שלום לכולם/ן

עלמה 3

New member
תמרי - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית זה פשוט נהדר שבינך לבין הילד יש קשר והידברות... זה כבר טוב ! ילד שעובר הסתה הרעלה נגד אביו מה-
, חווה חוויות מאד קשות, של חוסר אמון, נטישה, אכזבות למינהם, תיסכול...והכל כלפי אביו... ואם הוא מתגורר עם אמו, אז בדרך כלל נכנס האלמנט של שמירת הלויאליות לאמו - וזה קשה - תתארי לעצמך כמה הילד הזה סוחב בראושו ובליבו.... ומה הוא סוחב - איזה משקל כבד. לדעתי, זה עניין של זמן, רק דרך הדיברות, הידברות והדברות עם הרבה סבלנות ואהבה.........זה יסתדר בסופו של דבר כשהילד יווכח שאבא אוהב אותו ושהוא נמצא בשבילו...יתבגר ויבין מי האוהב ומי המרעיל והמתנכר על גבו.... החיים הם כמו בומרנג, כשהילד יבין - היא תהיה אומללה, יותר ממה שהיום ! וכל זאת מתוך ניסיון ! עלמה

yaeli4

New member
תמרי, אני מסכימה עם עלמה ב-200%

כל מילה בסלע. מוזר בעיניי שהוא בקשר טוב איתך אבל לא עם אביו. זה לא כל כך מסתדר לי. אם האמא מסיתה נגד האב, כיצד זה שהיא "מרשה" לו להיות פתוח ומיודד איתך? לאלוהים הפתרונים, אבל בעיקרון, צריך בפירוש להסביר לו שהמניפולציות האלה הן פסולות בעיניכם ובכסך לא קונים קשר ואהבה. הילד מלא תסכולים וכאב. אין לי ספק שאמו תסבול ממנו כשתגדל, אבל בענייני כסף אסור להיכנע. זהו פתח מסוכן לסחיטה שרק תלך ותגבר. בהצלחה,

תמרי30

New member
נכון שזה מוזר שהוא בקשר איתי

ועם אביו הוא לא כל כך מסתדר אבל כמו שכתבתי אמו אמרה שהיא מחבבת אותי וגם הבן ונגד האב יש לו טענות ותלונות שהוא ספג מהבית במהלך השנים כך שאני לא כל כך קשורה לכעס והתסכולים . ובנוסף הבן ואני מתענינים בתחומים דמוים ויש לנו נושאי שיחה משותפים

yaeli4

New member
תמרי, חשבתי על עוד משהו

אם הילד בקשר כל כך טוב איתך, אולי כדאי שאת תבהירי לו שהמניפולציה שהוא עושה מבחינת כסף, לא תעבוד ולא מקובלת עלייך ולא על אביו. אולי את תמצאי את הדרך להסביר לו שאביו אוהב אותו ושלא בכסף קונים אהבה. האם ניסית פעם לדבר איתו על זה?

daniela30

New member
יעלי ../images/Emo13.gif

דווקא כן דיברתי איתו לפני כמה ימים כשהפיצוץ היה בשיאו . בתחילה כתבתי לו מיילים ממעמקי ליבי וגם אבא שלו כתב לו ודיבר איתו ממעמקי הלב . לאחר מכן אביו קיבל תשובה קצרה ולאקונית שאם הוא לא ייתן לו את מבוקשו הוא ינתק את הקשר איתו ושהוא שונא אותו והוא אבא רע,קמצן , שקרן ועוד כל מיני גידופים . לבסוף התקשרתי אליו וניסיתי להבין למה הוא כל כך כועס , ניסיתי להגיע לליבו אך הוא נאטם והמשיך בשלו . אמרתי לו שאהבה לא קונים בכסף , והוא ענה שהוא לא אוהב ולא רואה בו אבא ולא מוכן ללכת לקראתו ... אמרתי לו שאביו אוהב אותו מאוד ושאנחנו עושים כמיטב יכולתנו לגרום לו שמחה ואושר אבל גם זה לא דיבר אליו . מבחינתו הוא רוצה רק כסף וזהו !!! השיחה הסתיימה ללא פתרון הוא נשאר בעמדתו ואני נשארתי מתוסכלת . אין מה לעשות ! אולי כמו שכתבו לי כאן כשייגדל ויתבגר יבין טוב יותר וירצה לחדש קשר .

למעלה