שלום לכולם/ן

wolfbrother27

New member
ידידי היקר...

אני בעצמי מטפל ברייקי וזה רק מוסיף ליכולת התפיסה שלי את עולם הרוח. הבטחון של הלוחם, לפחות בדרך שלי, נובע דווקא מאמונה שלמה בדרך, בעצמי ובאל המדריך את צעדי. אני מאמין שבעניין התודעה היכולת להקשיב ולא עם האזניים אלא בעזרת הלב, לראות את העולם ללא השיפוט של ההגיון והחברה, היכולת לפתוח את כל החושים ולחוש בדברים הנעים מתחת לפני השטח. אני מאמין שלכל אחד יש יעוד אבל לא כל אחד יודע להקשיב לו. לוחם מקבל את האיזון כפי שהוא. הוא לא מתלונן כאשר הוא נקלע לקשיים אלא לוקח את החיים כפי שהם וחי אותם (לא שורד אותם, חי אותם) בכל נשימה.

אור יום

New member
תודה על מה שכתבת

שאלתי על הרייקי כיוון שגם אני מטפלת ברייקי. ועניין אותי לדעת כיצד והאם זה מתיישב עם תפיסת העולם של 'הלוחם'. תודה!

fire snake

New member
אהלן

אני לא אוהבת את אנרגיית הרייקי. ראיתי אנשים שהתעוותתו למגעה. נראה לי שזו איזושהי מלכודת. האם ייתכן לבצע חלימה בלי לזכור? גם אני חושדת שזה קורה לי. יש מי שלא מגלה לי הכל. (טוב, גם היו כאלה שעבדו עלי שקרו לי אתם נסים ונפלאות שלא נבראו... לקח לי כמה ימים להבין שזה ברמת מתיחות של טיפש-עשרה.)

אור יום

New member
שלום fire snake

לגבי הרייקי... לא הבנתי למה בדיוק התכוונת כאשר אמרת "ראיתי אנשים שהתעוותתו למגעה" האם הם טופלו ברייקי? באופן כללי על רייקי- פרוש השם רייקי ריי = רוח,תודעה אלוהית; וקי (היגוי יפני של המילה צ'י, כמו ב טאי צ'י) = אנרגיית חיים. אגב מושג זה מופיע גם ביוגה אך נקרא 'פראנה' כתוצאה מטיפול הרייקי יכולות להיות לעיתים תופעות נקודתיות שהן ביטוי להשתחררות של חסימה מסוימת (למשל סחרחורת) לגבי המלכודת....להבנתי ומנסיוני הרייקי הוא כלי נהדר לאיזון ולטיפול וגם להתפתחות רוחנית. למה התכוונת כשכתבת "גם אני חושדת שזה קורה לי. יש מי שלא מגלה לי הכל. (טוב, גם היו כאלה שעבדו עלי שקרו לי אתם נסים ונפלאות שלא נבראו... לקח לי כמה ימים להבין שזה ברמת מתיחות של טיפש-עשרה.) " האם תוכלי להסביר?

fire snake

New member
אור-יום

האם הם טופלו ברייקי? כן. פראנה - לא,זו אנרגייה אחרת מרייקי, אם אני קולטת נכון. "להבנתי ומנסיוני הרייקי הוא כלי נהדר לאיזון ולטיפול וגם להתפתחות רוחנית." טוב, כל מה שאני יכולה זה להזהיר, לפי נסיוני. מי שלא מגלה לי הכל זה מישהו שמתכתב אתי במייל. לשאלתי אם גם הוא לא זוכר כל מה שקורה לו בחלימה או שקורים לו אתי דברים שהוא לא מספר לי ענה "כן לשניהם". הנסים והנפלאות.. ב-sustained reaction (פורום קסטנדה) - היצעתי פעם ל-carlitos crow, שהוא אחד ה-net naguals, (אחד שהכריז ברשת שהוא נגואל) שיעור ריקוד, ואז אחד ה"חניכים" שלו כתב הודעה שהתייחסה לשיעור בחלימה שכביכול נתתי להם... ואז עוד אחת הצטרפה לפארסה... ביקשתי מהם לתאר מה למדו, ושם זה נגמר. מאתגר פרופורציות...

אגיב בהמשך ../images/Emo13.gif

החתימה שלך בעיני יפה ומרגשת

המממ

שאלות מעניינות. למשל מה דעתכם על אנרגיית הרייקי? האם היא יכולה להשתלב עם תפיסת העולם של הלוחם? ואם כן כיצד? אני לא מכיר כל כך את אנרגיית הרייקי. אני לא יודע. (למה יש לי הרגשה שאני מעורר בתשובה הזאת כמה צחקוקים שמה ביציע?) לרואים מבינכם ובכלל לכולם.. מה המקור לבטחון עבורכם? הגנה...? המממ. טוב אז נראה לי ש... טוב די אני לא יודע מה אתם רוצים ממני אני באמת לא יודע
, כל הזמן שואלים פה שאלות מעניינות ופותחות אבל כאלה שאני פשוט לא יודע את התשובה עליהן... מה המקור לבטחון עבורי? טוב רגע אני אנסה... אולי הכוונה לתחושת בטחון... אולי מקורה הוא בסך כל החיים שחייתי עד עכשיו, יחד עם כל מה שאני הנני שזה אומר שמי או מה שיצר אותי נסך בי תחושת בטחון מסויימת... ואולי גם יחד עם הקשר המודע או לא מודע שלי אל המקור, אל הדבר או הישות שיצר/ה אותי. כאשר אתם מביטים ותופסים את העולם שבו אתם חיים ופועלים האם אתם רואים אותו באופן אופטימי/פסימי? (למשל: מקום ללמידה וצמיחה או מקום שבו יש לשרוד) זה מאוד מעניין. אני חושב שגם וגם, אבל אני חושב גם שבאמת כל אחד מאיתנו רואה את העולם אחרת מהבחינה הזאת ומבחינות אחרות. אני חושב שבכלליות אני משתייך יותר לתפישה האופטימית, של מקום ללמידה ולצמיחה. כך אני מרגיש. האם אתם מאמינים שיש לכם יעוד כלשהו בחיים ? נראה לי שכן, אבל לאו דווקא משהו שאני יכול להגיד ולהגדיר במלה או במשפט. יכול להיות משהו מורכב כזה, יעוד של להיות מה שאני ולעשות מה שאני עושה. נניח, מה היעוד של עלה? גם לו יש יעוד בתוכנית הכוללת אני מניח, גם אם קטן ומצומצם אולי יותר מהיעוד שלי. האם יתכן שרמת המודעות בשלב השינה תהיה שונה מזו שבשלב העירות (כך שהאדם יבצע בפועל חלימה אך לא יהיה מודע לכך כאשר הוא ער?) אני מנחש שכן, בהתבסס על המעט שאני יודע ועל מקצת ההתנסויות שלי במודעות לעצמי בערות ובשינה, אבל זה נראה לי מאוד מורכב ומסתורי כל העניין הזה ואני לא בטוח שאני מבין או אפילו מרגיש באיזה אופן בדיוק זה "כן".

למעלה