אהההה, עד כאן!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif
זה שלי! כל הרעיונות היפים האלה, בכלל לא יבואו לידי ביטוי כי אנחנו נישן בנפרד בלילה שלפני... כבר סיפרתי לכם שהוא מקסים ומפתיע... אני חוצפנית, אבל מחכה לראות מה תהיה ההפתעה שלי
וחוץ מזה שאי אפשר לצ´פר אחד את השני ביום החתונה, לדעתנו זה דווקא היה טוב. לכל אחד היה את השקט שלו בערב קודם ובבוקר (אף אחד לא לקח לי את החדשות) ויכולנו להרגע לפני הארוע. לא טמטמנו אחד לשני את המוח עם כל מיני שטויות (טוב, נו, היו עשרות טלפונים, אבל זה לא אותו דבר) ולא היתה לנו אפשרות לריב איזשהו ריב דבילי של הרגע האחרון.
כלומר, לישון בנפרד בלילה שלפני. תמיר התחיל לבכות לי שזה שהוא מתחתן זה לא אומר שהוא בעונש ולמה להיפרד... אני גם חושבת שזה יכול להיות נחמד לבנות מין געגוע וכמיהה שכאלה לפני החופה.
רעיון למתנה: החתן שלי קנה לי שרשרת, צמיד ועגילים שיתאימו לשמלת כלה. השאלה היא מה התקציב שלך ובאיזה סגנון אתה רוצה? משהו כמו בילוי משותף או סופשבוע במלון או פיקניק רומנטי, או משהו כמו תכשיטים? שרון.
א. הרעיון של למלא את החדר פרחים לפני שהיא מתעוררת הוא אדיר. ב. אולי תרשום את שניכם ללמוד ריקוד אצל מורה פרטית כדי להכין את ריקוד הפתיחה ולא להיות שלומפרים בריקוד ולא להרגיש נבוכים. בעלי הטרי ואני עשינו את זה במשך שלושת החודשים לפני החתונה ומעבר לארוע זה נתן לנו הרבה זמן איכות שבו נורא נהננו בהכנות כיון שהלימוד היה מלא צחוקים (וזה כשבעלי הטרי שונא לרקוד) וכל מיני פאשלות קטנות. אז נכון זה לא משהו שנותנים ביום החתונה אבל זה נותן לכלתך ריקוד רומנטי(יותר מאחד למען האמת) שנראה טוב, מרגיש טוב ומצולם מצוין. נ.ב. כל האורחים כמעט וההורים שלנו היו מופתעים המביצועים לראיה הפרצוף המופתע של הורי החתן בווידאו כשהם באו ל"הציל" את המצב כי חשבו שאנחנו לא יודעים לרקוד ריקודי זוגות.