שלום לכולם

וולקאם פנינה

גמני חדשה פה בעצמי אבל נוטלת את זכות ברכת ברוכה הבאה.. איזה משב רוח רענן הכנסת לכאן לרגע בדקתי אם הדלת נשארה פתוחה. :)

חחחחחחחחחחחחחחחח

הדלת לא פתוחה, היא פרוצה אצלי בבית זה אשכרה תחנת רכבת, תמיד יש פה אנשים (רובם צעירים ממני) באים הולכים הולכים באים שטויות, העיקר שאני נהנית מכל רגע
ומי ששאלה על הבלוגים, יש לי כמה ברשת, אםילו אחד שהבן שלי כותב מאז שהוא יצא ממני

לא ליטה

New member
דווקא כשמתחיל להיות מעניין

אני חייבת לנטוש ולרוץ לעוד שמונים ושבעה עיסוקים שמחכים לי היום. אוף. פנינה - אל תעלמי לנו, בבקשה, הנה אספקת קפה עד שאחזור:
(תחלקי קצת לחבר'ה - יש כאן אוסף של מכורים). הלכתי אשוב (לא ברור מתי)

אני לא הולכת

מפטיחה להישאר אפילו הפורום הגיע למועפים שלי (ואין הרבה כאלו) עוד מעט הבננות שלי חוזרות מהגן ואני אקח לי הפסקונת

אז זהו

הירוקת שפשטה על פני (קנאה קנאה) הביאה אותי לשאול אותך- איך "לא עובדת"? כי אני מוצאת עצמי נאלצת לעבוד הרבה מעבר למה שהייתי רוצה, במיוחד בגלל תפקיד האמא+עקרת הבית שהתייחסתי אליהם כטריויאלי. ואם זה אישי מדי, אז קחי את זה סתם כקירצוץ שלי.

אז ככה

כרגע אני מתקיימת ממזונות ומדיי פעם אני גם קוראת לאנשים בטארוט (לא הרבה) שזה נחמד ועוד כמה כשרונות שאני מנצלת כדי לגמור את החודש בכבוד

תודה

וסליחה. מרגישה שפלשתי למקומות לא לי,זה הדחף הבלתי נלאה שלי למצוא פתרון קסם לקושי הגדול הזה.

מתוקה שלי

אין פתרונות קסם אבל צריך הרבה הרבה הרבה אופטימיות וזה יש לי בכמויות, אם את צריכה קצת אופטימיות אני תמיד פה בשביל

למעלה