שלום לכולם

קרן משם

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

וואהו מזמן לא ביקרתי פה....(מתביישת) זה מכיוון שהזמן שלי מוגבל מאוד... אז מה יש לי לספר? כאמור קראתי את כל מה שפיספסתי (טוב את הרוב) ואני חייבת לציין שאני גאה להשתייך להונגריה שמצטרפת לאיחוד האירופי....למה? תקראו בהודעה ששירשרתי לנושא זה למטה... מלבד זאת אני חייבת לציין את התקופה הזאת...הקריסמס....אמנם אני יהודיה לכל דבר אבל ככזאת שחיה בחו"ל אז החגים פה לא פוסחים על הגן של ילדיי....על החנויות בהם אני מסתובבת ובכלל...אוירת החג מורגשת ע"י השלג המרחף ללא הפסקה ומנגינות הקריסמס וזה פשוט מזכיר לי סרטים שפעם ראיתי... קריסמס....קר מאוד.....הכל מושלג ומנגינה רחוקה ברקע....סנטה קלאוס...ים מתנות והכל מאיר מאיר מאיר....החג הזה אני חייבת להודות מאוווווווד מיוחד! התאהבתי! מקווה ששלום לכולכם קרן

שלום לך אחותי היקרה, ואחיניי ../images/Emo23.gif

איזהההההההה שלגגגגגגג איזה כיף, רק בטוח שקר
שם מאודדד איזה יופי של תמונותתתתתת

../images/Emo88.gif../images/Emo6.gifסימני שאלה

כאחת שמשתייכת איכשהו לתרבות ההונגרית נכנסתי מתוך סקרנות לפורום. אני רוצה לציין שאני לא מבינה את כל השטויות שמתגלגלות בפורום זה ומה הקשר של כל זה לתרבות יוצאי הונגריה. מקסימום המתכונים ששווים משהו. אוי לנו אם כך נראה קהל יוצאי הונגריה. אבל בלי שום קשר שיהיה לכולם יום טוב ושמח

reuven4u

New member
למה -

מה היית מצפה לראות פה? ויכוחים על החוקה ההונגרית??? אולי דיונימ על איכות גידולי הגפן ב tokaj? באמת... למה לרדת עלנו?

לא בכוונה לפגוע

אל תקח את זה כל-כך קשה. לא התכוונתי לרדת על אף אחד. רציתי להעיר רק שבעצם חסר היחודיות בפורום. פרט לנושא הקשור לשואה שעברה על יהודי הונגריה שעלה לאחרונה רוב הדיבורים הם סתמיים. סליחה אם נשמעתי פוגעת.
ומילה טובה - בכל זאת טוב לראות שיש בכלל פורום כזה.

orlu

New member
זה בסדר,סה"כ הפרח קצת מושפע

מצמח הקקטוס,יופי שהצטרפת גם אנחנו לא אחת מתחבטים בעניין,אבל נוצאה חבורה חביבה ואת מוזמנת להוסיף לה,בעיקר אם יש לך חוט מקשר להונגריה,תרבות הונגריה ול שטות אחרת.ברוכה הבאה

../images/Emo141.gifתודה orlu

תודה על קבלת הפנים. לא סתם בחרתי את הכינוי כי הרגשתי שאני עוקצת כאן למרות שבדרך כלל זה לא אופייני לי. שיפרת לי את ההרגשה אחרי כניסה לא כל כך מוצלחת לפורום. אני מניחה שיש כאן סך הכל חבורה מאד חביבה ומגוונת של יוצאי הונגריה ושכנותיה דוברות ההונגרית, ואפילו כאלה שרק נשואות להונגרי.אשמח לקחת חלק בפורום מדי פעם כאשר יהיה לי פנאי (כמו היום) אכן יש לי חוט מקשר להונגריה ואולי כשארגיש קצת יותר משוחררת אפרט יותר.

יש לך הצעות יותר חכמות לשיחה

שאדם נכנס לראשונה, וכפי שראיתי בכרטיסך את בכלל חדשה ומביא הודעה מבריקה וכל כך ביקורתית כשלך, לפחות תפרטי עם חוכמתך על מה היית חושבת שנושא השיחות יהיה כאן! יום טוב!!

reuven4u

New member
בבקשה, פרח לפרח..... ../images/Emo39.gif

איחחחסססס,
איזה התחנפות!!!! מצטער - זה פשוט יצא לי!

איחחחסססס?

אם אתה מחפש עקיצות אז יש לי גם אחת בשבילך. הגיע הזמן ללמוד לכתוב עברית נכונה. כואסים = כועסים.

orlu

New member
הייי למה למה ראובן מנסה להיות חביב

לא לדרוס,סלבנות

reuven4u

New member
בסדר בסדר, אני מנסה

לכתוב בצורה נכונה כבר די הרבה שנים, ועדיין יש לי את כל הטעויות האלו... שאלה לי אליך: את כתבת הונגרית כמו שאני כותב עברית? אבל שטויות - אני מקבל את התיקון! ("מכל מוריי השכלתי" יש משהו כזה על שלמה המלך - לא?) אגב - שאלה לכל יוצא הונגריה: אתם לא מרגישים לפעמים שאתם כבר לא יודעים הונגרית כמו שצריך- אבל גם בעיברית יש לכם טעיות. למעשה - אין לכם (לנו) שפת אם שאותו מדברים או כותבים בצורה מושלמת....

תשובה

לשאלתך,א. אני כותבת הונגרית לא רע עד היום. ב. אני מסכימה איתך בקשר לבעיתיות של אלה שנולדו במקום אחד וחיים במקום אחר ובסופו של דבר יוצא שלא יודעים את שתי השפות בצורה מושלמת...

למעלה