הלוואי והיה עוזר, הייתי מוכנה לקבל איזה אחת...שרק יעבור..
ה החלום ושברו New member 24/11/07 #16 ../images/Emo6.gif הלוואי והיה עוזר, הייתי מוכנה לקבל איזה אחת...שרק יעבור..
ה החלום ושברו New member 24/11/07 #18 יש לי רק 3 ניקים../images/Emo6.gif לולי קולי, זה הראשון. זה השני...לא כתבתי איתם כמעט בכלל... לכל אחד היה ייעוד בוא נגיד..
יש לי רק 3 ניקים../images/Emo6.gif לולי קולי, זה הראשון. זה השני...לא כתבתי איתם כמעט בכלל... לכל אחד היה ייעוד בוא נגיד..
ה החלום ושברו New member 24/11/07 #20 הוא בסוף השלים. זאת הבעיה. יהיה טוב נשמה, היה החלום הכי יפה בעולם. כל חלום נגמר בסוף..
M mike00 New member 24/11/07 #21 עזבי שטויות וויזי קחי חיבוק אני הולך לטרוף משהו,הצלילה עשתה אותי רעב.....
ה החלום ושברו New member 24/11/07 #22 תודה על החיבוק, צריכה שרשור חיבוקי...../images/Emo13.gif בתאבון, אני לא אכלתי כלום כבר כמה ימים... יללה תחזור, אם יבוא לך שים איזה שיר אחד או שניים או 70...
תודה על החיבוק, צריכה שרשור חיבוקי...../images/Emo13.gif בתאבון, אני לא אכלתי כלום כבר כמה ימים... יללה תחזור, אם יבוא לך שים איזה שיר אחד או שניים או 70...
T THE WIZARD 55 New member 25/11/07 #31 ../images/Emo25.gif איך סבתא?..מקווה שהיא בסדר... ומה שלומך אנתי?
מ מוחמד5 New member 24/11/07 #24 בקשת סליחה מבקש סליחה מאוהדי בני סכנין . נצחנו אותכם היום .. זה רק ספורט .
מ מלך ה עולם New member 25/11/07 #29 מחזור הבא מכבי תל אביב - סכנין מה דעתכם לזה השמועות אומרות שהמכביסטים לא יעבירו בשקט את המשחק אחרי מה שקרה במשחק ידידות בין מכבי לסכנין :\
מחזור הבא מכבי תל אביב - סכנין מה דעתכם לזה השמועות אומרות שהמכביסטים לא יעבירו בשקט את המשחק אחרי מה שקרה במשחק ידידות בין מכבי לסכנין :\