שלום לכולם

אלונה , ומה זה שייך להתנהלות של אורטל במשחק?

זה לא רלוונטי, היא לא עושה רע לאף אחת מהבנות, אם כבר זה ההיפך. את. לא חייבת לאהוב אותה, אך אדם שלא עושה רע לאף אחד, מן הראוי שלא יפגעו בו

אלונה1288

New member
כי אורטל עובדת כל כולם!

זה לא סתם שאף אחד מהוילה אומר שהוא לא יודע מי היא... היא משחקת חתיכת משחק! היא מציירת להם תמונה שיקרית שבה היא תמימה שמרנית ואסור לדבר איתה על מיניות. נו באמת! כשראיתי גיא פינס הייתי בהלם ולא בגלל איך שהיא הצטלמה זה בכלל לא מעניין, אלא איך שהיא דיברה זו פשוט הייתה אורטל אחרת. פתאום היא אומרת "אני הכי אוהבת שמסתכלים עליי וכל התשומת לב עליי ובלה בלה בלה..." ובוילה היא מספרת סיפורים על העבר שלה שנמאס לה שמתעסרים במראה שלה... היא השחקנית הכי גדולה שם.

sivan513

New member
יפה ../images/Emo45.gif

אפשר להוסיף שאיתן כבר עשה את הבחירה שלו לבן שיפסיק להתעלק על ליהי, כי זה כואב לראות את זה ושהוא פתאטי, סתם

sivan513

New member
שיש להם רייטינג נמוך

ככה שזה לא שווה להם להשאר במשחק בכל מחיר (ליהי-בן...)

בוףברכה

New member
בן..כולו...אהבה לליהי.../images/Emo23.gif.../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

........
.........
...........

ela501

New member
הכי חשוב תצעקו שמכניסים בנות חדשות כוסיות

שילחצו קצת

לאאאא!!! את זה דווקא אסור לצעוק!

אני רוצה לראות אותם מגיבות בזמן אמת בתקווה שעד אז הן לא יעלו על זה...יש מצב שיצטרכו לשים אמבולנס בכניסה לוילה ליתר ביטחון לאור המתעלפות הפוטנציאליות... מה שכן, צריך לצעוק על בן שהוא פתטי וליהי בכלל לא בעניין שלו, על קרן ואיתן השגלן, על אתי שהיא לא אמינה וסכסכנית,ליוני- "חבר אתה חופררר" וכו'...

../images/Emo45.gif לגמרי אסור לצעוק את זה!

מה עובר עליכם? אסור לצעוק להם דברים שיכינו אותם נפשית למצבים שחשובים מאד לדינאמיקה של המשחק.

למעלה