שלום לכולם

trigotrigo

New member
אנחנו בסכנה קיומית מאז ומתמיד

מאז קום המדינה היא בסכנת קיום. לפני שהמבקרים ממהרים להביא את המדינה למצב ביש, שיטפלו קודם במה שבוער יותר, מאשר להתעסק בניצול משווע של הסיטואציה לענייני עסקנות.

bhnadav

New member
אני לא מציג שום סיבות.

אני פשוט לא רואה בזה צורך.

אני מבין, אתה רואה צורך בועדת כסת"ח

לא מחייבת... אגב מדוע המתמיהה שלך מהמשפטיזיצה שכביכול לפי הגדרתך הימין שואף לעשות לצבא? הרי מקומה הוא בדיוק לחזק את אותו צבא ולשפר אותו, והכי הכי חשוב ממה את כ"כ מתחלחל?

bhnadav

New member
כל פעם אני כותב פסקאות שלמות

בנושא הזה בתגובה אליך, ושוב ושוב מוחק אותן ולא שולח. אני אמשיך בזה.

../images/Emo6.gif חחח אתה מוזר נדב,

אגב אני כתבתי כבר שלוש תיאוריות לדפוס ההתנהגות המוזר שלך בשירשור הזה ומחקתי אותם, למהשיך בזה?

אגב, למה אתה משייך אותי לימין,

אני לא שייך לאף קבוצה, ולא מייצג את כל הימין, בדיוק כפי שהמפגינים לא מייצגים את כל אנשי המילואים. אני בעד ועדת חקירה ממלכתית, לא משנה איך התנהלו כאלו בעבר, וכן אני בעד משפטיזציה של הצבא, אולי לא באופן פובמי, אבל אבל ביקורת שתיהיה סמכותית ומחייבת, וכן שתכלול חקירה על התנהלותם של בוגי, שרון ברק ומופז. הדבר הכי גרוע הוא לא לבקר את עצמך כלל, ומה שעוד יותר גרוע זה למתוח ביקורת ולא לתקן. ביקורת שווא, זה בדיוק מה שאולמרט עושה. גם אתה בעצמך יודע, ועדת הבדיקה הזו היא כולה כסת"ח, אולמרט מקווה שעד שמסקנות הועדה יצאו לאור כולם ישכחו את המחדלים, וכשמסקנות הועדה יצאו לאור, הן לא יהיו מחייבות כלל. מעניין, שדווקא השמאל- מרכז שאולי, כמשתמע מדבריך, שואף למשפטיזציה, מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה מעין משפט לא מחייב. אני גם לא כ"כ מבין אותך, אתה נגד ועדת חקירה ממלכתית בגלל שהייתה ועדה אחת כזו למהוהמות אוקטובר 2000 שנדבקה בסחבת? ועדת חקירה ממלכתית היא הכלי המקצועי ביותר לבדוק את מה שהלך כאן עכשיו, והכלי הזה נועד בדיוק למקרים כמו זה שקרה פה המלחמה האחרונה. מה גם שלא זכורים לי כשלונות צורמים כ"כ, של ועדות כאלה, ומרביתן הגישו את מסקנותיהן תוך חצי שנה. אם אהרון ברק היה עומד בראש הוועדה הזו הוא היה חוקר באופן יסודי ומקיף, גם שש שנים אחורה, מה שסביר שהוועדה הזו לא תעשה, היא גם לא מחייבת להביא לחקירה את כולם ובפועל סמכותה חלשה מאד.

למה, חשבתי שתעדיף לכתוב

פסקאות ולמחוק אותן זה היה מצחיק, אבל אל תעלב או משהו

טלמ

New member
זה באמת לא מוצדק

בן דוד שלי נלחם בכמה מהקרבות הקשים והוא אומר שהציבור לא מבין שיצאנו עם ידינו על העליונה מהלחימה הזאת ד"א, כי החיזבאללה נדחף כל כך אחורה שיש לנו שקט ממנו לזמן, בצורה שהכרנו אותו לפני המלחמה. וההפגנה והדרישה לועדת חקירה ממלכתית נראית לו מגוחכת כי הוא אומר שכל מי שנשרט בלחימה הזאת התחיל להתלונן כאילו לא ידעו שבמלחמה יש אבדות ויש פאשלות, אין מה לעשות.

trigotrigo

New member
ברוך השב

עברתי ליד האוהל שלהם ביום חמישי, והתלבטתי נואשות אם להגיד להם את מה שאני חושב (שזה די חופף למה שאתה אומר), או לא. בסוף החלטתי שלא, כי מיהרתי לתור לרופא שיניים והעדפתי שלא להיקלע לעימותי רחוב מיותרים. העצרת הקודמת שהייתה בכיכר, לפני שבוע וקצת, אאל"ט, הייתה הרבה יותר מכובדת ובהחלט ללא אמירות פוליטיות, ונהניתי להיות נוכח בה לבוש חאקי (של הצופים).

../images/Emo45.gif

כשחושבים על מי שעלול לבוא במקום, זה מוציא את כל הרוח מהמפרשים, ולכן גם המחאה הציבורית הולכת ודועכת.

למעלה