שלום לכולם!!

scooby4

New member
שלום לכולם!! ../images/Emo13.gif

אני חדש כאן, אני מת על כל סרטי אימה, אגדות אורבניות וכל אלה...(ראיתי כמעט את כולם, חוץ מ...כן,כן...מגרש השדים 1,2 ואת כל סיוט ברחוב הלם, יש כאלה שלא ראית כי הם פחות מוכרים, אבל ראיתי די לא מוכרים ואני מת עליהם...), אז בקיצר אני כתבתי "תסריט" (לא ממש תסריט...מן יותר סיפור)... קצת דומה לצעקה, אז אני כתבתי קצת "סצנות" לביינתיים, איזה 9 סצנות...עכשיו השאלה שלי, אתם רוצים שאני ישים אותם כאן??? אני יוסיף את הסצנה הראשונה, ונראה את התגובה שלכם... Scooby4!^^!

scooby4

New member
סצנה 1:

ל"סרט": קוראים "מהחשיכה" והנה הסצינה ה-1 ממנו: (זכויות שמורות לי ורק לי.................................................................) סצנה 1: אשה חוזרת לביתה עם שקיות של הסופר. היא פותחת את הדלת עם מפתח ונכנסת לביתה. מניחה את השקיות ורואה שכולו חשוך. היא אומרת לעצמה:"למה הילדה הזאת מחשיכה את הבית הזה?", האשה צועקת:"אפריל?", "אפריל?", היא לא שומעת תשובה. האשה הולכת ומדליקה את האור, ורואה שכנראה יש קצר בחשמל, האשה הסתכלה מהחלון על בתים של אחרים, לראות אם שם גם אין חשמל, ורואה ילד משחק במחשב. האשה לא הבינה מה קורה ועלתה למעלה, לחדרה של אפריל בתה בת ה-17. היא פתחה את הדלת ולא היה אף אחד בחדר. אז היא ראתה מהחלון את דלת הצריף שבחצרם נסגרת. האשה אמרה: "הנה היא.", האשה ירדה למטה והלכה לחצר, נכנסה לצריף, הוא היה חשוך ומפחיד, היא אמרה: "אפריל?", ואז שמעה רעש של סכין נשלף, הסתכלה אחורה ו..., לא היה שם כלום. אז מאחוריה בא משהו עם תלבושת שחורה וחתך אותה עם גרזן. הרוצח נכנס הביתה ושמע את הטלפון מצלצל, הוא לא ענה. אז הוא שמע את המשיבון. ההודעה: "היי אמא, זאת אפריל, טים פשוט קרא לי לצאת מהבית כי כל החברה רואים סרט אצל ג´רמי, ואז מישהי אחרת אומרת ברקע: "איפה ג´רמי באמת?", "אני לא יודע" אז אל תדאגי לי, ביי"… ולפני שהספיקה לנתק: הרוצח עונה לה: "אפריל, אני רצחתי את אמא הדפוקה שלך, היא חיפשה אותך. עכשיו, אני זה שמחפש אותך.

LINKIN PARK!!!

New member
לדעתי...

לדעתי זה פצצה של דבר, אבל אם אתה רוצה שזה יהיה יותר טוב, ממש כמו סרט אמיתי, אתה צריך לשנות את השורה של הרוצח, זה צריך להיות:"היי אפריל, אמא לא בבית עכשיו, אבל אני כן..." אני יודע שגם הרעיון שלי לא הכי טוב בעולם, אבל העיקר הוא שאני מתקוון שהוא לא יקלל, וידבר כמו משוגע שכל מה שהוא רוצה זה רק להרוג ולהרוג. שיהיה משהו מפחיד בדיבור שלו. אבל חוץ מזה זה פצצה של דבר, וזה רק דבר קטן, ואם אתה יכול, אז בבקשה תעלה את הסצינות האחרות. אה, ועוד דבר אחד... שלום לכולם, אני חדש פה.

scooby4

New member
טוב...

זה מה שחשבתי! אתם כולכם תרצו לקרוא גם את ה"סצנה" השנייה: סצנה 2: אפריל חזרה הביתה בוכה, והמשטרה חוקרת אותה ואת המקום. אז האבא חזר הביתה. הוא אומר לאפריל:"חזרתי מתי ששמעתי מה קרה", "את בסדר?", אפריל עונה:"לא!… (בבכי קטן), אני דיברתי איתו בטלפון...", האבא אמר: "אני מצטער". השוטר מסתכל על המשיבון ושואל אפריל: "את אמרת שדיברת עם הרוצח, נכון?", אפריל אמרה:"כן, אני התקשרתי ואף אחד לא ענה והשארתי הודעה לאמא שלי שאני אצל ג´רמי, אז הרוצח ענה ואמר שהוא רצח את… אמא שלי ושהוא מחפש אותי." היא התחילה לבכות בחזרה. וכמה שזה נראה לכם מפחיד, עוד כמה סצנות, אתם תתחבאו מתחת לשמיכה...(הא,הא, הא, הא, הא!!!!!!.......)...

scooby4

New member
תגובה ועוד סצנה...

ללינקין פרק: המשפט של הרוצח לא נראה מתאים, כי פשוט הוא לא רצח אף אחד, ותדמיין את המשפט שאני אמרתי באנגלית פשוט: April, I killed your fukin´ mother, she was lokin for u. Now, I´m the one whos looking for u. אם יש לי טעיות, אני בן 13... סצנה 3: (גם לא משהו...חכו חכו...) בתיכון של אפריל. אפריל על הספסל עם חבריה: ג´רמי, טים, אליס וחברתה הטובה ביותר, כריסטינה (שחורה, אלא מה?). החברים מעבירים שיחה. אז טים אומר: "אתם חושבים שהרוצח מקורי?", "אולי הוא איזה סתם פסיכופט משועמם, אתם יודעים, "צעקה 3"…", אז ג´רמי אומר:" אני מתערב שזה אתה…", אז כריסטינה אומרת:"אולי תסתמו, זה לא מצחיק". "בואי, אפריל". ושתיהן הלכו. כריסטינה לאפריל בזמן ההליכה שלהן: "הרוצח אמר שהוא…כאילו… רוצה אותך, נכון?" אפריל אמרה:"כן, וזאת הסיבה שאני כל כך מגוננת...", כריסטינה אמרה: "אני מצטערת." חיבקה את אפריל ובכתה. כריסטינה אמרה לה:"בואי נלך לסרט היום בערב, עם החברה" "אל תדאגי, נשמור עליך!" אפריל:"אני לא חושבת...", כריסטינה:"לא, לא, את כבר שבועיים מתבודדת, את חייבת לצאת קצת, לא?., אפריל:"אני, אני… טוב…". כריסטינה שמחה וניגבה את דמעותיה:"יופי!". והמשיכו ללכת. ורמז: מה שאתם חושבים שיקרה, ממש לא יקרה, משהו הכי לא צפוי שיכול להיות, רוצים את הסצנה הרביעית? (סצנה חשובה, אבל לא הכי טובה...)

LINKIN PARK!!!

New member
צודק, אבל...

בעברית זה נשמע פחות טוב, באנגלית אפשר להגיד שזה בסדר, ואין לאף אחד בעיות, אבל בעברית... "רצחתי את האמא הדפוקה שלך..."?, זה נשמע בלי רמה, אתה יודע, אבל באנגלית זה באמת הרבה יותר טוב. ודרך אגב, גם אני בן 13.

אני לא יודעת אם מישהו שם ../images/Emo23.gif......

אבל... הסצנה הזאת היא ממש חיקוי של "מת לצעוק"!!!!!!!!! כל הסצנות הן חיקויים!!!!!! מצטערת שאני כל כך אכזרית..... קוטג´

pakapaka

New member
זה בול אבל בול ציטוט מצעקה

לא זוכר איזה מספר אבל כשהנערים יושבים בבי"ס ומדברים על המקרה ואז הם אומרים לאחד מהם "אני מתערב שזה אתה" פשוט היה לי דז´ה וו שאר הסצינות לא רעות בכלל אבל אם כל הכבוד זה ממש העתקה החלק הזה.

scooby4

New member
אני יודע...

אבל בכל "סרט" אימה של נערים חייבת! ופשוט חייבת!! להיות "סצנה" כזאת... Scooby4!^^!

א ו פ ל

New member
משעמם!!!

אין לך חוש לכתיבת ספרי אימה מצטערת נסה משהו אחר אני מעודדת אותך על הכתיבה אבל אתה לא כותב טוב ספרי אימה כנראה

scooby4

New member
עצה:

זה לא הדרך הכי טובה, להתחיל בפורום...(וכדי לך לקרוא את זה ממי שנכנס לפורום, עוד היום...)

א ו פ ל

New member
מצטערת

אני כתבתי את דעתי האישית מצטערת עם זה פגע בך אני נוטה להעליב אנשים בלי לשים
מצטערת...

almog4

New member
ורק להזכיר

לאופל - שהשם של הפורום הוא פורום "אגדות ואגדות אורבניות" ולא פורום "סיפורי אימה". אז נכון שרוב הסיפורים פה הם מז´אנר מסוים, אבל להיפך: טוב שיש גם סוגים אחרים. אלמוג

Idan91

New member
היי סקובי,

אני לא חושבת שהיא התכוונה לפגוע, היא פשוט נתנה ביקורת (שיצאה לא ממש בונה) על סגנון הכתיבה. אבל אני חושבת שצריך להתייחס לכך שאלה סצינות לסרט, ולא לספר אימה, לכן סגנון הכתיבה לא הכי קריטי כאן, אלא הרעיון עצמו. בהחלט נחמד, ו... המממ.. בדיוק המבנה של סרט אימה...

למעלה