נשים (גרושתו ואמא של הכלה) מנסות כל אחת למשוך אותו לכיוון אחר, אני לא אנסה למשוך אותו. אצלי יהיה לו מקום בטוח. אני בחרתי ועכשיו צריכה לחיות בשלום עם הבחירה שלי. זו תובנה שהבשילה אצלי אתמול. לשחרר. לדעת לשחרר זו מתנה.

החתונה נכנסה להילוך מעשי. נקבע תאריך, באוגוסט, בגן אירועים.

כבר לפני שבועיים, ערב פורים, אני הושבתי אותו ואמרתי לו שלדעתי כיסוי הוצאות החתונה זו טעות, גם כלכלית וגם תפיסתית חינוכית. זה שההורים מממנים חתונה, חינה ושבת חתן ועוד אח"כ תומכים בזוג עד שיסיימו את לימודיהם זה פשוט לא נכון. אבל אם זה מה שהוא רוצה, אני איתו. יש לנו 40000 בחסכונות. זה כל הכסף שיש לנו. מדובר בכסף שאני חסכתי את קצבת הילדים שלי מהרגע שנולדו.
הדגשתי שאם נקח את הכסף הזה אין לנו שום רזרבות או ערבויות אם מתקלקל המקרר או שאני שוברת רגל או לא יודעת מה, אבל אם זה חשוב לנו אני באה לקראתו על אף שאני חושבת שזה לא נכון. קוראים לזה אהבה.
הוא יכול להשתמש בזה בתנאי שכתשתחרר קרן השתלמות בעוד שנה כל הכסף חוזר לשם + שאר הכסף נשמר לאירועים עתידיים של הילדים.

זוכרים שאמרתי שאני לא קדושה? זוכרים איך דיברתי על האויב הזה, אגו? כבוד?

חוו דעתכן על הסוגיה הבאה אם תרצו - נקבע מפגש עם ההורים של הכלה. הוא לא הזמין אותי. אני מזכירה שאנחנו נשואים שבע שנים + שני ילדים משותפים. שאלתי מה מטרת הפגישה. הוא ענה שמבחינתו היכרות. אמרתי לו שאם שכיוון שאני חלק חשוב מחייו אם זו הכרות אני רוצה להיות נוכחת. לא נראה לי נכון שהוא ייסע לשם עם גרושתו כאילו הם עדיין זוג. נכון שהם שניהם הןרים של החתן אבל הם ממש לא יחד.
הוא הסכים ללא קושי מיוחד (רוצה לבוא? בואי).

אני רעה? הייתי צריכה לתת לו לנסוע לבד? לא בטוחה.

בקיצור כמה ימים קודם שאלתי אותו מה נביא והוא ענה יין כי הוא לא רוצה להוציא כסף.
אמרתי לו שלדעתי יין לא טוב. לא כולם שותים וגם אם כן זה נגמר. לקחתי על עצמי הבאת כלי מיוחד עם שוקולדים.
באותו בוקר היה לי יום חופשי שהיה אמור להיות מוקדש לזה.

ואז, ערב קודם, כתבה לו גרושתו בסמס שהיא לא חושבת שלמפגש צריך להגיע בידיים ריקות.
הוא ענה לה שהוא מתכוון להביא כלי עם שוקולד

היא ענתה לו "ולא התככוננת להגיד לי כלום? היה יוצא מצב לא נעים שאתה בא עם משהו ואני בידיים ריקות!" והציעה לקנות יחד בשם הורי החתן.
הוא ענה לה (באופן מעורר גאווה) ש"אמנם יש לנו אינטרסים משותפים לטובת הבן המשותף שלנו, אבל אנחנו שתי משפחות שונות וכל אחד מייצג את עצמו"

ואז היא הציעה בכל זאת לקנות משהו יחד כי "זה ישמח את הבן".
והוא נכנע. שאל אותי אם זה מאד עקרוני לי. ראיתי שהוא לא רוצה להתעמת איתה וויתרתי. ובאמת אניחושבת שהייתי צריכה לוותר. אבל נשאר לי בלב. קטנוניות?

ביום עצמו היא הגיעה לפנינו ונכנסה עם זר פרחים ענק שכתוב עליו לאודליה (אם הכלה) ממנו ומגרושתו.נגיד "משמוליק וחגית".
ומה יצא? מי נכנס בידיים ריקות?
ואיפה אני? ואיפה אני מול התאחדות הזוג הזה יחדיו שנית?

קטנוני? כנראה שכן. לכן החלטתי לשחרר. די.

ועכשיו מתנת אירוסין. אם החתן רצתה לקהות תכשיט, אנחנו פמוטים מכסף. סוכם שהיא תקנה תכשיט ואנחנו פמוטים מכסף. עליי הוטלה מלאכת חיפוש הפמוטים. ואז היא שינתה את דעתה. היא רוצה שיחד יקנו פמוטים. מתנת הורי החתן. בעלי אומר שאני עדיין יכולה לבחור. אמרתי לו שאני לא אעשה את זה לאשה. אני לא הייתי רוצה שמישהי אחרת תבחר במקומי מתנה לכלתי.
אבל לא ברור לי למה צריך לקנות יחד.

אז אני אקנה לכלה משהו בשמי וזהו.

אני חושבת שהחתונה הזו מעמתת אותי חזיתית באופן מוחשי עם העובדה שלבעלי יש עוד מחוייבויות, וגם אם התגרש, עוד משפחה. ואני חייבת לשחרר ולהניח לדברים לקרות ולהיות תומכת וטובה אליו כי כפי שציינתי הוא עובר תקופה איומה בעבודה החדשה והלוחצת שלו.

הנה, הוכחתי לכם שאני לא קדושה ואפילו יכולה להגיע לרמות מאד נמוכות של כבוד ואגו. הלוואי שיכולתי להיות אחרת. אני באמת מנסה. עברתי עמה יצים מאד עצובים וכואבים (עוד לא סיפרתי על הריב בהא הידיעה) ואולי אני עושה הכל לעצמי בכך שאני לא מכירה בעובדה שמדובר באירוע שהוא לא שלי. לא שלי. לא שלי.

וועוד לא התחלתי בכלל לספר על הילד, שמרגיש שכולם חייבים לו וברור שמממנים לו חתונה ולימודים וחיים אחרי החתונה. מרגיזזז.

סתם להוסיף שמן למדורה

מה יקרה כשתצטרכו לארח את הורי הכלה בחזרה?
יאללה, באלגן!
&nbsp
סתם... אני אמפתית מאד למצבך כי גם אצלנו חלק כבר משאירים את העשור השני מאחור, ואני רואה שזה לא נעשה קל יותר כשהם גדלים ותאורטית "עוזבים את הקן".
&nbsp
לא יעזור לך, אני עדיין חושבת שאת קדושה. את משלמת עבור הארוע מקיצבת הילדים שחסכת ואת אפילו לא נספרת? הגרושה מנסה שוב ושוב להראות שהם עדיין שותפים ואת לא קשורה, אבל הרי זו לא המציאות!!! ניחא הקטע עם הפמוטים, נראה לי שפתרת את זה בצורה נבונה, אבל לגבי מתנת הביקור, שבו היא במתכוון הציגה אותך כמי שלא אמורה להיות שם... פויה! הרי בעתיד, אם וכאשר תארחו את הורי הכלה לארוחת שבת או חג או סתם לביקור נימוסין, היא לא תהיה נוכחת, שלא לדבר על כך שהיא לא תהיה המארחת. אז למה להציג מצג שווא? היא מתביישת בכך שהם גרושים?
&nbsp
אני מודה שאת קצת השראה בשבילי, על איך כדאי לנהוג במצבים שכאלו. אני מקווה שכשאהיה במצבים דומים אצליח לחשוב כמוך.
מצד שני, כנראה שיש גם צד חיובי בכך שהאקס שלי מחוץ לסיפור, ואת בנזוגי אסור להשאיר לבד עם האקסית שלו מחשש לאלימות (כן - מצידה. כבר היו דברים מעולם לצערי)

אני לא חושבת שאני הייתי שיקול בעניין של המתנה לאם הכלה.

גם הורי הכלה גרושים. האשה נשואה בשנית. עליה בטח לא צריך לעשות רושם והיא וודאי מבינה עניין.
עוד מישהו חוץ ממני מודאג ששני ילדים להורים גרושים מתחתנים? מישהו אמר טיפול זוגי?

ואת באמת זהב טהור.
אם אני באמת שותפה שלו. באמת. לא סתם אומרת, אני צריכה לשחרר אותו. זה כואב לי במקומות עמוקים בלב. אבל אני טוענת שאני עושה את זה לעצמי. למה המקום שלי נבחן על הרקע הזה?למה אנילא מספיק בטוחה בו? הוא בעל אוהב ואבא מסור לילדיי (השלושה מנישואיי הקודמים והשניים המשותפים) אז בזה אני צריכה להיאחז. השאר, לא שלי.

ומה שמצחיק - באמת מצחיק

זה שישבנו שם מסביב לשולחן, בעלי ואנוכי, גרושתו ובעלה, אם הכלה ובעלה , והחתן והכלה. שלושה זוגות שנישאו בשנית, ואז הם החתן (גרושתו) אומרת שעל אף שצריך להשתדל לקצץ בהוצאות, עדיין צריך לזכור, שחתונה זה פעם אחת בחיים.

ועל זה נאמר: לא הטוש הכי זוהר בקלמר...

עצובה איתך ומקשיבה

כי כנראה אי אפשר לעזור בדרך אחרת.
היא באמת לא הכף הכי חדה במרק הגרושה הזאת.
אני חייבת להגיד שאני מאד מעריכה את התנהלותך. בעיני האיש שלך טועה טעויות חמורות שוב ושוב.
ואת, את החלטת לפעול מאד בחכמה מבחינה זוגית, השאלה אם הוא יודע להבין ולהעריך את זה.
אני חייבת להגיד מהצד של זאת ש"באמצע"- אני ביחסים טובים עם הגרוש שלי. הוא לפעמים מנסה ללחוץ עלי לעשות דברים .ואני לא יכולה *לדמיין* מצב שאני אתן לו להחליט לי ולבן זוגי על ההוצאות.
לא ברור למה במקום שבכל אחד מארבעת משקי הבית הנפרדים שמעורבים פה- אתם, הגרושה, אם הכלה ובעלה, אבי הכלה ואשתו -המבוגרים יגידו לילדים מה הם יכולים לתת, זה נהיה "הורי החתן" מול "הורי הכלה".הרי אתם והגרושה יחידות נפרדות.
אני לא יכולה לדמיין שבעוד X שנים כשאחד מילדינו יכירו את בחיר לבם, אני אשקול ללכת למפגש בלי בן זוגי, שמגדל אותם איתי והוא חלק מחייהם. איזה אמירה קשה יש בכך גם לבן זוגי ובעיקר לילדים שלנו? הלא משותפים והכן משותפים.
אם היה מדובר בזוג מאד מסורתי שלא נחשף לגירושין מעולם, הייתי אומרת ניחא, שיעשו מפגש הכרות ראשון בלעדייך ואז יהיה מפגש נוסף בבית שלכם ויכירו גם אותך וגם את הבית שהבן גדל בו. אבל אם מדובר בזוג שלא גר במערה, ועוד גרוש בעצמו...?! הרי זאת המשפחה של הבן, לטוב ולרע.!
מה פתאום שארשה שהגרוש יחליט על ההוצאות שלנו? הרי אתם והגרושה שתי יחידות כלכליות נפרדות, וגם הורי הכלה. לא ברור למה שבמקום שהמבוגרים בכל משק בית ידברו עם הילד/ה ויודיעו מה הם יכולים לתת, זה נהיה "הורי החתן" מול "הורי הכלה".
ואגב, הורי נתנו לי לא מעט לחתונה של הגרוש ושלי. זה לא מחייב אותי לתת לילדי אותו הדבר, אני חיה בסיטואציה כלכלית אחרת.
בקיצור אני חושבת שההחלטות של בן זוגך תמוהות וקשות ומקוממות.

ותוהה מה היה עד כה, באירועים חשובים של הילדים הלא משותפים. היית משתתפת? היו עניינים כאלה בעבר?
אולי כדאי למצוא זמן רגוע, ולנסות לדבר עם בעלך על המצב הזה. לשלוח אותו לאיזה טיפול רפלקסולוגיה מרגיע (זה כבר יהיה יותר זול מכל ההוצאות האלה...) ואולי יום אחד הוא יבין כמה שהגרושה (והבן) מצליחים עדיין להפעיל אותו, ללחוץ לו על כפתורים אחרי כל השנים.

תודה. אז אני לא משוגעת שאני סבורה שאנחנו יחידה כלכלית נפרדת?

היו בר מצווה בת מצווה בעבר.

התקוממתי שהיא בוחרת אולם והולכת לטעימות עם בעלה הנוכחי ובוחרת מזכרות וצלם ואיפור (איםור מלא!!! כול מייק אפ לבת שתים עשרה! למה?) ופוסטר ענק של הילדה בכניסה לאולם (למה צריך כשהילדה שם? שיתסכלו על הילדה, לא על פוסטר)

בעלי רק כספומט. רק משלם. כלומר אנחנו משלמים.
מעולם לא התערבתי.

ההחלטה החכמה ומרחיקת הראות שלך, לחיות בשלום עם בן זוגך

היא החלטה נכונה בעיני.
גם אם קשה להבין את התנהגותו עכשו. תקראי מה שכתבה לך ornme...יש הרבה חכמה בגישה הזאת.
אם אני מבינה נכון- בעצם, בחגיגות הקודמות של ילדיו הגרושה החליטה לפי תפיסת עולמה ותקציבה ואתם שילמתם חצי חצי .בלי מעורבות בהחלטה. היא ממשיכה עכשו באותה גישה. את לא התערבת אז גם כשהבחירה לא נראתה לך והוא כנראה לא עמד מולה על שלו-שלכם בעניני כספים.
עכשו מדובר במצב שהוא צריך לעמוד מולה (לראשונה?) כאשר כמות האנשים המעורבים בלי ספק מלחיצה אותו, חתונה מלחיצה ומשבשת גם בזוגות רגילים בלי מטענים ומורכבות, יש את הורי הכלה, הכלה, את ההתחשבנויות שלו עם עצמו ועם הדרישות של הבן...אני יודעת מעצמי שזה היה שריר שלקח לי זמן ואימונים עד שלמדתי להפעיל אותו. אני יודעת מגרושים אחרים שאני מכירה כמה האקס עדיין מצליח ללחוץ להם על הכפתורים -לטובה ולרעה. אז במצב הזה , לצפות שהוא יעמוד מול הגרושה זו כנראה ציפיה לא ריאלית. ואת יודעת זאת והחלטת לספוג.
השאלה עכשו היא למה את מרגישה שזה שהחתונה מפעילה אותו כל כך זה הופך אותך ל"כלום"?
זה מעצבן, זה מקומם, זה מחרפן ומדאיג כלכלית; אבל זה לא מאיין אותך. "את כלום"? לבעלך? את יודעת שזה לא נכון. לבנו? גם את זה את בטח יודעת שלא נכון.
נראה לי שהנזק של להתגלגל למצב פנימי קורבני ועצוב כזה, גדול אפילו מהנזק הכלכלי כאן. וזה המקום שבו יש לך החלטה והשפעה ואת כן יכולה להחליט איך את מתייחסת לזה. הרי החיים לא יגמרו בחתונה. יש זוגיות אחריה, גם יהיו עוד חגיגות משפחתיות. ובעיקר בעיקר יהיה אותך -אשה, אמא ,אמא חורגת ובת זוג, ואת לא כלום, את כאן ולא הולכת לשום מקום.
אולי כדאי לחשוב מה יעזור לך להרגיש אחרת. יש דברים לא ריאליים (שהוא יעמוד מול האקסית והבן ויגיד שסכום התמיכה יורד חזרה לחצי שהחלטתם עליו בהתחלה) אבל אולי יש דברים כן ריאליים שהוא יכול לעשות ? (נגיד0 שתקבעו מראש עם הורי הכלה שתעמדו כולכם יחד בכניסה כל המבוגרים שגידלו את שני הילדים האלה, ותלחצו ידיים לאורחים; שתזמינו את הורי הכלה ובני זוגם לארוחת ערב בלי הגרושה ובעלה; לא יודעת.)
ואולי יש מקום לדבר עם בן הזוג. להגיד לו את האמת, שהשתלשלות ההחלטות לגבי החתונה לא רק מרגיזה ומקוממת אלא גרמה לך להרגיש שאת כלום. ולהגיד לו מה את מבקשת שיעשה ויעזור לך להרגיש יותר טוב. איתו ועם עצמך.

הוא דווקא חמוד. לפחות נראה

היא בגדה איתו כשהייתה נשואה לבעלי ואז ביקשה להתגרש ממנו (מבעלי) כי הוא עבר לה. הוא עוד היה מוכן לסלוח.

מה כפת לי

צריכה לשלוח לה פרחים פעמיים בשנה על ששחררה את האוצר שלי. איש שאני אוהבת ועושה אותה מאושרת ומגדל את הילדים שלי והוא משענת ואהבה ושמחה.

עכשיו תקופה קצת קשה אבל מה שווים יחסים שנדברים בקצת רוח מצויה (או טורנדו, הוריקן, צונאמי...).

בקשתי אליכן - תעזרו לי לנסות לחיות בשלום עם הבחירה שלי לאפשר ולשחרר בלי להרגיש קרבן. תובנות, קדימה!

לא יכולה לענות לך בצורה רגועה

בעיני זה לא קשור למשפחות מורכבות
לא יכולה להבין את הבזבזנות החולנית סביב אירועים הנהוגה במקומותינו
לא יכולה להבין שבשביל 3 שעות של מסיבה ראוותנית למשפחה לא יהיה כסף רזרבה למקרה הצורך
לא יכולה להבין את זה שאם כל החסכונות שלכם הם 40 א' ש"ח זה ילך לאירוע.
לא קשור בכלל בעיני לגרושה שלו, זה רק בינך ובינו
תסלחי לי שני לא פוליטקלי קורקט
אחר כך אנשים בוכים במדינה הזו על יוקר המחיה
העיקר לא להגיע בידיים ריקות
העיקר לעשות אירוע "מכובד"
זה היום הכי חשוב בחיים שלי (בדיוק בפורום משפחות מורכבות יגידו על המשפט הזה פחחחחחח...)
&nbsp
זהו. סליחה מראש אם פגעתי

לא פגעת. אני איתך. יצאנו מדעתנו.

זה קשור למשפחות מורכבות כי לנו הייתה דעה אחת ואז גרושתו שכנעה אותו בדעה אחרת.
זה קשור גם לזה שזה מה שהוא קיבל מהוריו ומרגיש כשלון אם לא ייתן אותו הדבר לבנו.

poly1982

New member
אני איתך לגמרי

זו הסיבה העיקרית שבגללה ברחנו לקפריסין -
כל הטררם סביב האירוע עשה לנו רע. לא נראה לי הגיוני לשפוך 100,000₪ על ערב רק כי זו הנורמה.
מצטערת שאין לי תובנות עבור רק סבלנות... מקווה שיעבור בקלות.

mother cat

New member
תשמעי, מדהימה אותי היכולת שלך לשחרר!

אני חושבת שאת מדהימה והאיש שלך זכה!!! ממש זכה שיש לו אותך.
&nbsp
אני מודה שאת כל נושא המתנות ומי מביא מה ואיך ולמה אני לגמרי לא מבינה. אני בריטית. אנחנו לא עושים דברים כאלה - כשמוזמנים לארוחה מביאים בקבוק יין, אולי בונבוניירה (שום כלי מיוחד...), או זר צנוע. בלי השאו.
&nbsp
אבל אני חייבת להגיד שדוקא על הכסף אני לא מבינה איך את מסכימה. איך אפשר לקחת את *כל* החסכונות שלכם לטובת חתונה של ילד אחד, כשיש עוד 5 שיצטרכו להתחתן. כלום לא נשאר לאחרים.... בלי קשר למי הילד הביולוגי של מי אני לא מבינה את ההחלטה הזו...
&nbsp
את מדהימה!
אבל אני מחכה לשמוע ה-מריבה...

בעוד שנה תשתחרר קרן השתלמות גדולה.

לשאר הילדים יהיה כסף.

הקונספט משגע אותי.

הלכו הילדים לבחור גני אירועים. אמרתי לו, איזה תמריץ יש להם להעדיף מנה יותר זולה כשאמא ואבא משלמים?! זוג סטודנטים שלא עובדים מתחתנים בגן אירועים.
נתמוך בהם כלכלית אחרי החתונה גם במימון הלימודים וגם בדמי מחיה. זה לא מפריע לי כי זה סכום שאני מוציאה גם היום, אז לא אכפת לי אם אמשיך להוציא עוד שנתיים. ביקשתי רק שיגדיר עד מתי הוא מתכוון לממן את הבן. סיכמנו שעד תום הלימודים.
לדעתי אם מממנים את נחתונה והאירוסין ושבת החתן (בבית מלון!!!) אז ניתן לקבל אלינו את הצ'קים של החתונה כהשתתפות בהוצאות. גם אז זה יכסה אולי רבע. אי אפשר הכל.

הריב, אני לא גאה בו, אפילו מתביישת.

היה כשהם דנו במקום לערוך את שבת החתן. שזה, למי שלא בענייני דוסים, הזמן שבו החתן עולה לתורה אחרי החתונה, בשבת. פעם היו מארחים בבית וישנים על מזרנים בסלון, היום מקובל במקומות שאין קהילה שיכולה לארח, ויש משפחה גדולה, לעשות בבית הארחה/בית מלון/ישיבה תיכונית (תלוי באמצעים).

האמא של החתן (גרושתו) דוחפת לעשות בבית מלוןץ האמא של הכלה (שמשתתפת בהוצאות על אורחיה) דוחפת לעשות באיזו ישיבה (ואפשר גם באוהל... :)) באזור ירושלים.
אני מצאתי בית הארחה חמוד באותו מקום בו התכוונו לסגור. אמרתי לו שיילך לראות לפני שהוא סוגר. ההצעה שלי הייתה יותר זןלה ב-50 ש"ח לאדם (לשמונים איש זה משמעותי) וגם נראה שהתמורה גבוהה יותר.
הוא ענה שלא כי "אמא של * לא עומדת בעודף אינפורמציה, היא קורסת..." אז עניתי בכעס, כי זה הרגיז אותי שזה שהיא קורסת או לא קורסת זה לא שיקול למה אנחנו צריכים לשלם יותר!
ואז הוא ענה שאי אפשרכה יותר והוא לא עומד בזה והוא לא יכול לעבוד ככה כשאני מתערבת.
אז עניתי לו שנכון שהילד הוא לא בני אבל חשבון הבנק הוא גם שלי ולכן יש לי say בעניינים האלה והוא לא יכול למדר אותי.
ואז הוא ענה שאם אני מתנהגת ככה, אז אולי הוא צריך לחשוב על מקור אחר ממנו הוא צריך לקחת את הכסף.
ואני מאד מאד נפגעתי ועדין פגועה. זו הייתה אמירה מתחת לחגורה שלא מגיעה לי.
אמרתי לו שזהו, שיעשה מה שהוא רוצה ושיתבייש בכלל שהוא מדבר איתי ככה.

אני לא מתעסקת בזה יותר. 40000 אמרנו? כל עוד ההוצאות במסגרת הזו מצידי שצהיה שמלת כלה סרוגה מזהב. אני מאד מאד פגועה.

אני יורדת מזה, אבל חייבת שזו תהיה בחירה שלי.

mother cat

New member
וואו! וואו! וואו! כמה אורך רוח יש לך...

אני הייתי מתפוצצת. פשוט מתפוצצת.
התחלתם בתקציב 20000. עלה ל 25000 ועכשיו 40000 שזה כל הכסף הזמין שיש לכם כרגע. איך את יודת שזה יגמר בזה? שלא ידרשו ממך לממן עוד משהו ועוד משהו ולקחת גם הלוואות?
&nbsp
ואני חייבת לשאול - האקסית של בעלך, גם משלמת משהו? או ק דורשת מכם?

למעלה