שלום לכולם, פותח את פורום הערב

שרה16

New member
ערב טוב../images/Emo142.gifאני מבינה שבחג

כל הנכדים באים לביקור. תהנו לכם ותפיקו אחד מהשני את המירב. אני מוכנה להסתפק בבנים שלי. את החייל לא ראיתי מראש השנה,ואני מתגעגעת

שרה16

New member
בשורה טובה../images/Emo13.gifאני מאושרת../images/Emo6.gif

החייל בדרך הביתה לכמה ימים! אני רצה להכין מטעמים

bimbo.

New member
שרה, אני שמחה יחד אתך על ../images/Emo6.gif

האורח המיוחד שלך. תהנו ביחד ושתהיינה לו המון חופשות שמחות
אמן ואמן!!

שרה16

New member
אכלו שתו..עכשיו הוא של החברה../images/Emo23.gif

איזה כייף שהבן בבית,אין לכם מושג מהו הרייח של גרביים שלא כובסו 3 שבועות
שלא לדבר על התחתונים
...חחח ,אני מעדיפה את זה מאשר את הגעגוע.. באיה!התאוששת כבר מהביקור?

באיה

New member
מזל שברחתי לפני הריחות ../images/Emo6.gif

היה לי את זה מספיק X 3. תהני מהריחות של התבשילים וכל היתר...... אצלי הכל בסדר, לא היה ממה להתאושש. מה סך הכל עשית לי מלבד מסע כומתה, ובריכה? מה זה בשבילי? קלי קלות!!!!!
מה שנשאר ממני עכשיו זה זה

yaely2

New member
מנהל
מעשה סבים סימן לנכדים ../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

maxima

New member
ערב טוב לכולם..........

ריח סתיו באויר בערבים קרירים ולי יש שבוע נכדים.........

מנורה

New member
ערב טוב חברים../images/Emo29.gif

כמה נחמד ונאיבי כל עוד היונה נוסעת על הגלגלים מה פלא שהשלום בושש לבוא

ארתור3

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif יפה מאד../images/Emo65.gif

מועדים לשמחה.
בת כמה היא

bimbo.

New member
ערב טוב. היונה ספורטיבית מאוד../images/Emo87.gif

גם על סקטים היא גולשת?
תמסור לשני שהיונה יפה מאוד וחיבוק לחג

לייציק

New member
סבאאורי, היונה ממש מקסימה ../images/Emo55.gif

אתה יודע? בקטנותי היה לנו שובך יונים בלול התרנגולות וגידלתי בעצמי שני גוזלים של יונה שנטרפה ע"י נץ או חתול... הם היו ממש קטנטנים ולא היו מסוגלים עדיין לאכול... הייתי לוקחת בפה דוּרה של העופות, רוחצת אותה ואחרי שלעסתי אותה היטב, הייתי מכניסה את המקור שלהם אל פי ודוחפת להם לתוך המקור הפתוח את הדורה המרוסקת עם הלשון וכך הם היו אוכלים ממני יום יום עד שגדלו, הצמיחו כנפים ולמדו לאכול דורה מרוסקת מתוך כף ידי. כאשר היו בשלים כדי ללמוד לעוף, הייתי מחזיקה כל אחד מהם על כף ידי ונותנת להם תנופה קטנה כלפי מעלה... הם היו מתעופפים קצת וחוזרים מיד אלי... כך, לאט, לאט הם הצליחו לעוף יותר ויותר עד שלמדו היטב... בשבילם הייתי כמו אמא והם כל הזמן היו מלווים אותי לכל מקום ... עד שבגרו ומצאו להם כל אחד או אחת את בן/בת זוגו... ומצאו להם פינה משלהם בשובך ... קשה להאמין, אך כך זה היה ...

dani 123

New member
ולא ערכת להם חתונה???

ואת הגוזלים שלהם הם היו צריכים להביא אליך כסבתא

לייציק

New member
אני משערת שהיו להם גוזלים ובודאי

שהיו לי גם נכדים וגם נינים וריבעים ... אבל הם כבר גדלו עם שאר היונים ולא היו להם פריבילגיות, כולם היו בני ובנותי ...
חוץ מזה, מה אתה חושב, שיש אצל היונים "גילוי עריות"? אני אפילו לא ידעתי מי מהם זכר או נקבה ... עד כמה שידוע לי ליונה יש רק בן זוג אחד לכל ימי חייה ואם הוא מת היא לא תיקח לה בן זוג אחר ... זאת נאמנות...!

למעלה