שלום לכולם, פותח את פורום הערב

maxima

New member
אכן חונה...זה דבר ידוע

אני חושבת שמי שי לו מה להסתיר יעשה הכל כדי למנוע מסקרנים זרים לחדור לפרטיותו

bimbo.

New member
ממש פחד../images/Emo5.gif זה מזכיר את הספר

של ג'ורג' אורוול "1984".

לייציק

New member
ערב טוב לכם ידידי ../images/Emo6.gif סוף סוף

הגעתי אליכם
... הנברשת החדשה כבר תלויה מהתקרה... ומוסיפה הרבה אור ונוי לחדר האהוב שלי ... מחר אצלם אותה ביום ואביא לכם לחוות דעתכם ... (הצילום כשהיא דולקת לא כל כך מוצלח ...). וראו מה מצאתי בשבילכם... מצגת יפה עם הרבה חכמת חיים ומוסר השכל ... אמנם באנגלית, אךף אני בכל זאת מקווה שתהנו ... THE INTERVIEW WITH GOD שמחה להיות אתכם...

bimbo.

New member
לייצ'יק חמודה. תתחדשי על העכבר

ועל הנברשת, ואני מקווה שתמיד יהיו לך דברים שישמחו את ליבך. חג שמח!!

dani 123

New member
ערב טוב, מוסר השכל

An old Indian chief sat in his hut on the reservation, smoking a ceremonial pipe, and eyeing two government officials sent to interview him. "Chief Two Eagles" asked one official, "you have observed the white man for 90 years. You've seen his wars and his material wealth. You've seen his progress, and the damage he's done." The chief nodded in agreement. The official continued, "Considering all these events, in your opinion, where did the white man go wrong?" The chief stared at the government officials for over a minute and then calmly replied, "When white man found the land, Indians were running it. No taxes, no debt, plenty buffalo, plenty beaver, women did all the work, medicine man free, Indian man spent all day hunting and fishing, and all night having sex." Then the chief leaned back and smiled, "White man dumb enough to think he could improve system like that."

bimbo.

New member
לכל הנוסעים לחג - סעו בשלום ../images/Emo160.gif

וחיזרו בשלום, ותהנו. ולכל החוזרים - שמחה על שנהניתם וברוכים השבים

לייציק

New member
תודה לך בימבה'לה ../images/Emo25.gif ../images/Emo6.gif

מחר אנסה להביא לכם תמונה של הנברשת ... בעיני היא ממש קניה מוצלחת... גם יפה וגם אופה
ועוד עלתה בזול...
יש עכשיו מבצע ב"אייס" 50% הנחה על כל הנברשות ... למי שצריך, כדאי לרוץ ולקנות, יש להם שם דברים ממש מקסימים ...

ora11

New member
ערב טוב לייצ'ק../images/Emo29.gif

איזה יופי של מצגת נהנתי קראתי חיכתי והיפנמתי. תמונות יפהפיות וחכמת חיים. מאיפה את מורידה את כל היופי הזה? תתחדשי על המנורה ושיהיה לך תמיד הרבה אור בבית.

סבאאורי

New member
מועדים לשמחה לכולם

גלשתי היום לאתרים של תמונות מצחיקות והיה די מעניין. זה לוקח המון זמן. תודה להתייחסות בקשר ליונה והנכדות. ולחונה על המאמר (למרות שבדרך כלל זה ידוע שהכל גלוי) הסיפור של לייציק יפה, גם לי היו אירועים דומים בילדות. ברכות

באיה

New member
אם מישהו רוצה ללכת לישון עם

מצב רוח שיעשה חלומות יפים, אז כדאי להקשיב קודם לטנגו
הזה

באיה.....איזה מותק של טנגו

אני מתה על הדברים האלה. יש לך עוד??? אני בהחלט עם חיוך גדול מרוח על הפנים בעקבות הצפיה.

emmy5

New member
אולי עוד טנגו חחחחחחחחה

אני ממהרת ,כותבת ולא חושבת

באיה

New member
באה, מאחר ועדיין לא שנת שינה

לפחות לא אצלי, אז הנה שיר שאני מאוד אוהבת. ממש מקפיץ, והרגליים זזות לי בלי שארגיש.

wwwwwwoooooooowwwwwwww

אני מרקדת לי לפי הקצב.... ידיים למעלה ידיים למטה הרגליים לצדדים וכוווווווולם איתי אחת שתיים שלוש..... המון תודה

למעלה