ואי זה מגניב!!!!!! איך עושים דברים יפים כאלה?
W wildspirit New member 13/2/06 #17 היי מתוקה טוב לראות אותך כאן שוב ואת כבר יודעת מה אני חושבת על העבודות שלך נכון???? אני פשוט ת בהם לחלוטין
היי מתוקה טוב לראות אותך כאן שוב ואת כבר יודעת מה אני חושבת על העבודות שלך נכון???? אני פשוט ת בהם לחלוטין
Y YANA212 New member 15/2/06 #26 תודה טליה סליחה שנעלמתי!../images/Emo140.gif אני חוזרת מאוד מאוחר מהשרות לבית לפעמים רק מספיקה להתקלח ולשון!!! הפורום מעלף והעבודות מקסימות והבנות קישרוניות בטירוף אין לי מילים!!!
תודה טליה סליחה שנעלמתי!../images/Emo140.gif אני חוזרת מאוד מאוחר מהשרות לבית לפעמים רק מספיקה להתקלח ולשון!!! הפורום מעלף והעבודות מקסימות והבנות קישרוניות בטירוף אין לי מילים!!!
ע עינתיקה New member 13/2/06 #20 עבודות משגעות במיוחד הצמיד האדום... אני מצטרפת לבקשה להסבר על הטכניקה
Z zivat New member 13/2/06 #24 בנות תודה על המחמאות..... בשמחה אתן הסברים טכניקת רקמת החרוזים מתבצעת עם חוטי נימו ושימוש בווקס בחוט עובדים עם תרשימים וטכניקה שמאוד קשה להסביר אשמח להדריך באחת המפגשים את הטכניקה אדבר עם מנהלות הפורום שוב תודה וערב טוב
בנות תודה על המחמאות..... בשמחה אתן הסברים טכניקת רקמת החרוזים מתבצעת עם חוטי נימו ושימוש בווקס בחוט עובדים עם תרשימים וטכניקה שמאוד קשה להסביר אשמח להדריך באחת המפגשים את הטכניקה אדבר עם מנהלות הפורום שוב תודה וערב טוב
ח חרוזית חמודית New member 16/2/06 #27 זיבט, איזה דברים מקסימים! ברוכה הבאה וכל הכבוד! נראה לי שיש לנו המון מה ללמוד ממך.