שלום לכולם....

NELLY

New member
שלום לכולם....../images/Emo199.gif

אניי עייפה אין לי כוח לזוז.....אח שלי וחברים שלו היו כאן כול הלילה הציקו לי וראינו סרט
נחמד....עכשיו כואב לי הראש ואני כבדה (תרתי משמע)..
.. ויזזזזזז געגעתי אליך יפיופה אופו את מתוקה? אההה ושכחתי להגיד לך אני בחיפה עוד מעט נוסעת עם ההורים מסכנונה סבתא שברה יד..
..

מוחמד5

New member
../images/Emo201.gifסלאמית אידהא סתיק יא נילי

בוקר טוב נילי,בוקר טוב פורום ,לכל מי שנמצא ביבשה בים ובאויר . שתהיה לכולנו שבת יפה, מזג האויר בחוץ מדהים(אבל אסור לנו לצאת לאשה יש הרצאה חשובה מחר ),בינתיים אפשר לראות את הים הכחול .. פשוט צבע מדהים ). בואו נדבר קצת על הירוקים.ראינו חלק מפעילי גרינפיס מתפשטים כאות מחאה ו באולם מול הנשיא פרס שבא לדבר על סכנות הגרעין,עד כמה אירוני שאבי הפצצה הגרעינית הישראלית מטיף ומסביר את סכנות ההתחמשות בפצצות גרעיניות. עוד יותר מצחיק הוא זוכה פרס נובל לשלום השנה-אל גור - מי שהיה סגן נשיא ארה"ב ומומעד לנשאותה. המדינה שגרומת הכי הרבה נזק לסביבה,ותורמת בנדיבות להתחממות הגלובלית והעמקת החור באוזון.מדברים על תרומות אומות העולם למען רווחת והתקדמות האנושות מצד אחד,ומצד שני אלה שמדברים הם אלה שתורמים להרס הרב. עם ציי המטוסים שלהם, הצוללות,הטנקים, המכוניות,השימוש בגז,פצצות......(הרשימה ארוכה מאוד ). לעומתם תראו את .המדינות הפרמיטביות (לפי הגדרתם) שכמעט ולא תורמות להרס כדור הארץ,כי אין להן עם\ובמה להרוס את כדור הארץ. שבת יפה לכולנו.

מוחמד5

New member
חחח תמיד אני חושב על הדו פרצופיות

של המדינות המתקדמות. למה אירופה יותר טובה !! הם הפכו את אפריקה למזבלה של הפסולת הגרעינית והכימית שלהם.

mike00

New member
אז איזו מדינה אתה כן מעריך בתחום

של איכות הסביבה? קהיר לדוגמא היא העיר הצפופה השניה בעולם בעלת זיהום אוויר גבוה, עומסי תנועה בלתי אפשריים וכן לכלוך ועוני רב. המפרץ הפרסי וגורמים לזיהומו לאחר גילוי הנפט הרב החלו בחופי המפרץ הפרסי תהליכים מהירים של עיור ותיעוש, חל גידול מהיר בכמות האוכלוסייה ועלתה רמת החיים. לתהליכי הפיתוח המהירים שחלו במפרץ הפרסי בעקבות גילוי הנפט היו גם תוצאות סביבתיות שליליות והן: 1.יצירת כמות רבה של שפכים וביוב - מיליוני טונות של שפכים תעשייתיים רעילים נשפכים למים הרדודים של המפרץ הפרסי. 2.זיהומי נפט - ע"י קידוחי נפט, הובלת נפט ופריקה וטעינה של מיכליות נפט. במפרץ הפרסי שטות בכל שנה כ 25 אלף מיכליות נפט ענקיות שנושאות כ 30% מכמות הנפט המיוצאת בעולם. 3.זיהומים בעקבות מלחמת המפרץ בשנת 1991 - זו היתה במידה רבה "מלחמה אקולוגית" (כלומר פגיעה סביבתית קשה). העיראקים הציתו כ 600 קידוחי נפט בכווית והפציצו מסופי נפט ומיכליות נפט בחופי כווית. עשן ופיח רב עלו מאזור המפרץ הפרסי וכווית והגיעו עד להרי ההימליה שבצפון הודו (מרחק של יותר מ 3000 ק"מ). העליה בכמות הפחמן הדו חמצני באוויר עקב שריפת בארות הנפט מגבירה את אפקט החממה. במהלך מלחמת המפרץ נשפכה למפרץ הפרסי כמות רבה של נפט, דבר שיצר כתם נפט ענקי שהתפשט דרומה ואיים לפגוע במתקני התפלת המים שבחופי ערב הסעודית, קטר, בחריין ואבו דאבי. שפיכת הנפט למפרץ הפרסי גרמה נזק גדול לענף הדיג ולמתקני התפלת מים. לנפט שנשפך לים היתה השפעה קשה על הצומח והחי שבמים (פגיעה בעופות מים, בצבים ובדגי טונה וסרדינים וכן פגיעה בשוניות האלמוגים). 4.זיהום המפרץ הפרסי התרחש גם בשנים 1986 – 1980 בעת מלחמת איראן – עיראק. במלחמה זו נשפך לים נפט רב בשל הפצצת מתקני טעינת נפט באזור אבאדן ובאי חרג' שבאיראן.

fifanowftw

New member
עצוב לפעמים להסתכל על העולם

היה ראיון עם ביל גייטס , והוא אמר משפט מעניין: "ההבדל בין המיליאד העשירים לבין מיליאד העניים הוא מפחיד ביותר"(לא ציטוט מדויק) וזה כל כך נכון, יש אנשים שחיים בתנאים שאי אפשר להאמין. אסור לקחת כמובן מאליו את מה שיש לנו. הבנת מוחמד!

מוחמד5

New member
שוב פעם אני מסכים איתך

(באלי להתווכח איתך ... אבל מה לעשות שתמיד מסכים איתך ). לא לוקח את הדברים "כמובנים מאליהם". ראש ראש בלאטה מקבל את המובן מאליו. אני מנסה מדי פעם לתת קצה חוט לאנשים ,בכדי שיחשבו ויסתכלו על הדברים בצורה שונה. המושג "היד הנעלמת " עדיין זכור לי היטב.

mike00

New member
מה אתה מדבר שטויות מוחה?

אם אתה כבר מדבר על זה,סין היא המדינה המזהמת ביותר בעולם... וכמו שכבר ציינתי בהודעה אחרת לפני יומיים אז אתה,סין ועוד כמה מדינות בעולם מחזיקים באותה הדיעה בנוגע לארצות הברית...... אל תדאג מוחה,אתה בחברה טובה
למה אתה לא מדבר על העוולות שעושות שאר המדינות שציינתי?למה החלטת לעלות רק את הבעיות שארה"ב גורמת לעולם?ואני מסכים שיש כמה נושאים שבהחלט היה רצוי לתקן,אבל בין מה שאתה מנסה להציג ובין המציאות יש הבדל גדול מאוד.. ארה"ב נכון להיום מייצגת את כל מה שנכון בעולם,בין כל המעצמות היום היא באמת הרע במיעוטו... VIVA LAS VEGAS

מוחמד5

New member
איש איש באמונתו יחיה

אנחנו לא נזונים מאותם מקורות . די בכך שלכל 1.5 אמריקראיים יש רכב לעומת ה 1 לכל 17 סינים שיש לו רכב... לך לחשב את מידת הנזק שהם עושים. לא אמרתי שרק "ארצות הברית של אמריקה - כפי שנהג דוד לוי להגיד -" היא זו שהורסת את עולם ,אל היא המובילה ,ורמצ הציניות מגיעה כשאחד ממנהיגה מקבל פרס נובל על פועלו למען הסביבה (שיתחיל לרכב על חמור ).

mike00

New member
אולי שכחת אבל יש פי 4 סינים מאשר אמריקאים

זה כבר מוריד מהסטטיסטיקה שלך..... מעבר לזה אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון בקשר למספר הרכבים בארצות הברית אבל אשמח לאיזה קישור... בקשר לאל גור אתה שופט אותו בגלל שהוא אמריקאי...פויה מוחמד...נו נו נו.....מעט גזעני הייתי אומר,גור מרבה לפעול ולהרצות בנושא הגנת הסביבה, ובשנת 2006 כיכב בסרט התיעודי אמת מטרידה העוסק בהתחממות הגלובלית. הסרט, בהפקת חברת פרמאונט ובבימוי דייוויס גוגנהיים, זכה בפרס האוסקר לסרט התיעודי הטוב ביותר ובפרס נוסף לשיר הנושא הטוב ביותר. בשנת 2007 זכה גור על פעילותו בתחום זה בפרס נובל לשלום ביחד עם הפנל הבין-ממשלתי על שינויי אקלים (IPCC). מיד לאחר זכייתו הודיע גור כי יתרום את מלוא הפרס שיקבל לארגון האמריקאי "הברית להגנת האקלים" הפועל לשינוי דעת הקהל ביחס לפתרון משבר האקלים העולמי. "מחויבותו החזקה באה לידי ביטוי בפעילות פוליטית, סרטים וספרים, וחיזקה את המאבק בשינויי האקלים", נימקו חברי הוועדה והוסיפו: "הוא ככל הנראה האדם הבודד היחיד שעשה כל-כך הרבה על-מנת ליצור הבנה בינלאומית גדולה יותר". הוועדה הסבירה כי החליטה להעניק את הפרס לגור, שבמשך שנים היה הפוליטיקאי הסביבתי המוביל בעולם, בזכות פעילותו הענפה למניעת ההתחממות הגלובאלית. "כבר בשלב מוקדם הוא היה מודע לאתגרי האקלים עמם העולם מתמודד", נכתב. הפאנל הבין-ממשלתי זכה לחלוק בפרס "בשל הדו"חות המדעיים שפרסם במהלך שני העשורים האחרונים, שמיקדו והבהירו את הקשרים שבין פעילות האדם לבין ההתחממות הגלובאלית". המחויבות לאיכות הסביבה בכלל ולהתחממות הגלובאלית בפרט מלווה את דרכו הציבורית של גור בן ה-59 מאז שהפסיד לנשיא המכהן, ג'ורג' בוש, במרוץ על הנשיאות בשנת 2000. לאחר שניצח בספירת הקולות אך הפסיד במנין האלקטורלים, במערכת בחירות שהוכרעה על-ידי בית המשפט העליון, הצטייר גור כדמות שנויה במחלוקת. בעיני הימין האמריקני הוא הפך לאיש עליו אוהבים לצחוק, "מחבק העצים" המשעמם, שמדבר ללא הרף על נושאים רחוקים מלב הציבור, כמו איכות הסביבה. אנשי השמאל, מצד שני, הפכו אותו למעין אורקל. ולא בכדי, גור הוא זה ש"חזה" הן את פריחתה המטאורית של רשת האינטרנט והן את ההשפעה העצומה של שינויי האקלים על חיינו. נושא איכות הסביבה, בו התמקד גור לאחר ההפסד ובזכותו זכה כעת בפרס, אף עשוי לסלול את דרכו בחזרה למרכז הקונצנזוס של הפוליטיקה האמריקנית. תומכיו מנסים כבר מזה זמן מה לשכנעו לקחת חלק כלשהו במירוץ הנשיאותי של 2008, והחלטת הוועדה הנורווגית צפויה לסייע להגברת הלחצים.

זה בדיוק כמו שתגיד

שזה ציני שערבי יקבל פרס נובל לשלום הרי הערבים הם הלאום שעושים הכי הרבה מלחמות כיום ויש בהם הכי הרבה מאבקים הבנאדם הרצה והביא את זה לתודעה של עשרות מיליונים, מה בדיוק זה משנה שהוא אמריקאי?

THE WIZARD 55

New member
אהלן נלי, מוחמד ועמית, אהלן פורום

נלי מתוקה, שסבתא תרגיש טוב, אני במיטה לא מרגישה טוב בכלל. גם הרגל, ועוד מעט עומדת לקבלת אירוע מוחי. מוחמד, בהצלחה לאישה היקרה מחר, ובנוגע לגרעין, אני מרגישה כמו טיל אטומי שעומד להתפוצץ כל רגע. למה לא המציאו חיסון נגד המחלה הארורה הזאת? ולמה אין תרופות וחוץ מזה הכל בסדר איתי, אני מאושרת מהחיים, אחלה חיים... כולם יצאו, השאירו אותי לבד בבית, לפני שיצאה הקטנה המתוקה היא קראה מילים ראשונות: אוז, טבח, ועוד כל מיני, לימדתי אותה הברות, ניקוד, היא ניגנה לי איזה שיר על הפסנתר..אלה רגעי האושר הצרופים והיחידים... שיהיה לכם יום שמח... והנה שיר, שינעים את יומכם..

מוחמד5

New member
תרגישי טוב

עדיין אין חיסון לכל דבר.. תודה על האיחולים סומךעליה בעיניים עצומות. איזה מתוקה הקטנה.. מקווה שתתמיד בנגינה שלה (אולי יום אחד ראח תעזיף מע עמו עמית ). אחלה שבת שתהיה.

תודה מוחמד

כנראה שהמחלה הרגה אותי:) והקטנטונת הזאת, תגיע רחוק, אני משקיעה בה את הנשמה שלי היא ילדה מחוננת, ומבריקה מאוד. וזה לא רק אני אומרת את זה. היא הקטנה בחוג, כל הילדים בני 5 והיא בת 3 וחצי, והיא קולטת יותר מכולם, ומנגנת יפה, קוראת תווים, זה מדהים אותי. היא ילדה לתפארת
את החיים שלי אני רק אשקיע בה.

mike00

New member
תרגישי טוב וויז...

ואל תאמיני למוחה,יש חיסון הוא רק לא אהב את התגובות שלך בשרשור של מרים

../images/Emo6.gif תודה נשמה, אני מקווה שמחר יהיה יותר טוב

חחח מוחמד מכיר את הדיעות שלי, ועוד כאן אני מאופקת

למעלה