זהו רוקמים דו שיח?סחטיין
ט טומי* New member 19/12/02 #21 פרח הקקטוס ../images/Emo24.gifברוכה הבאה.... לי אישית אין לי שום בעיה עם בקורת בניגוד לאחרים,אני חושב שבכל מקום צריך אחד/ת שכותב מצחיק,אחד/ת מלומד יותר מכולם,אחד ציני, וגם צריך מישהו שיעביר בקורת
פרח הקקטוס ../images/Emo24.gifברוכה הבאה.... לי אישית אין לי שום בעיה עם בקורת בניגוד לאחרים,אני חושב שבכל מקום צריך אחד/ת שכותב מצחיק,אחד/ת מלומד יותר מכולם,אחד ציני, וגם צריך מישהו שיעביר בקורת
פ פרח הקקטוס New member 19/12/02 #23 לטומי תודה למנהל הפורום על הזרועות הפתוחות והבלונים. אני רואה שהצלחתי לעורר את הפורום לויכוח סוער וזה טוב לכולם.
לטומי תודה למנהל הפורום על הזרועות הפתוחות והבלונים. אני רואה שהצלחתי לעורר את הפורום לויכוח סוער וזה טוב לכולם.
ט טומי* New member 19/12/02 #24 ../images/Emo113.gifקרן משם ילדים חמודים..... ואנחנו דורשים תמונת אישלג ובנתיים סוכריה על מקל שצילמתי רק לפני יומיים
../images/Emo113.gifקרן משם ילדים חמודים..... ואנחנו דורשים תמונת אישלג ובנתיים סוכריה על מקל שצילמתי רק לפני יומיים
י ישRאל New member 21/12/02 #25 אהלן קרן מה נישמע בסקשפהרבאר? אני מחפש את ההודעה שלך על האיחוד האירופי ולא מוצא,,היכן שירשרת אותה?