שלום לכולם

Badolinna

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

בעצתה של צליל אני מעלה את בעייתי פה, מקווה שתוכלו להנחות אותי... חבר שלי ניפרד ממני לפני חודש אחרי שנה שהיינו יחד, הייתה אהבה מאוד מאוד גדולה, ועדיין יש... אבל הוא פשוט מבולבל, ולא יודע אם הוא עדיין מאוהב בי. הייתי שמחה למצוא תשובה לנושא הזה כבר, בכדי שאולי סוף סוף הנפש שלי תהיה שקטה, מניחה שלא ניתן יהיה לענות על השאלה האם נחזור... אבל הייתי רוצה לדעת מה פוטנציאל הקשר שלנו בחצי שנה הקרובה או בכלל. או שאם יש שאלה קצת יותר מדויקת למצב... ניכנסתי לאתר של אורי ולא ממש הצלחתי להבין כיצד אני שואלת ומה בדיוק יש לעשות, אודה להנחיה.. המון תודה! ויום ניפלא לכולם!

batgalim

New member
הי בדולינה ../images/Emo39.gif

בראש הדף יש לינק לאתר של אורי רז. תכנסי לפריסות, פריסה קלטית - ושם תדפיסי את השאלה - מה פוטנציאל היחסים הזוגיים-רומנטיים ביני לבין איקס בחצי שנה הקרובה. את הקלפים שיצאו - תרשמי בהמשך לשרשור זה, לפי הסדר מ-1 עד 10.

Badolinna

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שעשיתי נכון...רשמתי כל קלף שמתחת למס' כקלף השייך לו... הנה מה שיצא: 1. שישה מטות 2. שמונה חרבות 3.העולם 4. שלושה מטות 5.קוסם 6. קיסר 7. שמונה מטבעות 8. מיזוג 9. תשע חרבות 10. נער החרבות המון תודה!!!

batgalim

New member
בדולינה יקרה ../images/Emo140.gif

הפוטנציאל של הפריסה הוא נער החרבות, מה שמראה שאמנם התקופה שחברך עובר מלאת היסוסים וחסרת יציבות רגשית. הוא מתנדנד בין רצונות שונים ולא יודע מה להחליט, מה שיגרום לקשר ביניכם להיות כזה... נדנד. נראה שאת נמצאת בתקופה מאד קשה מבחינתך, חשה מעין חוסר אונים של הגעה למקום בו הדברים לא זזים יותר... מבוי סתום, אבל... הקלפים קוראים לך לצאת מהדיכאון, לשמוח ולהפגין בטחון עצמי והכרה בערך עצמך. זה שאת עצובה לא עוזר לך במקרה הזה... דווקא אם תראי לו שלא איכפת לך, הוא יסתכל על הדברים בצורה שונה. את רואה אמנם את הקשיים שבדרך וחוששת מהדכאונות שלך עצמך, פוחדת להכנס אליהם... סביבתך הקרובה רוצה לראותך בתוך זוגיות הרמונית וטובה. קלף העולם בשיעור הרוחני בא ללמדך שלא להיות תלותית, לדעת לקבל גם את החופש הנפשי כשהוא מגיע, תלמדי להשלים עם הדברים כשהם קורים לך ולהיות שלמה יותר עם עצמך, הבונוס שיגיע לך באם תלמדי את השיעור הרוחני - זה שאת תלמדי לקבל את הדברים כמות שהם, תדעי להמתין לדברים שיגיעו אליך ויזרמו אליך.. תדעי שההצלחה תגיע בסופו של דבר ואת תקטפי את פירות ההמתנה. קלפי העתיד מבשרים טובות - קלף הקוסם מראה שבזכות יכולותיך הטובות, בזכות קסמך הרב - תוכלי להכנס למסגרת של קשר עם חברך.

Badolinna

New member
תודה ../images/Emo140.gif

רק עוד שאלה קטנה... הקלפים מראים בערך תקופת זמן מסוימת או שלא ניתן לראות כזה דבר?

batgalim

New member
הקלפים מראים את תקופת הזמן

לגביה שאלת בפריסה. הנחתי אותך לפתוח לחצי שנה, אם עשית זאת - קלף העתיד הרחוק יותר (הקיסר) מלמד על סוף התקופה הזו. מאחלת לך אושר ואהבה ברוכה

blackcat2

New member
הי בדולינה../images/Emo15.gif

אני אישית מעדיפה פריסות שאלה לסוגיה שאת מעלה מאחר ונושא השאלה עוסק לא רק בך אלא בגורם אחר. אני מרגישה כי בפריסה הקלטית אני יכולה לראות אותך בלבד בהקשר הזוגי אולם לא את מקומו ותפישתו של הבחור. אני חושבת כי את מצליחה להציג כלפי חוץ תדמית חזקה ובכך מנסה להוכיח לעצמך אך גם לסביבה כי אינך שבר כלי נוכח עזיבתו של הבחור והבלבול ואי הנוחות שצעד זה עורר בך. המצב הזה הינו טוב ויעיל עבורך אולם בלב פנימה וגם בראש את עדין מקובעת עליו. את אוהבת אותו מאד ומקווה כי דברים יעלו יפה בסופו של דבר כי אינך רואה סביבך מישהו שיוכל לתפוס את מקומו. את מתקשה להבין מה הביא את הבחור לנהוג כפי שנהג. יש לך את ההסברים שלך אולם אני חושבת כי את מתקשה לראות את כל התמונה. הקשר עם הבחור באם יתחדש ידרוש ממך הרבה מאד סבלנות ועבודה קשה. ראשית עליך לעשות שימוש בקסם האישי שלך ולקדם את מטרותיך באופן נינוח. להוביל את הבחור לאן שאת מבקשת מבלי שהוא ידע שהוא "מובל". ברגע שהוא יחליט לשוב לזרועותיך ויחשיב אותך כחברתו/בת זוגתו לכל דבר תצטרכי לעמול על בניית המסגרת אולם לא להקשות על הבחור בהתנהלותו בה. משמע, עליך להתוות מסגרת חדשה, יציבה וברורה אולם לגרום לו להתנהל בה באופן נינוח וחופשי במידת מה.מסגרת היא חשובה אבל אסור שתהיה חונקת. כפי הנראה יש בינכם חילוקי דיעות או/וניגודים. קלף המיזוג+הקוסם+ הקיסר מדגישים שוב את המסר בפריסה הדורש ממך לקחת פעולה יזומה ולהפעיל חוכמה נשית ורגשית על מנת לתמרן בין הקשיים. במהלך החצי שנה הקרובה את תדרשי להכריע בנושא לכאן ולכאן. באם התלבטת רבות בנוגע לבחור ולקשר עימו עליך להחליט באם הקשר עימו אכן מתאים לך והאם את מבקשת לקדם את הקשר עימו. עליך להיות קשובה לא רק להיגיון אלא גם לרגשותיך ולהשכיל למצוא מתוכך את התשובה הנכונה. הופעת שני השמיניות בפריסה מדגיש כי ידע חדש עלול לעלות בתקופה שקבעת. יכול להיות שאת תחשפי לידע ותובנות חדשות בנוגע אליך, לבחור ולקשר הזוגי בינכם. בהצלחה.

Badolinna

New member
עשיתי גם פריסת שאלה ../images/Emo22.gif

שאלתי מה פוטנציאל היחסים הזוגיים ביני ובין X בשלושה חודשים הקרובים. אלה הקלפים שיצאו מימין לשמאל: נזיר, חמישה מטבעות, שני מטבעות, שני גביעים, אביר הגביעים סיכום: כוכב מה הפרשנות של זה? המון תודה על התגובות!!

batgalim

New member
בדולינה...

אי אפשר לשאול את הקלפים את אותה שאלה באותו היום, ולא משנה שהפריסה מסוג שונה. את אמורה להמתין עם השאלה עד לסוף התקופה בה היא נשאלה.

Badolinna

New member
כלומר...

שעכשיו חצי שנה אני לא יכולה לשאול שום דבר בתחום?

צוף3

New member
את צודקת בהחלט בת גלים.

מעבר לזה שמדובר בנהלים כאן בפורום, אין שום טעם לפרש את אותה הפריסה בדיוק - את אותה גברת בשינוי אדרת.

blackcat2

New member
אהלן באדולינה../images/Emo42.gif

מה- נזיר הפוטנציאל הזוגי- 5 מטבעות ביני- 2 מטבעות ובין X- 2 גביעים בשלושת החודשים הקרובים- אביר הגביעים קלף סיכום- הכוכב הפריסה הינה אופטימית במידת מה אולם גם מפתיעה. הנזיר בשילוב 5 מטבעות מבהיר כי הקטיעה בקשר נובעת מהצורך בהתכנסות פנימה ובבחינה עצמית. עוד בטרם לקיחת פסק הזמן ניכרו חילוקי דיעות ובעיות תקשורת ככלל מה שהעיב על הקשר הרומנטי. הבעיות עדין ניכרות ויקח זמן מה עד שמסך העשן יתפזר ויתקיים סיכוי לקשר רומנטי מחודש ויציב. מה שמפתיע היא העובדה כי את מיוצגת ע"י קלף 2 מטבעות ואילו הבחור, שהבנתי מסיפורך שהוא שבחר לקטוע את הקשר, מיוצג ע"י קלף מאד זוגי, 2 גביעים. אני חושבת כי 2 הגביעים (נוכח הפריסה האופטימית) מדגישים כי למרות הקשיים שאתם חווים בקשר יש לבחור תחושות רגשיות חזקות מאד כלפיך. את, לעומת הבחור, פגועה מאד מכך שהקשר עלה על שרטון מה שמעורר בך תחושות רגשיות מנוגדות ומעורר בך מחשבות והתלבטויות. את חושבת הרבה מאד על האירועים נוטה אולי מעט לפסימיות ולדאגנות יתר. עליך לנסות ולעשות מאמץ לתפוס את התמונה המלאה על מנת לרדת לעומקה של הבעיה עימה את מתמודדת. במהלך 3 החודשים ניכר כי יהיה פתח חדש לחידוש מערכת היחסים שיגביר את הקשר הזוגי למרות הקשיים הנוכחיים. (אביר הגביעים) יותר מזה אומר כי קלף הסיכום, הכוכב מדגיש מעל לכל ספק כי צפויות לך הפתעות וענין בדרך. (הכוכב) אשמח לשמוע את דעתך. בהצלחה.

למעלה