שלום לכולם...

poster girl

New member
הבקטריט בויז הם ה-להקת בנים של שנות

ה-90... לפני כמה שנים [4] הם לקחו הפסקה, והשנה הם חזרו עם האלבום החדש והמדהים - NEVER GONE. אני בטוחה שלפחות חלקחם שמע את הסינגל הראשון שיצא - "INCOMPLETE". בכל מקרה, נודה מאוד למי שיחתום בעצומה, זה מאוד חשוב לנו... תודה.

poster girl

New member
אוי.. סליחה ששלחתי פעמיים!.. ../images/Emo9.gif

זה היה בטעות... סורי!!

poster girl

New member
אם היית יודע הכל היית מדבר אחרת...

וחוץ מזה.. מה הבעיה לחתום? אם אתם הייתם עושים עצומה שקולדפליי יבואו לארץ לא הייתי אפילו חושבת פעמיים!.. הייתי ישר חותמת, ואני בטוחה שגם הפורום שלי היה משתף פעולה... אז באמת, למה להיות כאלו?...

aviGODFATHER

New member
נו טוב... חתמתי רק בגלל שביקשת...

אבל עדיין, אל תצפי שהם יבואו לארץ בגלל עצומה...

poster girl

New member
תראה,

אתי מהפורום שלנו [אתה בטח לא מכיר אותה...] כתבה מכתב ממש ממש רציני בשם כל העריצים הישראלים של הבקסטריט בויז, והיא שלחה אותו עם מישהי שהיא מכירה, [אותה אחת שהיא מכירה הלכה להופעה והצליחה להעביר להם את המכתב], קווין [אחד מהבקסטריט בויז] קיבל את המכתב ואפילו קרא אותו!...[יש לנו אפילו תמונה שלו קורא את המכתב].. וחוץ מזה.. הרבה דברים שקורים אתה לא יודע עליהם... אז אל תחשוב שאנחנו באמת חושבים שהם יבואו לארץ בזכות עצומה... אבל למה לא לנסות?זה כמו שאתם אוהבים את קולד [ד"א - גם אני מאוד אוהבת ומעריצה את המוזיקה שלהם!], אתם גם מקווים ויש בכם תקווה ואמונה שהם יבואו מתישהו.. לא?... בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד, זה שבין אם הם יבואו לארץ ובין אם לא, אנחנו לפחות נדע שעשינו את כל מה שיכולנו במטרה להביא אותם לישראל...

poster girl

New member
כן.. ראיתי שחתמת! תודה רבה!

זה באמת חשוב לנו!
ואני מבקשת.. אל תשפטו אותנו כי אנחנו אוהבים אותם... אתם לא מכירים את הלהקה.. ואתם שופטים רק על פי שמועות. חוץ מזה, כל אחד וטעמו..

Roy1232

New member
יאא זה גדול! רעיון אדיר!

הרי כתבנו לקולד מכתב דרך האתר הרשמי לא? אולי אם מישו הולך להופעה של קולד בחו"ל הוא יכול להעביר ממש מכתב בשם המעריצים בישראל! בואנה זה רעיון גדול תודה!!! עכשיו אני אחתום לכם שלוש פעמים
מישו מתכוון ללכת להופעה של קולד בחו"ל בזמן הקרוב?

sf59

New member
ל-poster girl -צריך לברר כמה אנשים

באמת רוצים הופעה של הבקסטריט ומוכנים לשלם עבור הכרטיס.

sf59

New member
כדי שהבקסטריט בויז יגיעו להופעה...

הם צריכים לדעת שיש מספיק ביקוש, כדי שתהייה להם סיבה להגיע לארץ. וזה אם הם בכלל מוכנים לבוא לישראל, כי יש כאלה שלא מתלהבים להגיע. יש מפיקים שמארגנים הופעות אמנים מחו"ל, והם יכולים לבדוק.

steelwater

New member
אוקי קיבלת את מה שרצית

עכשיו די לבלב ת'מוח ותחזרי לפורום שלך! כמה אפשר לקרוא פה על הבקסטריט בויז? חלאס, הספיק לי...

למעלה