שלום לכולם,עכשיו ברצינות

7575

New member
שלום לכולם,עכשיו ברצינות

אני רוצה להתחיל לשחק,אני אומר לשחק לא מפני שאני רוצה לזלזל או משהו פשוט אני לא חושב שהעניין הזה זה השקעה,ובטח לא מסחר,סוחר טוב שמכיר את תחום עיסוקו לא מפסיד.להגיד מהמרים קצת לא מכובד,לכן אני חושב שההגדרה הנכונה ביותר זה שחקנים. שאלתי היא איך כדאי להתחיל,האם יש דרך של לימוד עצמי ? מה הייתם ממליצים,שוב אני אומר,אני לא מתכונן למנף,מינוף זה סם המוות,מצדי להרוויח 10 יורו ביום,יש לי עסקים אחרים,ואני לא מתכונן להתפרנס מזה,רוצה רק לציין שאני לא גר בארץ,ולקחת חלק בקורס ארוך הוא קצת בעייתי בשבילי תודה

forextrader1

New member
לפי מה שאתה כותב - -זה לא מתאים לך

חפש משהוא אחר להעביר את הזמן או שתהנה ממה שאתה עושה כרגע

7575

New member
למה ומדוע נמק את תשובתך

האמת שזה נראה לי קצת יותר בטוח מאשר לשחק שחור אדום ברולטה,אפשר לשבת בניחותה בבית,לא צריך לחטוף עשן סיגריות בפנים,ואולי גם להרוויח כמה גרושים.מדוע לא,מדוע צריך ללכת עם הראש בקיר

forextrader1

New member
אם אתה חושב שאין בזה שיטה

או דרך השתכרות קבועה ואין לך את המוטיבציה לעבור את כל מה שצריך לעבור כדי לרכוש מקצוע אמיתי כזה חבל לך על הזמן.

forextrader1

New member
אתה יודע מה הבעיה?

1.שמי שמלמד בשוק הוא אינטרסנט בדרך כלל 2. מי שלומד חושב שיש כאן זבנג וגמרנו 3. מי שיקח את התחום כמו כל מקצוע אחר יש לו סיכוי 3-4 שנים של למידה והתמחות.. חוץ מזה כל בעלי המקצוע מרוויחים? כל החברות הכלכליות מרוויחות? למי אין מינוס או הפסדים? מלכלכים על המט"ח(כולל בורסה) בצדק ושלא בצדק בצדק- הרבה נמושות נשרפות שם. שלא בצדק - חושבים שאין בזה מקצוע ומימלא היחס המזלזל ואי התייחסות רצינית. יש מספיק אנשים שמרוויחים בשוק המט"ח והבורסה אבל היה להם את הסבלנות ללמוד ולהתמקצע שנים..כמו בכל תחום אחר.

יש כנראה סיבה מדוע הסוחרים הטובים בעולם

מתרחקים מהפורקס ומדוע בין 9000 קרנות גידור עולמיות ובפרט ב-100 המובילות שמעסיקים את טובי המוחות מכל העולם, לא תמצא כמעט שום פוזיציה במט"ח. ובבקשה אל תשים "בורסה" ו-"מטח" באותה קטגוריה כי אין קשר ביניהן. יש הרבה הרבה יותר סוחרים שמרוויחים לאורך זמן בבורסה מאשר בקזינו של הפורקס. אין פה שום עניין של יחס מזלזל או חוסר רצינות בלימודים פשוט תוחלות גרועות מלכתחילה וקושי כמעט מוחלט בניבוי שהופך את "ההשקעה" להימור נטו. זה הימורים, לא מקצוע (ויסלח לי טריידינג על ההכללה, יש קומץ קטנטן ואולי הוא בתוכו שאצלם זה לא הימורים אבל זה ממש מתי מעט).

מהיכרות הרבה מאוד שנים

עם סוחרים רציניים רבים בישראל ובחו"ל, כולם למעט אחד לא עוסקים בפורקס, וכן מהשותפות שלי בחברת BSP שמנהלת תיקי קרנות גידור בכמה מאות מיליוני דולרים. החברה מנתחת כ-9,000 קרנות גידור מכל העולם, רוכשת דטה בייס נתונים חודשי על אותן קרנות, מעסיקה צוות אנליסטים שמנתח את הקרנות, היא בודקת את הפוזיציות העיקריות, מסננת, מדרגת ולבסוף משקיעה בקרנות הגידור הטובות. היא עושה את זה כבר מעל 5 שנים (ועוד כמה שנים קודם שהשותפים שלו עוסקים בתחום קרנות הגידור). אין כמעט בכלל

אבנר כנס

אהבתי את המשפט האחרון שלך שאכן יש כאלה שמתפרנסים מכך אבל הם מעטים. זה בדיוק כמו שאתה במיעוט במנהלים אשר כן מגבילים את שכרם (ולכן אני כל כך מעריך אותך ואת בית ההשקעות "מיטב"). אתה מספיק חכם ומוכשר לדעת שתמיד יש יוצא מן הכלל. דרך אגב, זה נכון שבבורסה מרוויחים לאורך זמן, אך יש חסרונות אחרים (לדוגמא נזילות וגאפים) אבל בגדול אתה צודק. לעניין ההימור, גם פה אתה צודק אבל כשבהימור אתה כבר לא יכול להפסיד (מעביר SL למחיר כניסה) אז זה לא ממש משנה. שוב, עידכנתי במשך 3 חודשים פה את היומן בזמן אמיתי ואתה יכול לראות את התשואות (6%), אני לא מבטיח עשרות אחוזים כמו שאחרים מבטיחים מכיוון שזה באמת הפרנסה שלי ואני לא משקר כשאני אומר ששני אחוז על ההון בחודש זה פנטסטסי (מי שאומר אחרת באמת משקר). הפסקתי לעדכן את הבלוג כי נמאס לי להיות תלוי בתפוז ואני מפתח משהו חיצוני (אתר פרטי). טוב שחזרת אלינו לפה, לאיפה נעלמת?

המשך

הטענה שלי לגבי נושא המסחר במט"ח היא מעט יותר רחבה ונוגעת גם אליך - מי שמצליח להיות סוחר בעל רווחיות עקבית בפורקס לאורך שנים (ואני לגמרי מסכים עם גישת התשואה שלך) יהיה על אחת כמה וכמה סוחר הרבה יותר רווחי בנכסי בסיס אחרים כגון מניות, אופציות, אג"ח וכו. בבסיס נדרשות תכונות דומות מאוד מסוחרי פורקס מאשר מסוחרים בנכסי הבסיס האחרים ומאחר והתוחלות גבוהות משמעותית בתחומים האחרים לא נותר לי אלא להמליץ לך לבצע הסבה לנכסי הבסיס האחרים. זה לא מקרה, כפי שכתבתי בהודעתי השניה, שאין כמעט סוחרי פורקס מקצועיים בעולם קרנות הגידור - ומצד שני זו תעשיה שמעסיקה מאות אלפי סוחרים מקצועיים בעולם (לצד מספר ענק נוסף של אנשים שסוחרים בחברות נוסטרו, בנוסטרואים של בנקים גדולים או עבור עצמם). בהחלט הייתי שוקל במקומך הסבה כזו. לגבי איפה נעלמתי, אני משתדל להיות מועיל ולעזור במה שאני מרגיש שאני יכול לעזור בו (משכנתאות, אנשים עם מוגבלויות וכיו"ב) ולכן מפקס את הפעילות החברתית שלי שם ופחות בפורום כמו זה שחוץ מלהזהיר אנשים להתרחק מהתחום אין לי יותר מדי מה לתרום.

scalar8

New member
למה ? , אתה יוצא מהכלל ?

נדמה לי שזאבון עבר גם על החשבון שלך.

ferrytale

New member
ומי הוא זאבון בכלל ומה הוא מבין?

טרייד אחד הוא לא נתן כמו שצריך כאשר התבקש. נא לא להחסיר בעובדות! לבן אדם יש כסף והוא קונה רובוטים (על-פי הסיפורים שלו כמובן..) הוא לא מבין דבר אחד בניתוח טכני ומסחר ידני, הוא, יושב מהצד השני, בחברות שקונים מאנשים כמו אלה שיש בפורום, רובוטים. אז עם כל הכבוד ויש המון, מספיק כבר עם זאבון האליל הזה. זאבון רק מנסה להרחיק מהשוק את הדגים החדשים, הוא חושב שאם יצליח להבריח אותם מהפורום, הם ישכחו שרצו לסחור ויחפשו תחביב אחר בול שיט, הוא רק שולח אותם למקומות אחרים בהם הסיכויים שלהם ליפול בידיים הלא נכונות, גדול הרבה יותר. אז בקיצור, מספיק עם אדון זאבון

forextrader1

New member
למי שיש אסטרטגיה ברורה למסחר ..יודע

שעסקאות מפסידות הן בעיקר בגלל חוסר יציבות רגשית ואין לזה קשר להימור. ו"העבודה" על עצמו במשך הזמן משפרת את הביצועים. בעיות אלו קיימות גם לסוחרים בבורסה אני סחרתי 7 שנים באופציות ומניות הבעיות אותן בעיות! עד שמתמקצעים לוקח זמן וכסף! גם קרנות הגידור שאתה מזכיר מפסידות מספיק כדי לכלכל את כל מדינת ישראל. גם המקצוענים מפסידים...ויש שנמחקים מהמפה לגמרי.. בכל מקצוע(גם "בבניה") יש 5%-10% שמצליחים צריך להשתדל לחכות את המצליחנים ומי שיצליח לחכות אותם יש לו סיכוי. בתחום שלנו המט"ח, מי שמתמקצע יודע שעיקר שימת הלב שלו תהיה לבצע את הפעולות נכון מט"ח לא מתאים לכל אחד כמו שעריכת דין לא מתאים לכל אחד.. מי שקשה לו ואין לו את האמביציה והאש בעינים לרכוש את המקצוע הזה שיחפש משהו אחר. ולא לחרוג מנהלים והתנהלות נכונה.

30PIPS

New member
התשובה בפנים + דוח רובוט מעודכן.

אני מבין למה לא עונים לך, יש פה אנשים שזהו המקצוע ואלו הם החיים שלהם,שנים של התמודדות, וזיקוק הידע לרמה שבה אפשר להתחיל להרויח כסף. ואתה בא וזורק אשפה על המקצוע, הקבלה מטאפורית מהעולם שלי (אני אדריכל), זה שכל צבעי דירות יכול להיות אדריכל. אבל אני אעשה לך טובה ואענה. לאור הגילוי המרעיש שאיתו אתה רוצה להתחיל, אז. ראשית אני רוצה לאחל לך, שהמטח לא יגרום לך לאסונות כלכליים, גרושים, מועקות תעוקות, חוסר שינה, וחיי זומביט. שנית אם כבר להמר, נשתמש במינוח שלך, זה בסדר שאתה אומר את זה בגלוי, אם תוכל להראות גרף זהה לגרף שצרפתי במשחק בקיזנו , אזי שני דברים יכולים לקרות, אחד, שום קזינו בעולם לא יפתח את דלתותיו בפניך, שתיים יעשו עליך סרט דוקומנטרי, כאיש שפיצח את השיטה. למה אי אפשר להשוות בין השניים - 3 סיבות עיקריות 1. כי משחקי הקיזנו מיסודם בנויים על סטטיסטיקה שלילית, שבה אתה אמור להפסיד, דרך אגב שחור אדום בקזינו, זה לא חמישים חמישים, כי יש את ה 0 , ואם תשריין את ה0 בכל סיבוב,אזי אתה מפסיד בכל מצב. 2. בקזינו אין שום קשר לחוסן פסיכולוגי. 3. אין שום יכולת הסתמכותית על בדעבד, זה לא משנה אם 100 מליון איש לפניך שמו ברולטה 16 , זה לא אומר שיבוא, (לצורך העניין אל מול ווליומים שבקווי מחיר חזקים) אני כמעט מתחנן לפניך, בגלל שאני מכיר ויודע, תשחק בכסף בקיזנו ולא במטח., בקיזנו זה יגמר פחות רע לשה תמים כמוך. שבת שלום.

7575

New member
פששש,לא יכול להיות שאתם רציניים

טוב רציתי להפיק קצת יותר מהשירשור אבל כנראה שזה לא יילך למה יש לי הרגשה כאשר אני מדבר אתכם כאילו אני מדבר עם שחקני קזינו שחושבים שמצאו שיטה,אותה שפה,שליטה ידע ניסיון,מקצוע,וכמובן מילת הקסם של כל מכור שחושב ששערי שמים נפתחו והיא "יש לי שיטה" אינני יכול לפענח את דוחותיך המכובדים,אבל הצלחה או כישלון נמדדים לאורך זמן,ולא מיום אחד או שתים.גם בקזינו לפעמים מרוויחים טוב מאוד,אפילו הרבה יותר טוב מביצועי הרובוט שלך. עזרה טיסונה טוען שיש לו שיטה,בדיוק כמותכם,אבל מה הוא עושה כרגע,מוכר קלטות וידאו "איך לנצח את הקזינו" תשמע פגשתי פעם בנאדם,אותו אחד אמר לי,אני מרוויח כל יום בקזינו 200 דולר,שאלתי אותו למה רק 200 דולר ? יש לך שיטה מנצחת,לך על זה,תעשה כל יום 10000 דולר,אתה מפחד שלא יתנו לך להכנס יותר ? שחק פעם בפאריז שחק פעם בווגאס,שחק פעם בלונדון,מה אתה משחק בקקה ? לא חבל על הבריאות. אתה חושב שאתה יודע לאן הולך השוק,הרובוט שלך מראה ביצועים,אז קדימה הפועל,תרביץ אותה,סתם כל יום לשבת מול המחשב ולהרוס את הבריאות,וולא חרם,שחק בגדול וקדימה קופה קבנה בכל אופן אם למישהו עדיין יש תשובות רציניות לשאלות שלי אני מוכן לשמוע

למעלה