קאַטאָוועס ,אבל עשית אמא פולניה אחת מאושרת! וגם אותי כמובן, למרות שהיא עדיין מתעקשת שדודו פישר יותר טוב. נדמה לי, יידישיסט, שהיא רוצה להשמיע את זה בטקס בפולין ותודה שבאת לבקר אותי בפורום מוסיקה עברית ישנה וחדשה,
דעתי כמו של היידישיסט, ולאו דוקא בשל היותי אישה, אלא שאלה של טעם, הלא כן בן-אהרון? הייתי סקרנית לשמוע את השיר מפי פרנק סינטרה ואולי אפילו ממדונה......זה היה מעניין...... אז יידישיסט אני במקרה דנן, במפלגה שלךךךךךךךךךךךךךך.
(למה לא להצטרף למריבה שמחה, כשיש אחת בסביבה) אמא שלי, מוסיקאית, מנצחת מקהלת ילדים, בת למשפחה יידישאית למהדרין, אומרת ש: "זה מזויף, כשהוא שר, יש לו סנטימנט מלאכותי, בלי שום יידישקייט, בלי נשמה. הוא עסוק בקול שלו, ושום דבר לא בא מבפנים."
ליידישיסט (הפתעת אותי עם הכיוון לדעת גדולים (אמי)).
אז היום בהקשר לדודו פישר שהוא בחור נחמד מאד, אמרתי לאחת ממנהלות הפורפומים בטלפון בדיוק אותם המילים, על המלאכותיות, אני לא מוסיקאית אבל שומעת הרבה מוסיקה על כל גווניה...ויש לי בהחלט כלים טובים לשפוט. אז יידישיסט הבנות אתך...אהה??????
אני מנסה להבין למה קולו נשמע לך פלסטי ... שמעתי אותו גם בהופעה חיה ואני חייבת לומר שלדעתי הוא אדיר .. יש לו קול שיכול בשירים מסויימים לעשות לך צמרמורת בעוצמה שלו . אבל , כל אחד וטעמו הוא אבי געזונט
תרשו לי הערה אישית. מדובר באחד השירים, המזעזעים וקורעי הלב, בתולדות העם היהודי. תקופה, שבגיטאות, מוות מרעב היה "אורח החיים" יום יומי. כאשר כוס מים חמים, מורתחים בקליפת בצל וקורט מלח, היו ההבדל בין חיים למוות.