שלום לכולם!!

scooby4

New member
יש לי בקשה...

אם תסכימי, כמובן! את יכולה לפרסם את הסיפור במאמרים? אם כן, אז תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!

Idan91

New member
אני יכולה, אבל...

זה יהיה נוח אם תשלח לי את כולו במסרים ברצף... (אפשר אחרי שתסיים לפרסם אותו כאן..)

scooby4

New member
הנה עוד כמה סצנות...../images/Emo13.gif

סצנה 4: אפריל חזרה הביתה, ואמרה לאבא שלה:"היי אבא!", האבא:"איך היה בבי"ס?", אפריל:"אותו דבר"… האבא:"אני רואה שאת פחות באבל ממה שהיית אתמול!, אפריל:"אני הולכת היום לסרט עם החברה, וכן, אני בטוחה שלא יקרה כלום, אל תדאג" האבא: רק…תיזהרי, טוב?,אפריל:"בסדר! הטלפון מצלצל: אפריל מסתכלת על אביה במבט של "אוי"… אפריל עונה:"הלו?,…. היי כריסטין! (קיצור לכריסטינה), בסדר, בסדר, כן, אבא שלי מסכים, אוקי, ביי!" אפריל לאביה:"כריסטינה תבוא לאסוף אותי בשבע! האבא: "אני לא אוהב אותה…" "הטלפון צלצל שוב: אפריל עונה: והיא לא שומעת כלום. היא אומרת:"הלו?,הלו?" וניתקה. היא אמרה לאבא שלה:"לא שמעתי אף אחד…","אני מפחדת".האבא:"את לא צריכה...", "אני כאן". ואז הביפר שלו צלצל והוא אמר לאפריל, "אני מצטער, אני חייב ללכת, זה העבודה". אפריל עלתה לחדרה. סצנה 5: אתם יודעים מה, אני יחכה, זאת הסצינה המפחידה ביותר שכתבתי מהיום שבו נולדתי, אני חושב שאני יכול למתוח אותכם, עוד קצת...

Josie

New member
היי סקובי...!

קודם כל, תן לי להגיד לך שאתה כותב ממש יפה! אבל לדעתי אפריל לא צריכה לצאת לסרט שבועיים אחרי שרצחו את אמא שלה... אני מכירה מישהו שאמא שלו נפטרה ולא ככה הוא התנהג, בחודש הראשון הוא היה יותר מסוגר, ואחרי זה הוא בנה מן מגן כזה, כאילו כלום לא קרה. אולי כדאי שתעשה אחרי חודשיים או משהו כזה. אבל באמת שאתה כותב יפה, מעניין מה יקרה בסצינה החמישית!

scooby4

New member
תודה לכולכם...!

וכן, את צודקת, אני ישנה את זה! אבל, חכו לסצנה החמישית! מחר...
Scooby4!^^!

HoNeY14

New member
ואווו...../images/Emo118.gif

הסיפור ממש יפה! צורת הכתיבה טובה אבל יש מקום לשיפור למה השארת אותנו במתח...גרר...
טוב נחכה למחר יש לך עוד סיפורים? אם למישהומיש כאלה בהמשכים או כל מיני סיפורים שאנשים כתבו זה יהיה ממש יפה אם תפרסמו אותם כאן טוסט ביי אנשנושים

scooby4

New member
היי, מה קורה?

נחשו איזה..."סצנה"...אני הולך לשים עכשיו... ורק שתדעו!!! הסצינה הזאת היא מאוד מאוד מאוד מקורית! משהו שאף פעם לא יכול לקרות בסרט אימה.....אז...שלא היו תגובות מהסוג של:"לא מקורי"!

scooby4

New member
סצנה 5:

השעה: שש, ארבעים וחמש. בזמן שאפריל מתכוננת לסרט, הטלפון צלצל. אפריל חיכתה, אם לענות, או לא לענות, (אבא שלה לא נמצא). אבל היא עונה. הלו? …ואז היא שומעת: "אפריל,…(בבכי עמוק), זאת…אמא של כריסטינה…, אני חזרתי הביתה, כרגע ומצאתי אותה, תלויה מתה…על… על…הקיר.", "אני…אני לא יודעת מה קרה…". אפריל בהלם, מנתקת את הטלפון. מסתכלת במראה ואומרת לעצמה: "הרוצח הזה, נמאס, נמאס! (צועקת!). ומפילה את הטלפון, הטלפון נפתח והיא שומעת את המנגינה האהובה על אמא (מנגינה קלאסית, קצת מפחידה…). הרימה את הטלפון וצעקה: "נמאס לי ממך!! נמאס"!!!" והקו בצד השני נותק. אפריל עשתה שיחה חוזרת למי שהתקשר. שומעת קו פנוי…(ואז הפסקת חשמל). הקו נותק. ברחה מהבית,. וצועקת: "די!!!!!!, די!!!!!!" ורואה בגיר אדום על המדרכה מול הבית: "זו רק ההתחלה". והולכת צעד אחורה, ורצה. התחיל לרדת גשם. וד"א: תגלו אחר כך איך בדיוק הוא תלה אותה על הקיר...(רם זה נראה לכם מוזר...)

LINKIN PARK!!!

New member
אה...

אם כבר מדברים על כל מיני דברים שאנשים כתבו, הנה לכם משהו שילדה שאני מכיר בצ´אט ואייסיקיו כתבה, היא אמרה שזה לא יפה וכאלה, אבל אמרתי לה שזה יפה ולדעתי היא באמת יכולה להיות סופרת. אבל למה לדבר, הנה זה אה, ועוד דבר אחד... זה יותר מדי ארוך, אז עדיף שתעתיקו את זה לוורד או משהו ותקראו אחר כך, זה יותר מדי ארוך בשביל סתם לקרוא את זה ככה כהודעה. אז קדימה: מה קורה פה?, הם אומרים לי שהכי הרבה זה 7000 תווים. טוב, אני אנסה להעלות את זה כקובץ.

Idan91

New member
אני לא מאמינה!

איך אפשר להפסיק אחרי פרק אחד? זה ממש טובבב.. אני רוצה את ההמשך!

scooby4

New member
עודש כמה סצנות לא משהו מענינות...

אולי קצת... סצנה 6: אפריל הולכת ברחובות, שואפת אוויר, מתחיל להחשיך. היא מתחילה לפחד. היא מרגישה, שמישהו עוקב, כל הזמן הסתכלה אחורה, אבל אחד מהפעמים שהסתכלה., ראתה אדם לבוש בד שחור, וגרזן בידו. היא מתחילה לרוץ. ריצה מהירה מאוד. והרוצח אחריה, אבל בקצב איטי יותר. אפריל מגיע הביתה. נעלה את כל החלונות, דלתות, האור נדלק. התקשרה לעבודה של אביה. אמרו שהוא יצא מלפני ממש דקה. אפריל אמרה "טוב". וניתקה. סצנה 7: אפריל מתעוררת: "בוקר טוב", אומר אביה. "בוקר רע"…אומרת אפריל. "הרוצח מצא אותך?" , כן, די…ברחתי. "אוי, אני כל כך דואג לך…", למה הוא רודף אחרי ולא אחריך", אומרת אפריל. "להגיד לך את האמת, אין לי מושג למה", והלך. אפריל: "מוזר".

Die † dIE

New member
הכל מאאגניב והכל...

אבל סקובי הסצינה ה-7 לא כל כך טובה... לא אורמים בדרך כלל הרוצח מצא אותך? כדאי שתחשוב איך לשנות את זה :)

למעלה