שלום לכולם!!!! ראיתם

gilsasson

New member
ביפו, וכמעט בכל חנות שמוכרת טבק

אבל שימי לב טוב שכתוב באנגלית ככה: Importer Maher Daniel - Al Nosra TEL: 046579689 Duty Paid זה אמור להיות בתוך מלבן! אם את רואה את הטבק הזה את תהיה רגועה שמאהר דניאל הוא היבואן והמכס שלו שולם (דיוטי פייד).

אני דנה

New member
תודה...יש לי עוד שאלה

מה ההבדל בין גחל רגיל סינטתטי?חוץ מזה שהגחל הסינטטי יותר מזיק מהרגיל..?

gilsasson

New member
אוקיי

תהליך הייצור - גחל מנגל רגיל זה עץ פרי הדר ששכב המון זמן בתוך האדמה והשחיר והפך לפחם. חגל סינטתי (כימי) הוא אותו גחל (אבל לא בטוח שהוא מעץ פרי הדר) שגירדו אותו או פוררו אותו ויצרו צורה מיוחדת שתתאים לנרגילה. הם לקחו את הפרורים של הגחל והדביקו אותו בדבק והוסיפו חומרי הדלקה שיההי מהיר. טעם - הגחל הסינטתי גורם לטבק להיות מר. זמן הדלקה - אין צורך להרחיב. מחיר - 2 ק"ג של פחמי מנגל עולים 10 ש"ח. מעניין כמה יעלו 2 ק"ג של סטאר. ייעוד - היעוד המקורי של הסטאר היה לפני 10 שנים מדליקים של פחמי מנגל (היום יש זיפים במקום) אבל התחילו להשתמש בזה לנרגילות גם והחברה שינתה את האריזה ושה ציורים של איש מעשן... גחלי מנגל נועדו בכלל לצליית בשר. אבל מאז שהמציאו את הנרגילה משתמשים בהם גם למטרה זו. מקווה שעזרתי.

BiRd Of PrEy

New member
בטבק יש אציטון?

טוב אוקי אז 4 ראשים ליום זה ממש ממש ממש ממש לא בריא כן..? טוב אני בגמילה

נראה לי קישקוש..

אני מאמין יותר בכתבה של הבחור מהאתר הזה.. (סליחה אם שכחתי את שמו) אבל לדעתי יותר חשוב לדעת בעצמך לפי הניסיון שלך ולא לפי מה שאחרים אומרים כי שני הצדדים לא אובייקטיביים, לא הרופאים ואנשי החינוך שאומרים דבר אחד ולא המעשנים הקבועים שאומרים את הדבר האחר.. אני מאמין שיש איזשהו איזון באמצע אבל בכל אופן אני בטוח שעישון נרגילה פחות מזיק כי רוב האנשים לא לוקחים את העשן של הנרגילה לריאות, לפחות לא בכמויות שלוקחים בסיגריות כמובן שנרגילות גם מעשנים פחות כי זה יותר סיפור להכין נרגילה, זה לא נייד ואי אפשר להשתמש בזה כל הזמן.. סיגריות אפשר לעשן בכל מקום ובכל שעה לעומת נרגילה שמעשנים בבית או שיוצאים עם הנרגילה במיוחד בשביל לעשן באיזה פארק או אצל חבר או משהו כזה.. מה שבטוח זה שהגחלים הכימיים של הנרגילה זה דבר מאוד לא בריא..

gilsasson

New member
אני הבחור

אגב - אם תשימו לב אז מעשני הסיגריות כל הזמן אבל באמת כל הזמן עם סיגריה ביד. כל היום הם עם סיגריה ביד. תמיד.

למעלה