שלום לכולם!

Naama P

New member
שלום לכולם! ../images/Emo24.gif

וכמה טוב לחזור לכאן. הגעתי כדי לספר לכם שהחל מרגע זה הבלוגיה חוזרת למחלקת הקהילות של "תפוז אנשים". כן, אני יודעת שהרבה זמן עבר ושישנן בעיות חדשות, חלקן בלתי נסבלות עד שקשה לכם לתחזק את הבלוגים שלכם. מבטיחה להכנס לעניינים מהר, בעזרתה האדיבה של נועה ושתינו נמצא את הדרך לקדם את הבלוגיה למקום שראוי לה להיות בו. זקוקה לקצת סבלנות שלכם והרבה רצון טוב של כל הנוגעים בדבר. טוב לחזור הביתה, נעמה

Tali1912

New member
נעמק'ה

אולי תחזרי לנהל את הפורום ואת הבלוגיה כולה זה הדבר הכי ראוי שאת יכולה לעשות למען הבלוגיה !!

suki da yo

New member
תשמע

היית יכול להגיד גם "יכולתם לחפש את פיית הבלוגיות הקסומה שבהינף מטה תסדר לנו בלוגיה מושלמת", וזה היה מציאותי באותה מידה. אבל בהתחשב במציאות, אני חושבת שהחזרה של הבלוגיה למחלקת הקהילות יכולה להיות הצלה של ממש (מבחינת תוכן, ומבחינת ההבנה של פרנסי תפוז של חשיבות הבלוגיה ) ובעיקר שלנעמה רקורד מוצלח של להפוך שולחנות כשצריך, ואולי זה הדבר שאנחנו הכי צריכים כרגע... אז למה את חושב שזה רעיון גרוע?

../images/Emo46.gif

זה המשפט הכי טפשי שמעתי בזמן האחרון. מבטיחה לך שהביצים של נעמה הרבה יותר גדולות משל בצלאל, שלא לדבר על היכולות והכישרון.

Naama P

New member
בצלאל היה אחד האנשים היותר מכילים ויעילים בתפ

בתפוז, הוא חבר אישי ואני אוהבת אותו מאד. אני אכן חושבת שהטיעון הוא משולל כל היגיון ואינו רלוונטי, אבל זה שלו ומותר לו.

לא דיברתי על ביציותיה

רשמתי רק שהיא כנראה מעורבת בתהליך ההשתלטות הנשית על תפוז. לא במקרה התקנון מנוסח בלשון נקבה, ורוב מנהלי הפורומים הם מנהלות פורומים. לא במקרה הדיחו את בצלאל והביאו במקומו נשים.

לילית462

New member
נכון, יש קונספירציה. אני הלילית אודה בזה

שהאי אני השדה הגונבת זרע ותינוקות מגברים חסרי יכולת (כמוך?) מה הקשר בכלל בין שמיטה להר סיני. יש השתלטות נשית על תפוז... אני בספק אם זה מכוון. ואם כן, זה טוב תאמין, זה טוב, גם לך זה יעשה רק טוב. אה והיות ואני לילית השדה הקדמונית אני אגלה לך עוד סוד אנחנו גם מתכננות להשתלט על העולם. אתה יודע ציפי ליבני, גרהד שרדר...

כן לשליטה נשית! ../images/Emo38.gif

אני דווקא בעד (ולמה אין אייקון של שוט?) 'צטער, הייתי חייב. מה לעשות שזו האסוציאציה שלי להשתלטות נשית

wranger

New member
רענני את זכרוני, איפה הבלוגיה הייתה עד עכשיו?

|מחזיק אצבעות לשינוי אמיתי וקרוב|

למעלה