שלום לכולם

didush100

New member
הודעה חשובה!!!!!

אם עד עכשיו אין עניין בתכנית אנחנו נכניס עניין לא יעלה על הדעת שהדברים תנהלו בדרך זו ולכן החלטנו אני וחברה טובה שלי ללכת מחר לצעוק וליידע את הדיירים בהתרחשויות האחרונות נא העלו אפשרויות לצעקות למי יש מגפון?

"אסתר, לכי תתגז'דרי בבית"!!!

"בן יא אפס, ליהי נגעלת ומנצלת אותך" "קרן, את רוע מהלך וכולם רואים את זה".. (אבל זה את לא תצעקי) "ענבר, במילה אחת.. א-כ-ז-ב-ה"

izmeral1

New member
על נאמר היפה" היא והחנון. צודקת סוזי=

הוא מתקשה ללכת לדפוק הראש בקיר. יש לבן בעיה. הוא מסר את נפשו לקהל. כי הוא יודיע שבחוץ לא יוצא יפה אם- לא ימשיך לחזר. טיפוס הזוי גם היא. היא נגעת כמו שכתבת. אם והיה לה קליל או רגש הכי קטן. לא הורים ולא דעת הקהל . פשוט הלב אומר. כאן אין לב ואין רגש. הבחורה הזוי הזויה ודוחה. כנה שבן לא נאה לא חתיך ליד הקוקוריקו נחשב החתיך. היא חושבת אם יש לה גוף ? אז יש לה פנים. היא מזכירה לי את הכלב של השכנה מהילדות. הייתי רק בגיל 4 וחזתי לצרפת בגלל האחות הגדולה. אז לשכנה היה כלב והמחזיקה בכלב מאוד היו דומים בגלל הפה. רקסי היו קוראים לה ומיד הכלב היה חמוד עם הזנב שלא משחק מרוב שימחה. כי חשב שלו קוראים חח. אמת הסיפור. אז אחת כמו ליהיא ליהי כך. עם כרית היתי עושה איתה דייאט . כרית לכסות את הפנים. עניים צמודות פה בגודל של מעיין. רופא השניים לא מצא לזה פתרון? קצת הומור לא מזיק. צהריים טובים לך לכולם

lantora

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבהצלחה!

תעדכן את איתן שהוא עיוור לגבי קרן כמובן לא לשכוח את שלישית הרשע.. ואוו קורע

meytula

New member
הייתי מצטרפת בכייף

אם לא הקהל אנחנו נדיח את אתי לא נראה לי שצריך מגפון,הילדים שצעקו נשמעו טבעי לא?

izmeral1

New member
אהבתי../images/Emo6.gif חחח דידוש צהריים מתוקים../images/Emo6.gif

חפרו לי את המוח. ודבר לא אמיתי. כמו רוח הכול עף. אך אחת שם לא עומדת על משהו אמיתי. הכוונה מילה של אישה-אין שם הרבה ילדותי. הכי החזק שנהנה זה יוני
מדביק כאלה חופשי. ועכשיו לסיפור של השבוע . ואף אחד כאן לא הגיב על זה. יוני מאוהב בליז. הוא החריז על זה . והיא מתה מבכי . כול זה בגלל הוודקה. אמש היה למען אתי עבר לענת עם הסיפור המבשל . המעודדת זו קרן. קרן גנבה את התפקיד של אתי רק כך היא חושבת שתגיע רחוק. אחזור לסיפור של יוני. בסוף הוא מטרפס על ליז. וכול רגע היה מחבק אותה חזק. והיא בוכה. ודוחפת את עמצה אחורה והוא שוב מחזיר אותה מצמיד אותה כמו שק חבטות. היה קטע מצחיק ביותר. אחרי זה הם עבור לחצר הבנים. זה רק עזר לנטרל את הזוג איתן ודניאל. כך חשבה לה יפיפייה הנרדמת קרן שאם יוני וליז קרובים לחדר של איתן אז הלב שלי על הגל השקט. והיה בידור. יוני מספר לליז מה לעשות אני מרצה את כולם. ומבקש סליחה מליז שאמר לה אני מאוהב בך
. ואת מושכת אותי. הוודקה פעלה טוב. היזהרו באמת האמת מאדם שתוי יש בה אמת. צהריים טובים לך ומתוקים
ולכולם. נזכרתי אתי לא נרדמה רק בגלל הסיפור של ענת ליוני אכלה את

רותי167

Well-known member
דידוש,את אוהבת את קרן אז לא תצעקי

שקרן הפרה הבטחה ואמון לא לספר מה היה עם איתן כפי שהם סיכמו

webguy

New member
../images/Emo124.gif הכי חשוב שדניאל תשמע על קרן ואיתן

אלונה1288

New member
חובה לצעוק להם שאורטל הייתה נערת אגו!

הם חיים בסרט שהיא הכי שמרנית שיש! רק היום אורן אמר את זה שיש לה כבוד לאבא שלה והיא שמרנית מאוד ואסור לדבר איתה על מיניות... אם רק היו יודעים שהצטלמה טופלס והייתה נערת אגו או משהו כזה... היא פשוט הצגה!

sunflower11

New member
היא לא הצטלמה טופלס (היא הסתירה את החזה),

וזה סוג צילומים שהרבה דוגמניות עושות. היא רוצה להתפרסם, אז מה? גם דניאל רוצה להתפרסם (לפי זה שהצטלמה לשני קליפים).

אלונה1288

New member
אין שום בעיה עם מה שאורטל עשתה אבל

הבעיה שהיא מנסה להצטייר משהו שהעא לא. כרגע הם חושבים שהיא כ"כ שמרנית שאסור לדבר איתה על מיניות בכלל כי זה מה שהיא מכרה להם. בחורה כ"כ שמרנית לא הייתה מתמודדת להיות נערת אגו... מסכימה?

sunflower11

New member
גם בקליפ שבו היא הצטלמה היא אמרה שהיא לפעמים

ביישנית. ואין סתירה בין השניים - יכולה להיות בחורה שמצטלמת כך אבל בהיבטים אחרים היא ביישנית (כמו למשל עם בחורים).

webguy

New member
אורטל בעבר היתה נערה מרדנית ועשתה דווקא .../images/Emo70.gif

מהשיחות זה מובן היום שהגיעה מבית עם מסורת ומרדה ע"י מעשים בניגוד למסורת והיום היא כבר במקום אחר ורוצה את קרבת המשפחה במקום המרידה שהיתה בצעירותה

למעלה