שלום לכולם,עכשיו ברצינות

ferrytale

New member
אף אחד כאן לא מחפש מכה,

נראה שאתה היחיד שאכן מחפש אותה, כך משתמע ממה שאתה רושם. יש מגוון סוחרים, ואלו, עובדים על-פי מגוון רחב של שיטות עבודה. ברגע שיש לך שיטה והיא עובדת, אז היא עובדת.. אנחנו לא מחפשים לעשות הרבה הרבה מהר מהר, גם אנחנו, מעדיפים יציבות ופחות לחצים וכאבי ראש, לחלק זו עבודה במשרה מלאה ולחלק, זו העבודה היחידה. אנשים רבים מתפרנסים בכבוד ממסחר, אין טעם לזלזל ולומר מהמרים. אני לא אנסה להפוך ולשנות לך סידרי עולם אבל אתה, בגישתך, כלל לא בנוי לשוק הזה.. אתה רוצה הרבה ומהר, לך תנסה לשחק בקאזינו

7575

New member
"הרבה ומהר"

מה בקשתי 10 דולר ליום שאותם אתרום לנזקקים. ואתם לא מסוגלים לספק לי את הסחורה,בטענות שונות ומשונות. האם את משלמת משכנתא,חשבונות,מכולת בייצים וחלב,ממסחר במט"ח,תאמרי לי את האמת,האם את מכירה אישית אדם שחי מזה.תאמרי לי את האמת בבקשה ? העולם מלא בגאונים,שקמים כל בוקר לעבודה,אם באמת הייתה שיטה,הם היו מוצאים זאת לפניכם,אם באמת הייתה שיטה,האם הייתם מקדישה את זמנך לניהול פורום בתפוז ? לא חבל על הזמן. בואי בבקשה נניח לנושא העקר הזה,אם תוכלי בבקה לענות לשאלותי אודה לך מאוד

scalar8

New member
אתה צודק בדבר אחד

המסחר במט"ח הוא קזינו לכל דבר. כל השיטות, הגרפים,הרובוטים לא יכולים לשנות את זה. אף אחד לא מרויח במסחר במט"ח לאורך זמן, אני מקווה שהאדריכל מספיק חכם כדי לדעת את זה , ואם לא אז הזמן ילמד גם אותו. מספיק לדפדף פה בפורום שנה אחורה או אפילו כמה חודשים כדי לראות משהו מאוד מעניין... שמות המשתתפים שונים לגמרי... תחשוב למה...

ILEEAVIV

New member
SCALAR8 אהבתי

אהלן סקאלאר צודקת השמות אכן משתנים במהירות אולם יש שמות ששורדים שנים, דרך מעניינת לברור מוץ מן התבן. אחד יחיד ומיוחד אתן לך ללא חיפושים מעייפים, TRAIDING STRATGIES האדם הכי מוכשר כאן. גילוי נאות איני מכיר אותו אלה מהפורום כאן. ארז

ferrytale

New member
לשאלתך,

כן אני מכירה אנשים שמשתכרים אך ורק ממט"ח ואחרים, שמתעסקים בחוזים עתידיים.. מדדים וסחורות.. בהמשך, גם אני משלמת יותר מחצי מההוצאות שלי בעזרת משיכות מחשבון המסחר שלי, בעתיד ובהמשך הדרך, שואפת להפוך את זה למקור פרנסה יחידי. לגבי עניין הלימודים, תתחיל בלקורא באתרים, ללמוד תבניות של נרות, להבין מזה תמיכה והתנגדות.. אחרי שתדע לזהות תבניות ולסמן קוים, תנסה להתחבר למתנדים השונים, תראה מה עובד לך.. כמובן שתתעסק בדמו. אני בכלל לא ממליצה על לימוד לבד, לימוד צריך להעשות בעזרת מישהו, ספר ואתר אי אפשר לשאול בכל רגע נתון לגבי כל השאלה. מורה, אפשר.

30PIPS

New member
מאחר ואתה עונה ברצינות אשיב ל בהתאם.

שמע , זה תחום קשה , סוחף מרתק ומגרה חושים. אתה אומר שיטה, אני אומר תוכנית עבודה, עזוב שיטות טריקים וכדומה. בוא נגיד שאם יש תוכנית עבודה, המאפשרת לך 51 אחוז ניצחון אל מול 49 הפסד, אתה קונה נכון? הרי מה שלא יהיה לא תפסיד "בסופו של דבר". אני יכול להגיד לך שיש אסטרטגיות מסחר שנותנות מתוך 60 אחוזי הצלחה, וודאי.!!!! אז איך זה שאנשים מפסידים? תוכנית עבודה היא לאורך זמן, במקומות שבהם לא הצלחת, שם המלחמה הפסיכולוגית מתישה משבשת את המחשבה, וגורמת להפסדים עמוקים, מיצועים, וחוסר הבנה במינוף, ימחק תיקים. אם תעבוד סיסטמטי, מדויק, לא נתון לפחדים, אתה תיקח כסף. אני נמצא בשלב שאני מנסה לאפיין את דרך המסחר שלי, לאוטומט. הגרפים מראים שלאורך 7 ימי מסחר אפשריים התבצעו 28 עסקאות מרוויחות עם 5 מפסידות, כשהרווח עולה על ההפסד ונותרת עם ממוצע של 30 פיפס ביום בערך. אם זה ימשך נגיד 4 שבועות, האם זו "שיטה", אם זה ימשך שנה, זו שיטה? אם זה נמשך כבר שלוש שנים, אפשר להגדיר את זה כתוכנית עבודה רצינית? עם תוכנית עבודה מסודרת עם יעדים מוגדרים, התמדה , ודרך שמתאימה לך ומאפיינת אותך ונוחה לך, עם למידה מרובה, וסבלנות. אתה יכול להצליח. עכשיו אני לא קונה את זה שאתה לא מבין גרפים ולא מופסד כבר, במטח, שומעים את זה בציניות שלך. קבל מתנה, ויש עוד הרבה כאלו מהמקום שזה בא. אסטרטגיה שאם תתמיד בה, אתה מרוויח כסף,לאורך זמן. גרף נטדניה, טווח שעתיים, מובינג 10 מעל 20, בכל חצייה של מובינג 10 את 20 , יש לך 50 פיפס., לכיוון החציה. סטופ 100 פיפס, GBP\JPY. חשוב לשים לב שמובינג 10 יוצר קשת , מעל מובינג 20 כשהוא בא לכיוון החצייה, ולא בא ממצב שטוח, אין לי מה להמליץ לך על לנסות בדמו, כי נשמע שאתה כבר חזק בקזינו, אז לך על זה בכל הכח, כדי שתעשה 10 יורו ביום, ואל תפחד יאללה קופה קבנה. בהצלחה.

7575

New member
תאמין לי אין לי מושג אפילו מזה פיפס

אדוני,שאלת אם קונה,לא קונה בכללללללללל אדוני המלומד,51 אחוז זה יפה מאוד רק הבעיה שהגלגל יכול להתהפך אחרי שאני יהיה כבר מרושש. אין מצב,אין מצב,אם אתה תפצח,יפצחו גם אחרים,חברות הפורקס עד כמה שידוע לי לא עובדות בשביל מאמא טרזה,והם גם לא ביטוח לאומי,אם הם ירגישו שקיים איזה איום,הם ישנו את החוקים. לא רוצה לזלזל יכול להיות שאתה באמת שחקן טוב,אבל הבית בסוף תמיד ירוויח. רבותי בבקשה,איך אני מתחיל ללמוד באופן עצמאי,ספר,אתר,אנה ערףף,תענו בבקשה לשאלהההההה

30PIPS

New member
הרגת אותי, אחרי כל הידענות שלך אתה רוצה ללמוד

טרף קל שכמוך. תראה צניעות ורצון באמת ללמוד, לא סיפורי פוגים. פנה אלי בפרטי, בנימוס וכבוד, ואפנה אותך למקורות.

7575

New member
טוב מאוד,ביחד ננצח בגדול.

ובהזדמנות זאת אני מבקש מהמנהלת,שחררי החסימה מאדון זאבון,,זה לא יביא לנו מזל אם הוא יישאר חסום,החסימה חייבת להשתחרר,בבקשה פתחי החסימה,ותבוא עלינו הברכה

ferrytale

New member
../images/Emo6.gif אני קוראת ומתפוצצת מצחוק..

מההודעות הראשונות של ה"בחור" עוד לפני כמה ימים עם זאבון, אני יודעת שזה אותו אדם.. אני פשוט שותקת
לא אמרתי כלום והנה, זה כלכך שקוף!

7575

New member
:-אני מת אתם חושבים שאני זאבוןD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חה חה חה חה חה חה,בואנה זאבון,אנחנו חייבים יום אחד להפגש דבר כזה עוד לא קרה לי וולא איזה קטע אנשים אני לא זאבון,אני זה אני וזאבון זה זאבון

7575

New member
אנשים אני על הריצפה על הריצפה

אתם מבינים מזה,מנהלת אני מבקש בכול לשון של בקשה,לרגל הארוע הכל כך מיוחד הזה,שחררי החסימה מזאבון ונהיה כולנו משפחה גדולה ומאושרת

ferrytale

New member
חלאס עם זאבון.

לא רוצה לשמוע יותר על שיחרורים וחסימות, יש לך בעיה ורצון לשחרר אותו אתה מוזמן גם כן לפנות לפורום מושב. אני מבקשת לא לפתוח עוד הודעות בנושא הנ"ל!

scalar8

New member
7575 הוא לא זאבון... הוא בכלל גר

בחו"ל (גרמניה) ויש לו היסטוריה של הודעות מפורום גרמנית ותרבות גרמניה. על החיים בגרמניה. אני באמת לא יודע מה הוא חיפש פה ועוד הזכיר את ידידנו זאבון...

7575

New member
למה שלא יהיה לי מה לעשות פה ?

מה לי אסור לשחק רק לכם מותר. קראתי כמה הודעות של זאבון,נראה לי אחלה של בנאדם,בגלל סגנון כתיבה מסויים צריך לזרוק בנאדם,בסדר אם המנהלת רוצה להפוך המקום לבית קברות אז בבקשה. וגברתי המנהלת הייתי מצפה עדיין לתושבה לשאלתי,חלק ממטרת הפורום זה גם לשלב אנשים ללא ידע,במקצוע שלכם.

scalar8

New member
7575 אני מכיר אותך מפורום גרמניה

שם אתה מאוד מוכר ומוערך ,עקבתי אחרי הפורום הזה כי נתת בו כמה עצות חשובות לקרוב משפחה שרצה לעבור לגור בגרמניה. מה שמעניין שגם אתה כמו הזאבון שלנו כותבים בצורה ישירה, מעניינת ואמיתית המעוררת הערכה, ויש דמיון בין צורת הכתיבה שלכם ( אם כי זאבון קצת יותר בוטה ) ברגע שהזכרת את זאבון .... כולם קפצו על הזאב בהנאה... אתה יכול לפנות לזאבון בפרטי הוא ימסור לך את האינפורמציה הטובה ביותר...

איקו

New member
אם בא לך ללמוד לשחק אני ממליץ על האתר של FXC

יש להם ערוץ תקשורת נחמד וכול יום בשעה 14:00 שעון ישראל יש את המרצה מריו שממש מלמד לעבוד... ואפשר ללמוד המון ממנו מה שלא למדתי מעודד שובל במשך קורס שלם .. יצא לי ללמוד ממריו ב30 דקות.. תכלס להתחיל לעבוד....ויש לו הרבה צורות עבודה... פשוט נחמד ויעיל...וחינם .. תהנה ושיהיה שבוע טוב.

למעלה