שלום לכולם!!!! ראיתם

אני דנה

New member
ברח לי..התכוונתי לכתוב אם ראיתם

מה כתבו על הנרגילות.. לדעתכם זה נכון? או.קיי כתוב ככה: 1.את הטבק מרטיבים באציטון שתמיד יהיה רטוב... 2.נרגילה הרבה מסוכנת מעישון..הקטע של המים ופילטר זה בול שיט.. 3.הגחל שנלק מידי שמים עליו חומר דליק עדי שידלק(זה בטוח) ואנחנו שואפים את זה. 4.והטבק מוברח מהשטחים..ערבים יכולים לשים בזה חיידקים בגלל זהם שונאים אותנו.... יאללה שכל אחד יגיבבבבבבבבבבבב

gilsasson

New member
תשובות

.את הטבק מרטיבים באציטון שתמיד יהיה רטוב... 2.נרגילה הרבה מסוכנת מעישון..הקטע של המים ופילטר זה בול שיט.. 3.הגחל שנלק מידי שמים עליו חומר דליק עדי שידלק(זה בטוח) ואנחנו שואפים את זה. 4.והטבק מוברח מהשטחים..ערבים יכולים לשים בזה חיידקים בגלל זהם שונאים אותנו.... יאללה שכל אחד יגיבבבבבבבבבבבב 1. לא. סהנוזל הוא סירופ עם חומרי טעם וריח. 2. ממש לא. תעשני כמה ראשים ותראי שהמים התלכלכו. אם המים לא פילטר אז הם היו נשארים צלולים והלכלוך היה מגיע אלינו. 3. נכון מאד. גחלים סינטתים מודבקים עם דבק ויש חומרי הדלקה רעילים. 4 לא. היבואן של חברת נח'לה נמצא בצפון שמו מאהר דניאל וכל היבוא עובר מכס ישראלי. ניתן לראות זאת על האריזות.

gilsasson

New member
ובהקשר לשאלות האלה...

ליזרד - כדאי מאד להעלות את המאמר שלי. הוא מאד עוזר בנושא הזה של הנזק לעומת הסיגריה.

אני דנה

New member
אני מעשנת שנים..

ובזמן האחרון יש הרבה כתבות שזה מזיק... אז אתה אומר שסיגריה יותר גרועה???

gilsasson

New member
אני מעשן כבר 7 וחצי שנים

וכל הכתבות שלך הן כתבות שלא מוכחות ואני יכול להוכיח לך. אם ליזרד יעלה את המאמר את תוכלי לקרא הכל.

gilsasson

New member
קבלי לינק שלו... הוא עלה באבוללה

http://www.abulehleh.co.il/rotem/nuke/article.php?sid=624

lizard

New member
אני אעשה את זה בתקווה עוד היום.

מצטער על העיכוב, פשוט לחץ בעבודה ובחיים...

אני דנה

New member
על זה

לא. היבואן של חברת נח'לה נמצא בצפון שמו מאהר דניאל וכל היבוא עובר מכס ישראלי. ניתן לראות זאת על האריזות

למעלה