שלום לכולם
משלומכם הבוקר

~Gal~

New member
מצטערת אם ככה הבנת את דברי

זאת ממש לא היתה הכוונה. אני האחרונה שאגיד למישהו איך לחיות את חייו. אני גם האחרונה שאטיף למישהו לצאת מהארון! הרי ברור שמדובר בדבר מאד מאד קשה! מה שמצער אותי זה לא שיש אנשים בארון. זה שיש אנשים בארון - ברור לי לחלוטין, וברור לי חוסר הרצון לצאת ממנו. באמת שאני מבינה את זה. אולי אני תמימה, אבל הייתי רוצה לראות את העולם אחרת. כזה שבו אין אנשים בארון, ולא בגלל שיש לי בעיה עם בחירה של מישהו שלא לחשוף את נטיותיו או כל דבר אחר (והרי ארונות יש מכל מיני סוגים. לא רק לגייז... גם לי לקח המון זמן לפתוח כמה ארונות כאלה משל עצמי). אלא פשוט כי אני באמת מאמינה שבני-אדם שחיים את החיים כפי שהיו רוצים לחיות אותם, עפ"י אמונתם, בלי לקבל ביקורת או להחשב מחוץ ל"נורמה(?!?)" או לספוג השפלות, הטפות וגידופים ולהצטרך להתמודד עם כל אלו... הם פשוט יותר מאושרים. מה לעשות... אבל העולם שלנו לא כזה, לצערי. ושוב - לא שאני חושבת שיש לי על מה להתנצל, אבל כנראה שלא הובנתי כהלכה ולכן - אני מתנצלת בכל מקרה.

e_male

New member
אוקיי, אבל..

בעולם שלנו, שהוא מה לעשות, שוב, לא שחור ולבן (גם אם את רוצה שהוא יהיה כולו לבן..), עדיין קיימים, ותמיד יתקיימו סטיגמות, דעות קדומות, השקפות עולם שונות, שנאות וריבים על כל עניין ונושא. אם נהיה ריאליסטיים, אז זה לא הולך להשתנות. אז אפשר להשלות את עצמנו שהכל משתנה ונפלא אבל זה לא ככה. גם אם בידיעות אחרונות יש מדי שבוע איזו כתבת 7 ימים פתאום על מישהו שיצא מהארון, שינה זהות מינית וכד´.. תהיה בטוחה שרוב הקוראים יסיימו את המאמר ב"איכס, זוועה, מה הם נותנים במה לסטיות כאלו". ומה לעשות, זו זכותם הלגיטימית לומר ולחשוב את זה, גם אם לך הדעות שלהם נראות כמו סטייה לא פחות גדולה. ככה שלהיות בארון, זה לא איזה מצב של פחד נוראי והסתתרות כמו שאת קוראת לזה, שוב, בראיית שחור-לבן. יש כל מיני מצבים, אנשים שכן ולא שאתה בוחרלשתף בדבר, או אף אחד, או "הרדמה" של העניין עד גיל מסויים, או הרדמה כללית.. ואולי יש בזה משהו שאומר שהאדם הרבה יותר חזק פנים וחוץ, יותר מאשר מישהו שנשבר ומחליט לספר לכל העולם ולשאת בתוצאות יהיו אשר יהיו, מה דעתך? אולי סממן החולשה בקהילה שלנו הם אלו שלא יכולים לחיות עם זה בשלום בלי להתמחצן במצעדים ולנסות התנהג שונה? ושוב גם זו הכללה של שחור ולבן. אולי זה בלתי נמנע בעולם הסטריאוטיפי של ימינו. אין על מה להתנצל. רק שלפעמים כדאי לחשוב על כל דבר מכל הכיוונים, ולנסות לראות את האפור המונדריאני גם אם החשיבה שלנו היא שחור-לבן.

MARMELAD

New member
../images/Emo13.gif לפני שאתה מתעצבן...

בוא נבהיר כמה נקודות חשובות. לגבי יציאה מהארון. כבר אמרתי כאן לא פעם ולא פעמיים ולא שלוש שאני לא מסיונר של "יציאה מהארון". אני מסיונר של אהבה עצמית. אין לי בעיה אם אנשים שנמצאים בארון, זאת זכותם המלאה ויש להם סיבות לזה. אבל, אם מישהו נמצא בארון מהסיבות הלא נכונות - שהן פחד ובטחון עצמי נמוך, אז אני נגד. תראה, יש המון אנשים שהם בארון כי הם התחתנו לפני 20 שנה ולא רוצים להרוס את הנישואים ה"משולמים שלהם" או כי הם עובדים במקצוע שבו אם יהיו מחוץ לארון זה יכול לפגוע בקריירה שלהם, או כי הם לא רוצים לפגוע במשפחות שלהם, או כי הם צעירים ולא רוצים בלאגנים בבי"ס או כי הם בצבא והם לא רוצים להרגיש לא נוח... בקיצור, יש מליון סיבות להיות בארון והם לגיטימיות. ואם תדפדף קצת אחורה תראה שכבר יצא לי להגיד למישהו כאן שלא ימהר עם היציאה שלו ושיחשוב טוב טוב לפני שהוא עושה דברים שהוא מצטער עליהם. אז למה ה"עליהום", אימייל? על מה אתה כועס בדיוק? אני לא מנסה לגרום לאף אחד לעשות משהו שהוא לא רוצה, אבל לאלו שכן רוצים לצאת מהארון ומפחדים, אני חושב שזה טוב שיהיו להם "כלים מסוימים". תקן אותי אם אני טועה. לגבי הגרפולוגיה. גרפולוגיה זאת מתודה מסוימת. יש אנשים שמאמינים לה ויש אנשים שלא. אני בין אלו שכן חושבים שהיא נכונה. מטרת הפרוייקט היא לנסות לזהות קווים משותפים בין הומואים, בין הומואים בארון, ולראות אם יש כזה דבר בכלל. יכול מאוד להיות שהתשובות יהיו בכלל לא נכונות, מה שיגיד שאי אפשר לזהות נטייה מינית ע"פ כתב יד. אני מאמין שאולי נטייה מינית אי אפשר לזהות, אבל שאפשר יהיה לראות הבדל בין כתב יד של הומואים שהם בארון והומואים שהם לא. והסיבה היא אחת - שמי שלא בארון, ולא חי בשקר, ולא מסתיר דברים מהעולם, פשוט חי חיים יותר קלים ומספקים. זה הכל. הפרוייקט הוא על גדר של קוריוז, שעשוע, אתגר, עניין.. קרא לזה איך שאתה רוצה. חבל שאתה כל כך כועס וזועם, אני באמת לא חושב שיש לך סיבה. גיא

e_male

New member
עכשיו באמת מעוצבן! ../images/Emo46.gif

גיא - שים לב! הנה מה שאמרת "כדרך אגב" בעניין הגרפולוגיה, וכנראה שזה בלתי נמנע כי אתה בצורה א-רצונית מסיונר של יציאה מהארון גם אם אתה קוגניטיבית מבין שזה פסול: שים לב, ואני מצטט: "..והסיבה היא אחת - שמי שלא בארון, ולא חי בשקר, ולא מסתיר דברים מהעולם, פשוט חי חיים יותר קלים ומספקים" אני מציע ששוב תקרא את תגובתי על ראיית שחור-לבן ולמה אנשים שחושבים כמו מה שאתה כתבת (וכנראה חושב) הם בעיני יותר צרי אופקים מסטרייטים שלא מקבלים הומואים. הדבר משול לרבנים החרדים שלא מוכנים לקבל כלום חוץ מדרכם.. האם אתה באמת רוצה להיות הומו אורתודכסי? אני מציע שתלמד לקבל כשווים אליך גם את מי שלא דוגלים ביציאה מהארון כפתרון אינסטנט לכל הבעיות. מה שכתבת מראה שהדרך לכך עוד ארוכה.

~Gal~

New member
מותר לי להגיב?

ואימייל - באמת חבל שאתה מתעצבן. סה"כ אנחנו מנהלים כאן דיון וזה לא ממש "פופוליטיקה"... מותר לא להסכים אבל באמת חבל על העצבים... רק רציתי להגיד שזה הכל שאלה של איך מגדירים את אותו "ארון". ואולי באמת זה הזמן - מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק מוגדר הארון הזה? מה זה אומר בדיוק להיות בארון?

MARMELAD

New member
בוא נדבר עובדות:

1. מי שצריך לשקר מסתבך בשקרים שלו יותר ויותר, נחשף לבסוף ועושה לעצמו בושות. 2. מי שמשקר לחברים שלו על עצמו לא יכול לשתף אותם בדברים שקורים לו עם בנים. אז הוא מבלה הרבה זמן לבד, עם עצמו, ועם המחשבות שלו. 3. 30% מהתאבדויות בני נוער הם על בסיס זהות מינית. מיותר לציין שרובם הגדול הבעיות שיש לבני נוער עם הנטיות המיניות שלהם זה הרגשת ה"לבד" שהארון תורם לו כל כך. 4. רוב האנשים שנמצאים בארון אומרים בעצמם שקשה להם עם זה ולא טוב להם להיות בארון. ומבט זריז בפורום יכול להוכיח את זה. אז שוב, יש מצבים שבהם עדיף להיות בארון, אבל בן אדם בוגר ועצמאי, בעיניי, כדאי שייצא מהארון ויחסוך לעצמו המון בעיות.

e_male

New member
תתביישו

אתה מדבר שטויות ואנשים מתוך הקהילה עם דעות כמו שלך רק תורמים להתאבדויות בני נוער בכך שהם משכנעים אותם שהמצב שלהם זמני, לא טוב, ושהם בודדים. אותו דבר עשו לי כל מי שדברתי איתו בצ´אט. תתביישו. העובדות שלך הם כמו שסטרייט יאמר את הדבר הבא: 1) הומואיות זה סטייה כי עובדה שהם לא יכולים להתרבות 2) עובדה שהומואים חולים באיידס 3) אם כולם היו הומואים העולם היה נכחד 4) ילד צריך אמא ואבא אחרת הוא גודל דפוק נפשית נו.. מה דעתך? אתה מאד דומה להם, שמת לב?..

Yaniv-DC

New member
אחרי למעלה משבוע

שאני רק סורק את הפורום הזה ונמנע מלכתוב בו מסיבות שונות ובעיקר משונות, אי מייל היקר - הצלחת להחזיר אותי למצב כתיבה! היחיד שצריך להתבייש פה זה אתה. למה? כי זה הראש שלך מרובע ומקובע. אנשים פה באים לסייע ולעזור, אף אחד פה לא מקבל כסף על זה, כולם תורמים מנסיונם האישי, ובמקום לעשות חושבים טוב טוב טוב עם מה מתאים לך ומה לא, ואפילו במקום לא להסכים ולפרט למה, אתה מתנגח ומדבר בשפה שלא מוסיפה כבוד לפורום, אבל גם לא מוסיפה טיפה´לה כבוד לך. בתור אחד שסיפר לחבר הראשון על עובדת היותי שמייח 4 שנים אחרי ההתנסות הראשונה, ובמשך השנתיים שלאחר מכן עבר את התהליך של מעגל חברים קרוב-מעגל רחוק-עמיתים בעבודה-אבאמא בסדר הזה, אז כן, החיים הרבה יותר קלים כשאתה לא נכנס לשקרים ולא צריך לתרץ ולבוא חשבון. אולי זה הגיל הצעיר (אני מניח שאתה צעיר), אולי זה... בעצם יודע מה? לא מעניין אותי ממה זה נובע. רק תזכור - הגישה שלך לא תוביל אותך לשום מקום. אלה שמנסים לעזור (גם אם הם נניח טועים) לא יבואו לעזרתך שוב כשאתה אומר להם תתביישו.

i love u

New member
אימייל יקירי! ../images/Emo2.gif

איזו אווירה עצבנית!!!! דבר אחד יש לי להגיד לך... כל איש בדעתו יחייה!!!! יש כאלה שחושבים שלצאת מהארון זהו תהליך שווה אך כדאי ויש כאלו שלא כל אחד עם ה"חוויות" שהוא עבר במהלך חייו בוחר לו את דעותיו ומעשיו אתה לא חייב להסכים עם זה וזו זכותך המלאה אבל.... אתה לא יכול להגיד שבגלל הדעות של אנשים כמו גיא יש מתאבדים ככה אתה תולה את המוות האכזרי הזה בדעות של אנשים אחרים??? לא מקובל עלי!!! שבת שלום ומלאה שאחווה, יפעת

marco

New member
אתה התחרפנת ????? ../images/Emo46.gif

מילא לא להסכים לטיעונים של מרמלד, אבל להאשים אותו באופן אישי בהתאבדויות נוער הומוסקסואלי ?!?

לירוי25

New member
טוב קחו "רגיעון" ונסכם ענינים:

אי מייל יפה שלי, העצבים רק יביאו לך אולכוס קח אויר ותרגע. לא יודע על מה התחלתם את הויכוח אבל בואו נסכם אותו ברשותך. אני מסכים שבפורום ישנו איזה שהוא קו מנחה לגבי יציאה מהארון, אבל אני לא מסכים שמטרתו היא לקטלג מישהו כ"טוב" או "רע". אתה בארון? לבריאות, אני לא ושיהיה לי בהצלחה. גם אתה וגם אני עושים מה שאנחנו רואים לנכון בחיים שלנו וככה זה צריך להיות. יש לי חברים הומואים, חלקם בארון וחלקם יצאו. מבחינתי אדם מאופין על פי התוכן שלו ולא על פי מה הסטטוס המיקומי שלו. העצות שמרמלד נתן לעניות דעתי נועדו לעזור לאנשים שמתחבטים עם עצמם ולא על מנת לשכנע ולקטלג. אני מסכים איתך שנסיונות (אם הבנתי נכון את שכתבת) לאפין את הנטיה המינית על פי הכתב הן שטויות במיץ. חרף העובדה שאני לא מזלזל חלילה בדבר אשר לא חקרתי לעומקו אבל גל צודקת שצריכים לקחת דברים בפרופורציה נכונה. כשאני פניתי לקבלה בשאלה מתי תיהיה לי זוגיות, אמרו לי שב-10 שנים הקרובות נגזר עלי להיות לבד...חודש וקצת אחר כך הכרתי את אביר חלומותי ואני מאושר מאין כמותי. לא מתווכח אבל.. עם או בלי קשר לנושא, אשמח אם תקרא בבקשה (במידה ולא קראת) תגובות לדברים שנכתבו על ידיך זרובבל ידידנו ועל ידיך. לא בכדי להוכיח ולהתנצח אלא רק בכדי להסביר את דברי.

זורבבל

New member
היי - איך אני נעשיתי מעורב ../images/Emo2.gif

רבותי - חדל אש
ולעניין עצמו אני אגיב בצורה לקונית: מי שבחוץ וטוב לו - סבבה. מי שבפנים וטוב לו - סבבה. מי שבפנים או בחוץ ורע לו יפעל כראות עיניו לשיפור מצבו. כל אחד עושה את מה שטוב לו ורק לו ויכול לקבל או לא לקבל את עצות חבריי הפורום. מדינה חופשית לא
זורבבל. נ.ב. לעניין הגרפולוגיה: אני לא מאמין בזה אבל אחלה רעיון/גימיק של מנהלנו המשקיען.

MARMELAD

New member
אני לא ממש מבין על מה הכעס

ובכל זאת אימייל יקירי, אני מקווה שתצליח לראות את הדברים כמוני, ולהבין שאין בעצות לאלו שכן רוצים לצאת מהארון משום ביטול אלו שמחליטים להיות בארון. וסה"כ זכותו של כל אחד לבחור את צורת החיים שנראית לו טובה עבורו. ואני מאחל לך שמה שלא תבחר, יהיה לך טוב עם זה. שולם?

InnerKid

New member
e-male כמה מלים על ה ../images/Emo46.gif שלך מלטה..

בהתחלה כשקראתי את מה שכתבת התגובות הראשונות שלי באמת היו של זעם וכעס גדול, אבל תוך כדי שכתבתי את התגובה שלי (שיצאה קצת ארוכה.... ) הספקתי גם להצטנן.... אז קודם
על זה שגם אותי הצלחת להוציא משלוותי ולהביא אותי למצב שמשהו נראה לי חשוב ושאני לא יכול שלא להגיד כלום בנידון... זה בסדר להיות בארון. אין עם זה שום בעיה. אפשר גם להיות מחוץ לארון בלי לספר לכל העולם. אפשר גם להיות בארון וללכת למצעדי גאווה. אפשר להיות מחוץ לארון וללכת למצעדי גאווה. אפשר להיות הרבה דברים. בדבריך הבאת קשר בין יציאה מהארון או הישארות בו לבין חוזק נפשי. "ואולי יש בזה משהו שאומר שהאדם הרבה יותר חזק פנים וחוץ, יותר מאשר מישהו שנשבר ומחליט לספר לכל העולם ולשאת בתוצאות יהיו אשר יהיו, מה דעתך?" אז בוא ואומר לך מה דעתי האישית. קודם כל כמו שפתחתי ואמרתי, אין לי בעיה. כל אחד חי את בחירותיו וכל אחד הוא שמתמודד עם הבחירות שלו. גם לי יש את הבחירות שלי, ודי לי להתמודד איתן, ממילא יש לא מעט, מאשר להתמודד גם עם בחירותיו של האחר (כמובן כל עוד אינן נוגעות לחופש שלי). אני לא חושב שהקשר שעשית הוא ממש רלוונטי. יכול להיות, ודווקא בגלל שאני לא מכיר אותך אישית אני מרשה לעצמי לירות לכל הכיוונים האפשריים, ואני אומר שוב, יכול להיות, שזה מה שאתה רואה, שזה מה שאתה עושה, שאתה מרגיש שאתה בסוף, להגדרתך, תישבר ולכן תספר לכל העולם, וכדי שזה לא יקרה אתה מחזיק בכוח בשביל לא להישבר. עכשיו, יכול להיות שזה נכון ויכול להיות שלא, זה לא משנה כעת. אני לא חושב, שאם אתה מגיע להכרה שאתה גיי, שזה מה שאתה רוצה, שאתה מתאהב בבנים, אוהב אותם, מפנטז עליהם, שוכב איתם, מאונן עליהם וכו´ וכו´, אז אתה יכול להגיד לעצמך - ´הנה אני חזק מבפנים ובמחוץ, אני אשמור על חלק מהדברים אצלי ובחוץ לא יראו הכל´. זה לא בריא, זה מאכל את הנשמה מבפנים, זה עוצר, זה מגביל, זה מפחיד, זה מונע, זה מעכב. זה יוצר לחץ בפנים, משהו שיושב בפנים. עם זאת, כמובן שזה גם מלמד המון, למי שרוצה ללמוד את עצמו בדרך זו. אבל יותר מזה, זה אפילו שקר פנימי, עולם אפל, כמו אחד שפיו וליבו אינם שווים בעצם. זוהי סתירה פנימית, חוסר אמון פנימי - דברים מאוד עמוקים, שאצלי לפחות, יוצרים המון קונפליקטים שוב ושוב ברמה כזו של - איך אני יכול לחיות ככה עם עצמי. איך אני יכול לבקש אמת, לטעון לאמת, לרצות אמת, לחיות אמת, לדעת, וזאת אם אני לא אמיתי לגמרי לגבי כל מה שיש בי. לדעתי, היותי גיי הוא דבר משמעותי מספיק בחיי. בטח יותר משמעותי מהעובדה שלאחד הארונות במטבח אני קורא ארון סאדו כי תלויים בו הפותחן של היין, הקולפנים ועוד אי אילו דברים שאין לי מושג מה לעשות איתם, ואת זה למשל, לא כולם יודעים...
קראתי קצת מההודעות שלך כאן וגם חלק מהשירים המדהימים שאתה כותב. יש בך הרבה כאב עמוק, ואתה מבטא אותו בשירים שלך, בדברים שאתה כותב, בהתקפה שלך על האנשים שלא בארון את דרך חייך וכו´. ידידי, אין פה מה לתקוף. אתה תוקף פה את אי פגיעותך בלבד ותו לא. אם תשאל אותי, אני חושב שחוזק פנימי באמת, הוא להביא את הפנים שלך החוצה כמו שהוא, לא בגלל שנשבר לך, אלא בגלל שזה אתה, ואתה מודע למי שאתה ומה שאתה, וחלק מזה הוא היותך גיי. ודבר אחר. אתה טוען ש"אם נהיה ריאליסטיים, אז זה לא הולך להשתנות. אז אפשר להשלות את עצמנו שהכל משתנה ונפלא אבל זה לא ככה. גם אם בידיעות אחרונות יש מדי שבוע איזו כתבת 7 ימים פתאום על מישהו שיצא מהארון, שינה זהות מינית וכד´.. תהיה בטוחה שרוב הקוראים יסיימו את המאמר ב"איכס, זוועה, מה הם נותנים במה לסטיות כאלו". ומה לעשות, זו זכותם הלגיטימית לומר ולחשוב את זה, גם אם לך הדעות שלהם נראות כמו סטייה לא פחות גדולה." בעניין הזה אני לגמרי לא מסכים איתך. כי ככה כן עושים שינויים. תחשוב על זה שלפני כמה שנים בכלל לא היית יכול לראות כתבות כאלו בעיתונים, ויותר מזה, מישהו ידע מה זה טרנסג´נדר? זאת היתה מעין קללה או סתם מילה שאף אחד לא הבין (ואגב, יש אפילו קורס באונ´ על טרנסג´נדרים). פעם לא היו כמעט מועדוני גייז, הזמן הורוד היה משהו איזוטרי שנשמע היה כמו איזה קללה. יכול להיות שיש קוראים שיסיימו את המאמר בדרך שאתה מתאר, ויכול להיות שיהיו כאלה שלא. בכל מקרה, לדעתי אותם אלו שתארת הם נמצאים בקצה של הסקלה והם בטח שלא הרוב. לכל סקלה יש שני קצוות, ויש עוד הרבה מקומות בדרך. אפשר להכיר את הסקלה ולנוע עליה בדינמיות עד שמרגישים הכי בנוח. מתי שלא נוח, אפשר גם לזוז. לדעתי, הלך הרוח היום בעניין הקהילה הרבה יותר פתוח מבחינת החברה באופן כללי, ולכן יש הרבה מאוד גייז ודייקיות שיותר נוח להם ויותר קל להם לצאת מהארון, אבל ברור שזה לא מחייב אף אחד, כמו שזה שרואים יותר גייז ודייקיות זה לא כי זה "מאוד אין להיות בקטע" לדבריך, אלא כי באמת הפתיחות בחברה גדלה ויש כאלו שכך קל להם יותר לצאת. לטעון על זה ש"להיות בקטע" זו אופנה בשבילך? זו שטות גמורה, ותסלח לי, אני בדרך כלל לא אוהב לדבר ככה, אבל זה נשמע לי שטותי לגמרי להגיד דבר כזה. פשוט מופרך בעליל וחסר כל שחר וביסוס. האם להיות גיי או דייקית זה אופנה? להיות טרנסג´נדר זה אופנה? היום אתה הומו, מחר תהייה סטרייט, אח"כ האופנה תעבור, אז תוכל להיות טרנסג´דר, להיות כלוא בגוף של גבר, לעשות ניתוח לשינוי מין, כי זה נורא אופנתי, כולם עושים. ואז, לגלות שנהיית בחורה לסבית בכלל שסטרייטים רוצים אותה כל הזמן. אז מה זה אומר עליהם בעצם? נו באמת. spare me. ההתייחסות הזאת לעניין יחס החברה שיכול להתהפך עוד כמה שנים היא פתטית לגמרי לטעמי. ואתה יודע מה, ראיתי היום את הסרט "חתונה מאוחרת", שללא כל קשר לכאן הוא מומלץ בחום (ואגב, אתה יכול גם לקרוא כתבה על הסרט הזה באותו עיתון שראית בו כתבות על חיילות טרנסג´נדרים שרוצים לשנות את מינם...) ולעשות את האנלוגיה הפשוטה מאוד - האמת הפרטית או רצון החברה? מה גובר בסוף? זה כמובן תלוי בבחירות של כל אדם ועל זה כבר דיברתי. תראה, לדעתי, אף אחד לא מדבר פה על "טוב" להיות מחוץ לארון ו"רע" להיות בו. זוהי החלוקה שאתה רואה. אין פה שאלה של טוב ורע אלא, לדעתי, מה מרגיש לך נכון או לא נכון, איפה מרגיש לך נוח להיות. מהזווית האישית שלי, אני יכול לאמר שהרבה יותר נוח לי וקל לי עם עצמי היום מאשר לפני שנה וחצי, שאז הייתי לגמרי בארון. ולא, אני לא מתעלם משום קשיים, זה בהחלט לא קל כמו שאתה מנסה לתאר את "אלו שיצאו". ההורים שלי, למשל, עוד לא יודעים וכמו שכתבתי קודם, הקונפליקט בקשר לאמת מתנגן לו שם חזק מאוד. כל פעם מחדש שאני מספר לאנשים זה לא תמיד הכי קל, ולפעמים אחרות זה נורא טבעי. אני אספר לך סיפור אישי. לפני חודש סיפרתי לגיסי שאני גיי. הוא הקפיץ אותי הביתה ודיבר איתי על האוניברסיטה שמתחילה בקרוב (זה היה לפני חודש...) ועל זה שיהיו שם הרבה בנות ובטח אני אמצא שם מישהי וכו´ וכו´. ונורא הציק לי, כי מיד צץ לי הקונפליקט, וכן, הלב שלי דפק, ולא, לא ידעתי אם לספר לו או לא, והתלבטתי אם זה הזמן או לא. למה בכלל? לא יודע. אז אמרתי לו משהו דיפלומטי בסגנון של "אני לא ממש מחפש את זה", והוא בכלל חשב שאני התכוונתי שאני בא בשביל ללמוד ולא בשביל לתפוס בחורות (ואני, בטח שבאתי ללמוד, אבל בטח שגם להכיר בחורים חמודים
) ואז כבר לא יכולתי עם עצמי יותר וסיפרתי לו, ואחרי שסיפרתי לו הבנתי כמה כל הבלאגן הזה היה רק אצלי בראש, כי ברגע שאמרתי לו זה היה כבר כל כך בסדר מבחינתי כך שכל הלחץ הפנימי הזה שנוצר נעלם לגמרי. אז גם לי קשה עדיין, אבל ברור לי, מההתנסות שלי, שהרבה יותר טוב לי היום. ואני דווקא חושב שזה נובע כן מהחוזק הפנימי שלי ולא כי נשבר לי או משהו. אז מה? אולי זה נכון רק לי. יכול להיות. אז אני מספר לך על עצמי, ואתה - תעשה מה שאתה רוצה, ברור שאתה הוא זה שבוחר את הבחירות שלו בחיים וברור שאתה הוא זה שחי את אותם בחירות. מי אני שאתערב בהן? קטונתי.
מאור.

MARMELAD

New member
אינרקיד יקירי

אין לי פשוט מלים להגיד לך עד כמה שאני מסכים איתך. כל מילה שכתבת נכונה במאה אחוז. אני גן חושב שמצעדי הגאווה הם חשובים, גם אם בעיניי הםכבר לא כייפים יותר. אני גם אוהב את כל הקהילה למרות שאני סולד מחלקים ממנה. אני גם חושב שלהיות מחוץ לארון זה בריא יותר אבל שיש גם אנשים בריאים לחלוטין שנמצאים בארון. פשוטו כמשמעו - אני עומד מאחורי כל מילה.
ההודעה שלך שורשרה כדי להיות בהקשרה, והיא מקבלת את שיא ההודעה הארוכה ביותר שנכתבה בפורום עוד מימי קדם.

the_new_guy

New member
איך אומרים "יחס" באנגלית? ../images/Emo20.gif

איך אומרים "יחס" באנגלית? התשובה בהמשך... הללללווו! מה קרה פה? איך הגענו מלכתוב את כיפה אדומה (
), לארונות, כעסים ואחוזי התאבדות בקרב בני נוער (
) ?!?! ולגבי התשובה לשאלה: "יחס" באנגלית זה: proportion או בעברית: פרופורציה- וזו התשובה לכל העניין כאן! בואו ניקח דברים בפרופורציה: "פרוייקט" הגרפולוגיה כאן בפורום הוא באמת גימיק נחמד (בין השאר מהסיבות שציין e_mail )ולא נראה לי שמטרתו לשנות למישהו את החיים, אלא אולי להרחיב אופקים, לשמוע עוד דעות וכו´. וקצת פסיכולוגיה בגרוש: מי שקורא דעות של אנשים שחושבים ש"כולם צריכים לצאת מהארון" וזה ´מביא לו את הסעיף´, צריך לעצור רגע, להסתכל פנימה ולשאול את עצמו למה הוא כועס ועל מי (ורק לרקע כללי, אני לא יושב כרגע באיזה בית קפה של גייז ומעביר ביקורת על אלו שבארון- אני עצמי ארוניסט גדול). תל אביב, שבת בבקר, קצת לפני 6:00AM. גשם יורד ושוטף הכל. לכמה שעות האוויר פה יהיה נקי
. תושבי פורום היקרים, נצלו את ההזדמנות לשאוף אוויר צח ו-ל-ה-ר-ג-ע! מה אתם אומרים?

the_new_guy

New member
ועוד משהו קטנטן

ורק כדי להעמיד דברים על דיוקם: גרפולוגיה זה לא כמו קריאה בקלפים. גרפולוגיה משמשת בין השאר בבדיקת התאמתו של אדם מסויים לעבודה ויכולה לפעמים לשמש כראייה בבית משפט! (ואין לי משהו נגד קריאה בקלפים- להיפך, אני מחבב את הנושא ועוסק בו כתחביב לפעמים. הכל עניין של איך לוקחים את זה.)

למעלה