שלום לכולם
משלומכם הבוקר

שלום לכולם ../images/Emo13.gif משלומכם הבוקר ../images/Emo35.gif

ומרמלד, צור קשר
אתם שואלים למה
מה שונה היום מכל יום, שאני פתאום מבקרת אצלכם כאילו אין מחר
התשובות................. |מוזיקת מתח מפחידה| בקררררררוב ........... |סמיילי של היצ´קוק|

MARMELAD

New member
מי זאת מיכל בן טובים ומה היא רוצה?!

אזזזז....מיכל היא מנהלת פורום גרפולוגיה. חוץ מזה היא גם גרפולוגית, מרפאה בעיסוק ובן אדם מופלא ללא שום קשר. אבל לא לשם כך התכנסנו כאן. חשבנו על פרוייקט מסויים. מה אומר עלינו כתב היד שלנו? זת´ומרת. יש בינינו הומואים, בי, סטרייטים. יש כאלה שהם בארון ויש כאלה שלא. האם ע"פ כתב היד אפשר להבין מי הומו ומי לא? או מי בארון ומי לא? האם מי שבארון ייראה ע"פ כתב היד שלו חסר בטחון? או שאולי ממש לא? ואולי גרפולוגיה זה משהו שבכלל לא עובד...? מעניין. איך זה עובד? פשוט מאוד. מי שמעוניין להשתתף, ישלח אל האימייל של מרמלד, שמופיע בכרטיס האישי שלי וגם כאן למעלה בפורום, סריקה של כתב היד שלו. לי יש אינפורמציה מסויימת על כל אחד מחברי הפורום. אני יודע מי בארון, מי לא, בן כמה הוא, מה הוא עושה בחיים וכו´. חוץ מזה שאנחנו נוסיף כתבי יד של שני סטרייטים, לשם הגיוון. כתבי היד האלו יופיעו בפורום גרפולוגיה. שם ינתחו אותם מיטב המוחות וינסו להגיע לכמה שיותר מסקנות על בעל כתב היד. המסקנות וכתבי היד יפורסמו אח"כ במקביל בשני הפורומים, ונוכל לראות במה הם צדקו. אולי יהיו להם גם טיפים בשבילנו... איך משתתפים? שימו לב. זה מה שצריך לעשות מי שמעוניין להשתתף... מכירים את הסיפור על כיפה אדומה? יופי טופי. נא לכתוב אותו בכתב ידכם. לא צריך להיות המינגווי, זה לא משנה איך תכתבו. מספיק דף אחד מנוסח בפשטות. לא יחולקו נקודות על התוכן. כמה חוקים: -לכתוב על דף חלק, לבן, בעט כדורי, בלי שורות. -לא להעתיק, אלא לכתוב מהראש. -לא בסעיפים או שירים, אלא כתיבה חופשית. -לשים את הנייר על כמה ניירות אחרים, שיהיה נוח. את הסריקה כאמור לשלוח לאימייל... ויצאנו לדרך. חשוב: זוהת הכותבים נשארת חסוייה לחלוטין. לא יהיה שום אאוטינג מכל סוג שהוא, אלא אם כן מי שכותב ירצה להתייחס למה שכתבו עליו. בסיכום הפרוייקט ינתנו מספר פרטים על כל כותב, כמו למשל אם הוא הומו או לא, אם הוא בארון או לא... זה הכל. לא ייחשפו שמות, וכמובן שגם לא ניקים. זהו נסיון שבסופו כל אחד יכול לשבת עם עצמו ולבדוק עד כמה הדברים שנכתבו עליו נכונים. אני כמובן (מרמלד) אוסיף את הזווית האישית שלי לעניין, אבל ללא פרטים מזהים. אני מרחיב כל כך את הסעיף המודגש הזה כי זה מאוד חשוב שתבינו.. המחקר הוא סודי לחלוטין ונועד רק לעניין. יאללה... מה אתם חושבים? להתחיל להזרים אימיילים...
גיא ומיכל

טאצי

New member
גיא יקירי

(וגם מיכל - יקירותו של גיא), אהלן אהלן לכם. אז ככה: יש לי התנגדות עקרונית לכיפה אדומה אבל אני אשלח ביום-יומיים הקרובים, איכשהו, משהו. קשה לי אמנם להבין איך האישיות שלנו משפיעה על כתב היד שלנו אבל, בשביל הספורט... נישוקים לגיא המלך!

../images/Emo105.gif../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif../images/Emo15.gif../images/Emo105.gif

מק
שכולם יראו
מקווה שזה לא עושה לכם בלגן

.m

New member
כל הכבוד על היוזמה, ../images/Emo50.gif

ומיכל, אודה לך אם תצרי איתי קשר במייל.

DJNYC

New member
סחתיין.

אני אבל צריך כמה ימים, כי עקב תאונת סקוטר קלה השבוע, יד ימין לא כשירה לכתיבה כרגע.. יש לו"ז?

אגב, אני פעם שלחתי משהו לפורום של

מיכל בוואללה. את זוכרת? אם אתם רוצים, אני אשים את הקישור. תעשו חיים, ושבת שלום

קראתי לעצמי יתיר, או יתירומטיקה

באנגלית, או בשמי - יניב. זוכרת? שסיפרתי שאני אוהב חתולים וכאלה. אגב, מה קרה לקהילה שלך בוואללה? ראיתי יש קהילה חדשה עם איזו אחת שלא ממש הולך לה.

ניי ניי. יש ביננו אי-הבנה

אני כבר כתבתי לך לאחר המיזוג. כשהפורום היה משותף לוואללה וליואל המחודש (והמזופת). לזה יש לך לינק?

MARMELAD

New member
../images/Emo133.gif והלו"ז הוא......

כמה שיותר מהר...! ביום ראשון אנחנו רוצים כבר להעביר את כתבי היד אל הגרפולוגים...

e_male

New member
למה פרוייקט הגרפולוגיה הוא שטותי! |X

אתחיל ואומר: אין פסול בלהשתעשע עם גימיקים כל עוד מבינים שהם אכן כאלו. ועכשיו (אייקון של פרופסור מרצה) אני אפרש: דבר ראשון, אין שום קשר בין כתב היד, סוגו, סגנונו, ובין הומואיות, לסביות, קוויריות (או כל הפלצה אחרת בעברית לא תקנית בעליל.) מכיוון שכבר ראיתי כתב ידם של כמה אנשים שנפגשתי איתם כשהיו בארון, או מוצה לו, זהו נסיון אדיוטי לאפיין שייכות מינית לפי כתב. זה פשוט לא עובד. בנוסף לכך, תארו לכם שהיה ניתן לאפיין אוהבי קטניות מול זוללי ביסלי לפי כתב היד.. נשמע מופרך? מופרך כמעט כמו הנסיון לאתר "מי בקטע" לפי הקטע (משחק מילים משעשע, כל הזכויות שמורות לי). שנית, כאשר מנתחים כתב יד שנשלח בפקס, באימייל וכו חסרים כמה מרכיבים: 1) אין את מידת החוזק על הניר עצמו, דבר מאד חשוב שמכלול הניתוח. 2) ניתן בקלות "לזייף" כתב יד, כלומר, אם לא יצא לי ´יפה´ או ´מה שאני חושב שצריך לצאת´ אני אזרוק את זה לפח ואכתוב שוב. 3) האותיות המפוקסלות (מלשון פיקסלים, שורש פ.ק.ס.ל) מתעוותות, לא רואים ´שפיצים´ וכו. 4) גרפולוגיה באה לבדוק מצבים קיימים כך שלמשל כל הרעיון של השוואת כתב יד של מי שנמצא בארון מול כתב ידם של אלו שלו הוא מגוחך (לדוגמא השוואת כתב יד של אדם לפני ואחרי יציאתו נשמעת על פני השטח כיוצתר הגיונית) 5) גרפולוגיה היא בחלקים גדולים ממנה שיטה שאמינותה בערך שווה לזו של קריאה בטארוט (וסליחה עם הקוראות בטארוט). בהרבה מקרים (במיוחד אלו שברדיו) הגרפולוג מתחיל עם משהו שמגשש, כמו "ואת עברת איזה פרידה" ומחכה שהמאזין יגיד: כן, מות אבי, או גירושין מבעלי, או נפרדתי מהחבר. ואז הגרפולוג ממשיך לנתב את השיחה "הוא עשה לך רק נזק" "אני רואה מהכתב יד שלך שהאהבה של אביך לא היתה כזו חד משמעית" וכו ושוב ממתין שיזרקו לו עצם. אם המאזין לא זורק עצם הוא ישר מנסה כיוון אחר בשאלה עתידית שיותק קלה כי היא חיזוי, כמו: "ואני רואה מהכתב יד שאת יכולה להגשים הרבה יותר ממה שכרגע וזה תלוי ברצון שלך" (נו, מן הסתם לא שלחו אליו כתב יד כי הכל מושלם) ואז שוב מחכה שהמאזין יזרוק עצם וכך הלאה וכך הלאה. כאשר החיזוי נעשה ללא עזרתו של האם שכתב, הגרפולוגים ינסו להתרכז בניבוי עתידי: "אתה צריך יותר להתרכז במטרות שהצבת לעצמך" וכך הלאה. אז כדי לסכם, בתור גימיק - סחטיין. דיינו. תשלחו ותרבחו. אבל זהירות. כבדהו וחשדהו, בעיקר חשדהו. ו"לארוניסטים", הנה טיפ: אל תשכחו לעשות הרבה אותיות מסתלסלות כלפי פנים, סגורות, קטנות ומסתגרות. כדי שיהיה להם יותר קל לזהות..

~Gal~

New member
היי אימייל...

לשם שינוי אני לא מסכימה איתך... לפחות לא עם חלק ממה שכתבת. כמה הערות. קודם כל - גם אני מאד סקפטית בכל הנוגע לענייני גרפולוגיה, נומרולוגיה, טארוט וכו´. כמו שאמרת - כבדהו וחשדהו. אבל אני כן נותנת לזה צ´אנס וחושבת שכן יש בזה משהו. תלוי מי האדם שמציע את שירותיו. ברור שיש גם המון שרלטנים בעסקים האלה. אבל זה לא ממש הענין כי אם מאמינים בזה או לא - זה לחלוטין ענין אישי. הדוגמאות שנתת הן ממש לא לענין - אוהבי קטניות מול זוללי ביסלי? זה זלזול בעצם קיומו של המושג יציאה מהארון. והעובדה לצערנו היא שחלק לא קטן מהאנשים כאן עדין עמוק בארון, בעוד שלזוללי הביסלי והקטניות למיניהם אין בעיה להצהיר על העדפות החיך שלהם... לגבי סעיף 2 (זיוף) - זאת הבעיה של מי שמעונין בניתוח, אם הוא לא מוכן לשמוע את האמת ומעדיף לרמות. הוא מרמה בזאת רק את עצמו... לא רואה בזה שום תועלת. מה שכן, אני לחלוטין מסכימה איתך שיש מגבלות למדיום הממוחשב והסרוק... וצריך בהחלט להתייחס למגבלות אלו בזמן הניתוח הגרפולוגי. זהו בינתים שיהיה לך סופ"ש מצוין

e_male

New member
מאד מקומם! ../images/Emo46.gif

האם כל מטרתו של הפורום הזה הוא להוציא אנשים מהארון? את רואה בזה "דבר מצער" אבל אולי אנשים בוחרים לחיות ככה את חייהם? מי אתם שתגידו שזה מצער.. אולי זה נעים ונוח. אולי אנשים לא רוצים, כפי שמנסים פה לגרום להם, ללכת עם עיתוני הזמן הורוד כדי לבדוק אם כן או לא שמים לב שהם בקטע? ההתייחסות היא מאד שחור לבן. להיות מוצהר זה טוב, להיות "בארון" (אני אגב לא מסכים גם למושג הזה, אבל זה דיון נפרד) זה רע. ס-ל-י-ח-ה באמת, אבל כמו שאין ויכוח על טעם ועל ריח, ואם יש הוא אדיוטי, כך כל אחד צריך לבחור איך הוא רוצה לחיות את חייו. נהיה פה גל הטפה לצאת מהארון כאילו שזו מחלה, כמעט כמו גל ההטפה שרואה בעצם ההומואיות מחלה, וגם מבחינתו זה טוב או רע ואין תחום אפור.. אני מייעץ לכל מי שיצא מהארון: תפסיקו להעמיד פנים שהכל טוב ויפה ואין קשיים. מי שרוצה לחיות בעולם הפנטזיה שלו - שיחיה. נכון שכרגע זה מאד "אין" להיות בקטע, גם מבחינת היחס של החברה וגם מבחינת מובילי אופנה - אבל כמו כל דבר אופנתי זה עלול להתהפך תוך עניין של שנים.. העובדה הפשוטה היא שיש אנשים שלא מעוניינים להתהלך עם הזמן הורוד, עם כובע ורוד, עם סטיקר גאווה ורוד (או צבעוני) וכן הלאה. אולי תכבדי אותם ולא תגידי שזה מצער. אותי דווקא מצער שאנשים מאמינים לגרפולוגיה. אבל אני מכבד אותם, ומי שרוצה - שיאמין. אנחנו מקבלים פה דוגמא מאלפת כמה מי שחושבים עצמם נאורים הם בעצם צרי אופקים בדיוק כמו הרבה גורמים דתיים או ממסדיים אחרים. וחבל.

למעלה