שלום לכולם. רציתי לחלוק מס' מילים..

שלום לך טרול! מה שלומך? ../images/Emo191.gif

לא נמאס לך להציף את הפורום עם אותן ההודעות פעם אחר פעם?
"לסדר ג'וב לחברה של שר האוצר שלו הירשזון" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=84716140 "מסדר גוב לחברה של שר האוצר שלו" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=84716026 "הוא מסדר ג'ובים לחברה של שר האוצר הירשזון" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=84715850 ועוד לפחות ארבע פעמים בהן כתבת את אותה תגובה.. כבר די ברור שמישהו משלם לך על כל הודעה.. או שאתה מתוסכל וחסר חיים באופן מעורר רחמים. לפחות תשתדל לתקן את שגיאות הכתיב מהודעה להודעה..

טשאפק

New member
אתה סבור שלילך נחמיה

מונתה ע"י שר המ"ת הטרי אולמרט לתפקיד סמנכ"ל הרשות לעסקים קטנים, שלא היה קיים לפני כן, בגלל שהתפקיד התברר פתאום כנחוץ והיא התגלתה כמועמד הראוי מכולם, או בגלל קשריה עם הירשזון וקשריו של הירשזון עם השר?

אני מסכים שיש משהו פסול בדבר.

אבל אין שום קשר לכך שאותו מגיב הוא טרול חסר חיים שייתכן וממומן ע"י עסקנים פוליטיים מהדרג הנמוך ביותר.. שים לב שלא הגבתי לתוכן.. מכיוון שאני לא נוהג להגיב למציפנים וטרולים. כשאתה שאלת - שמחתי להגיב :)

גם אני מאוכזב כותב

אך חייבים להודות באמת, והאמת לצערי וכנראה שגם לצערך, היא שכרגע אני לא רואה אלטרנטיבה שלטונית שיכולה להחליף את קדימה. כי האלטרנטיבה שמציג נתניהו, ואני בטוח שגם אתה תסכים איתי, גרועה שבעתיים מהממשלה הזאת שאינה חפה משגיאות ומחדלים, אך בנוסף יש לזכור שהיא מכהנת רק חודשיים-שלוש בסך הכל מאז שהיא נבחרה.

חחח אני כותב אתה כבר עלוב מידי

התגובות שלך רק מראות את מה שכולם יודעים קדימה בצלילה והיא ממשיכה ליצלול ואני בחיים לא קיבלתי שקל מאיש וגם לא יקבל כי אני לא חבר ולא יהיה חבר באף מפלגה וגם אין סיכוי שאני יהיה חבר בניגוד אלייך שחוץ מלקלל ולגדף אתה לא יודע כלום אני מתיחס לדברים כמו שהם זה שאתה מסרב ליראות את המציאות זאת בעיה שלך הלשון שלך תקועה עמוק עמוק בחור של אולמרט ולכן אתה לא רואה את המציאות

טרול קואלה, המילים שלך זועקות,

שאתה זקוק ל: יחס, חום ואהבה.. חברים ומשפחה תומכת מישהו שיקשיב לך.. עבודה רצינית ולא כזאת שדורשת הצפה בפורומים.. רחמים ואמפטיה, לזה אתה זקוק יותר מכל. עשה לעצמך טובה.. אין יותר עלוב מלהיות טרול קואלה מזדקן. עצור את זה עכשיו.. שמא תגלה את עצמך, עוד כמה שנים, כגבר בן 60, יושב על המחשב מול אתרי פורנו ופורום קדימה במקביל.. ומשחרר את כל התסכול שבך על המקלדת. יש לך עוד סיכוי. אולי מחר יהיה מאוחר מידי.

אני כותב מי שישב פה במשך כמה חודשים

וניסה לימכור את המיפלגה הכי מושחתת לציבור זה אתה ולך יש חלק בכל חלל שנפל סתם הדבר היחיד שאתה יודע לעשות מתי שאומרים לך דיברי אמת זה לקלל ולגדף אבל אני מקבל את זה באהבה כי אני מרחם על מוגבלים שיכלית כמוך אתה תמיד טוען נגד אנשי הליכוד שהם מתלהמים אבל לפי מה שאני רואה פה אתה היחיד שמתלהם ומקלל אבל כניראה שככה זה שאין לך מה להגיד אני מבין אותך המציאות קשה מידי בשבילך הרי הדם של כל אחד מהנופלים המיותרים הוא גם על ידייך בתור אחד שעזר לאיש המושחת הזה אולמרט

אשרת

New member
אין שכל אין דאגות.

אם הוא אחראי על כל חלל שנפל - למרות שהוא עצמו היה בלחימה- אזי אנשים סההורים כמוך אחראים על כל נפילה של חייל אשר הגן על ההתחנלויות. במקומך, לא הייתי מתחילה לשחק במשחקי הדם העלובים הללו.

Fasz

New member
כמה נבזי להיגרר לנושא ההתנחלויות

להזכירך, גם ת"א התחילה את דרכה כהתנחלות, ואמנם תושביה הראשונים לא היו רובם ככולם דתיים ויראי שמיים, אך היא הייתה חלק אינטגרלי מרטוריקת "כיבוש העבודה והאדמה" של היישוב היהודי בארץ. כמו גם, עד היום, בכל המפות המצויות בידי "בני דודינו" היקרים ממזרח, צפון ודרום, ת"א מוגדרת כלא יותר מאשר התנחלות. בסופו של יום, הרבה פוליטיקה התערבה בשיקולים הצבאיים שליוו את המערכה בלבנון, כבוגר מלחמת של"ג, אני מתבייש בהנהגה הנוכחית. איני אומר זאת בשל היותי "ליכודניק", משום שגם השמאל ידע לנהל מלחמות, אלא פשוט מפני הרצון הזה של אולמרט, ופרץ, להתנהל עפ"י סקרי דעת קהל, ולאו דווקא משיקולים מקצועיים. ההחלטה הבזויה, והנסיון הכל כך דוחה להגן עליה- לשלוח את כל הצבא, אשר התרכז על קווי הגבול, במשך שבועיים מותחים, למבצע בן יומיים, תחת מסווה המלל "על מנת לקבל הסכם טוב יותר, שלחנו אותם", פשוט צורמת לי. בשל"ג, תוך לא יותר מאשר כמה חודשים ספורים, כבר העלנו את ערפאת ו-15 אלף ממחברי כנופייתו, אש"ף, על מטוסים, ספינות וכלי רכב והכרחנו אותם לצאת מלבנון. בחודש וחצי של קרבות, לא השגנו דבר. החיזבאללה מתחמש, מקבל מימון איראני, ובסך הכל, יידרשו לו לא יותר מאשר שנתיים בכדי לחזור ל80% מקיבולת פעולתו. אם כבר מנהלים מלחמה, שינהלו אותה כיאה. אחרת הקורבנות שהוקרבו, הוקרבו לשווא.

כל הכבוד לך שנלחמת למען ישראל

וגם חבל שאנחנו צודקים כל הזמן ולא מקשיבים לנו... אם היו מקשיבים לנו מהימין מלכתחילה כל הרעות הללו לא היו מתרחשות..... ואני ממש לא שמחה לאיד. כי הרי בסוף כולנו משלמים את המחיר.

למעלה