שלום לכולם ..תאמת אני לא יודע מה

AMIR2

New member
שלום לכולם ..תאמת אני לא יודע מה

אמורים לשאול כי אני די חדש בעניין הפורומים. אני מתחתן בעוד חודשיים.

J-סיקה

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif

איפה אתם מתחתנים? מי מתקלט ? מצלם ? צריך עצות ??? ספר ספר

AMIR2

New member
וואי איזה מהירות..אתם עם יד על

המקלדת??
אז אלו הפרטיים בינתיים : אנחנו מתחתנים בגני שרונית בתחילת דצמבר אחלה מקום.. הדי גיי הוא איתי נעמן..מכירים? השמלה של הכלה אין לי מושג מאיפה...אבל זה יצא יפה אני בטוח. זהו??

J-סיקה

New member
ואתה ????

אתה אמנם רק החתן
אבל אני בטוחה שאתה לא תבוא בג´ינס ...

AMIR2

New member
לי עדיין אין חליפה

נקנה בימים הקרובים. יש לכם רעיון למתנה שאני יכול לקנות לכלה המיועדת?

AMIR2

New member
המתנה

אמורה להיות מוגשת ביום החתונה.. משהו שירגש אותה

שמופית

New member
מזל טוב אמיר2

וברוך הבא בצל פורומינו
בקשר למתנה... מה עם טבעת יהלום לאירוסין
או אולי להפתיע עם ביקור זוגי בספא - אמבט שמנים זוגי, עם מלא נרות וכוס יין אדום... מנסיון - סוף הדרך

AMIR2

New member
המתנה..

אמורה להנתנן ביום החתונה.. משהו מרגש.. אז מה אתן אומרות..? (נראה לי שאני החתן היחי פה! )

שמופית

New member
יש דווקא עוד חתנים,

אבל הרוב אכן - כלות
מתנה ביום החתונה... מול הקהל או ביחידות
אולי תארגן ירח דבש ותיתן לה את כרטיסי הטיסה (או תמונה ממוסגרת של איזה מקום אקזוטי)

*שיר

New member
א. אתה לא החתן היחידי פה

(מסתובבים פה עוד כמה גברברים) ב. קצת קשה להגיד איזו מתנה תתאים בלי להכיר את הבחורה ובלי לדדעת מה מרגש אותה. אם היא אוהבת תכשיטים, שרשרת או תכשיט אחר יכולה להיות מתנה יפה. ואולי בכלל משהו לא פיזי? כלומר, אולי תכתוב לה שיר או משהו כזה?

limor 2

New member
אני הייתי שמחה לקבל דברים קטנים

כמו פרחים ,בלונים, בקבוק יין שנפתח ביחד עם ברכה, משהו מפתיע באמבטיה או בחדר שינה ופשוט הצהרת אהבה בכל דרך שהיא - מה שלא תעשה זה יהיה מרגש.

dorlim

New member
עצות מקולגה...

כלומר, מחתן נוסף. ארוחת בוקר מפנקת למיטה ביום החתונה. תכשיט שיתאים לשמלה. שיר / פואמה בתוך מכתב מרגש (זה תמיד עושה להן את זה...
) כמובן שאפשר גם לשלב... להציף את הבית בפרחים לפני שהיא מתעוררת. ארוחת צהריים מיוחדת. (מסעדה טובה, פיקניק וכד´)

*שיר

New member
דורון, רוצה להיות בעלי!?! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

dorlim

New member
אין בעיה...

רק צריך לשדך את לימור לבעלך, והכל מסודר...

למעלה