שלום לכולם!

Naama P

New member
בוא תגיד לי אתה איפה היא לדעתך

והכי חשוב... איפה היית רוצה שהיא תהיה.

suki da yo

New member
זו שאלה פתוחה לכל הגולשים?

בואו נעשה מזה משחק: איפה אתם חושבים שהבלוגיה נמצאת ?? מצאו ילדים את הבלוגיה, צבעו אותה ושלחו למערכת תפוז (מזל שאת עצמי אני מצחיקה..)

Naama P

New member
כן, השאלה פתוחה לכולם

והאמת שפחות מעניין אותי איפה היא היום, אני מצויה בחומר וקראתי את הפורום ואת הרשומות שנכתבו על מצבה הקשה של הבלוגיה. מעניין אותי יותר לדעת איפה הייתם רוצים שהיא תהיה. חלומות, תקוות, רעיונות מהפכניים יתקבלו בברכה.

suki da yo

New member
טוב, ביקשת- תקבלי ../images/Emo140.gif

ככה אני הייתי רוצה לראות את הבלוגיה: עמוד הבלוגיה חוזר להיות דומה למה שהיה, עם בחירות עורך. מתוך בחירות העורך, אני חושבת שיש כמה נושאים שמשמעותיים לבלוגיה ולכן צריכים לקבל משבצת קבועה לקידום באותו נושא (שהם, לדעתי- מתכונים, שירה, אמנות ואקטואליה) ועוד כמה קוביות של בחירת העורך באיזה נושא שרק עולה. תחרויות שיתחלפו תדיר (אחת לחודש נשמע טוב בעיני. אולי אחת לחודשיים) ועדיף לא 4 תחרויות שונות במקביל. עדכונים שוטפים בבלוג הבית (גם כשאין מה להגיד, תמיד יש מה להגיד- כמו שתמיד יש מה להגיד בעדכון למנהלים). יותר תנועה ופעילות בפורום הבלוגיה. פעילויות יזומות של תפוז ליצור פה שוב קהילה (שלזה אין לי הצעות. באמת שנגמרו לי הרעיונות מזמן.... אבל אולי לכם יש כמה) תאימות מלאה לפיירפוקס ושאר דפדפנים עוד אפשרויות עיצוב לבלוג. לתקן את בעית הטראקבקים וההפניות, שכנראה כל כך התייאשו ממנה שהחליטו להעמיד פנים שזה לא קיים וזהו, וחבל, כי זה נורא חסר, וזה חלק מאוד משמעותי ברשת בלוגים (גם מחוץ לתפוז) כל היום חשבתי על מה אני בעצם רוצה, ומה הגיוני ומה חלומות באספמיה... ועכשיו כשחזרתי מהעבודה (מקלדת בגרמנית..) אני מנסה לראות אם זכרתי הכל.

סוקי לשלטון !!! כפרה עליך !!!

אתך בכל מילה. הכי חשוב והכי בסיסי: שיפתרו כל הבעיות הטכניות. שיהיו עדכונים, שלא ימחקו מנויים, שימחקו מנויים שאנחנו רוצים להמחק מהם. ש... שפשוט נוכל לעבוד מבלי לחוש שבא לנו לדפוק את הראש בקיר. כל שאר הרעיונות הם בגדר פנטזיה כחולה, אבל משום מה אני כבר רואה את האור בתוך המנהרה... כן, זה מתקרב! כששמים בראש מישהי כמוך- עם היכולת והרצון לשתף פעולה עם המנהלת שלנו- אז כן, יש תקווה. חיבוק ענקי ממני.

Tali1912

New member
העולם התהפך

אני חושבת שהעולמות הדנדש החדש של תפוז הוא העורך הכי טוב, אפילו יותר מאורכי דף הבית של תפוז <כן הא' מודגשת והיא לא שגיאת כתיב,זה מבטא בדיוק את הדיעה לגבי בחירה קבועה של דף הבית לגבי בלוגים מסויימים שמופיעים בלי שום קשר לבול האורך, היום כל גולש יכול להיות עורך בעצמו
ברגע שבעולמות בוחרים את תחומי העניין שמעניינים באופן אישי,מקבלים את הבלוגים שלפי התגיות/תחומי עניין או לפי החברים שבחרו הגולשים לקרוא תכנים וככה גם מגלים בלוגים/תכנים חדשים שלא קראתם אותם בעבר, זה גם מאפשר "להטהט" <hit> את התכנים שלדעתי ראויים לזה, התחומי עניין בעולמות הוא גם סינון טוב לא לפגוש בבלוגים סוג
שבעבר אפשר היה להתקל בהם יותר ועכשיו לצערי אני נתקלת בהם למזלי הרע או בסנוז או אם אני פותחת את ה hit . לדעתי העולמות, הוא הבונבון הטוב שאיפשר לי לפי תחומי העניין שבחרתי לגלות גם בלוגים חדשים-ישנים שלא נתקלתי בהם בעבר. חוץ מזה, אני אהבתי את הבלוגיה שעוד היתה בחיתולים + האבא -אמא ... איך אגדיר אותם.........? אה...כן ההורים הביולוגים שלה
, הבלוגיה של פעם בחיים לא תגיע לקרסוליים של הבלוגיה היום <המשפט הזה נראה שסותר את עצמו אבל לא> אני בטוחה שהבלוגיסטים מתקופת החיתולים יודעים על מה אני כותבת.

ראשית דבר- ברוכה הבאה.

מן הסתם את יודעת לאיזו זירה לוהטת את נכנסת. אני אמנם בבלוגיה "רק" כשנה וחצי אבל נדמה לי שבעצם הרבה יותר. כמו חלק מהמגיבים האחרים הייתי רוצה לראות את הבלוגיה כפי שהייתה בראשית דרכי בה. עמוד בלוגיה שאינו מושפע אך ורק על ידי בחירות פופולאריות, אלא, גם יד מכוונת של העורך בבחירת תכנים ראויים. עמוד הבית ראוי שיישקף בצורה ברורה יותר את הנושאים החמים ואת הלך הרוח של הבלוגרים. היום אני ממעט להיכנס לדף הבית של הבלוגיה, משהו מתחושת החמימות שהרגשתי בעבר נעלם וחבל. כל דבר שייצור שוב תחושת קהילה יהיה מבורך, תחרויות,התגייסות של בלוגרים לכתוב למען מטרות בעלות חשיבות. אני בתמימותי עדיין מאמין שבאמצעות כתיבה אפשר לעשות שינוי. נו, נאיבי שכמוני
עוד הייתי רוצה לראות שיפורים במסך הניהול של הבלוג. למשל הוספת בודק איות,הוספת כלי לעריכת תגובות(בדומה למערכת הפורומים). זהו בערך, קצת קשה לי להתרכז כשאני במשרד
ושוב, בהצלחה לך ולנועה

suki da yo

New member
מזל טוב.

מקווה שתצליחי לעשות למען הבלוגיה איזה טיפול החייאה. ברוכה השבה

ברוכה הבאה נעמונת ../images/Emo24.gif

אם יש משהו שיכול לשמח אותי זה החזרתה של הבלוגיה למחלקת הקהילות. אכן חשנו אאוטסיידרים וילדים נטושים (לפחות אני וכמה מחבריי למשפחת הבלוגיה). אני בטוחה במיליון אחוז שאנחנו עומדים בפני דרך חדשה , בטוחה ומחבקת הרבה יותר ממה שהיה פה קודם ואני מברכת על זה . אתמול נשברו לי כמעט כל הכלים ממה שהולך (לא הולך) כאן, אבל אני אוהבת נשים חזקות שיודעות לעשות את עבודתן נאמנה ואין ספק שאת ביחד עם נועה תעשו מה שאף אחד אחר לא יכול היה לעשות מלכתחילה. סומכת על שתיכן בעיניים עצומות . מאחלת הצלחה גדולה ויאללה לעבודה.... מחזיקה לשתיכן אצבעות (גם ברגליים...)

siv30

New member
../images/Emo99.gif

יש!! איזה כיף לנו. כמה טוב שבאת הביתה.

ר ש פ י ם

New member
סופסוף!

איזה כייף, החזירו את האדם הנכון למקום שחסר כל כך מישהו שיְדע להשתלט עליו בשעה טובה! בהצלחה בהחזרת הבלוגיה למקומה הנכון והטוב

bigjack

New member
ברוכה הבאה נעמה ../images/Emo24.gif

שמח לקרוא שאת פורסת את כנפייך על הבלוגיה ומקווה שבעזרתך באמת יתחילו לזוז ולהשתפר כאן פני הדברים. לדעתי אנחנו לא פחות טובים מאלפי הפורומים בפרדס.........נהפוכו...יש כאן בלוגים עם כמות כניסה יומית שהרבה פורומים היו מייחלים לה... אז באמת שנשגב מבינתי למה העסק הנחמד שנקרא בלוגיה הוזנח עד עכשיו.....והגיע למצב של כמעט קריסה...
מאחל לך כניסה קלה (למרות שאת יודעת שאת נכנסת לקלחת רותחת
) ותתארגני לך טוב ..... וכשנתחיל להרגיש את השינויים אדבר איתך שוב עם כמה רעיונות והצעות. אז שוב המון
ואגב: לי באמת לא משנה מה יש למנהלים בתפוז בתוך המכנסים
(הייתי חייב לכתוב את זה כי נקרעתי מצחוק לאיזו רמה אנשים מגיעים כאן
)

seymore butts

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif ואם את כבר כאן

תהיה שהועלתה בעבר - מדוע אנחנו כבלוגרים לא יכולים לראות את המנויים אלינו במסרים? מעבר לזכות הבסיסית של הבלוג לדעת מי מנוי שלו (כמובן שיש ליידע את מי שעושה מנוי כי הבלוגר יוכל לדעת על כך), זה יעזור לנו לשלוח מסרים למנויים שלנו במקרה שאנחנו חושדים שהם לא קיבלו התראה על רשומה חדשה. שיהיה בהצלחה !

ברוכה השבה ../images/Emo140.gif אני מאחלת לך לנעה ולבלוגיה שנשוב להיות בלוגיה איכותית .

Purple Mushroom

New member
שלום וברוכה הבאה נעמה ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, הרבה בהצלחה, והמון סבלנות הדדית. וכח להמשך הדרך, שאי ברכה, בהצלחה רבה לקהילות הבית של "תפוז
אנשים"
, ולבלוגיה
ולאנשים שבה
אלון
=]

ברוכה הבאה נעמה

שמחה שאת חוזרת מקווה שהענינים ישתפרו בבלוגיה ושיפסיקו להמחק אנשים מרשימת הנמענים בכל יום בהצלחה

למעלה