שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo4.gif

זו פעם ראשונה מזה זמן רב שאני נכנסת לפורום הזה ( פעם נכנסתי לקחתי מכם מתכון), חשבתי אולי אמצא איזה מתכון מעניין ואני בש ו ק !!!!!, מה זה?? מה קורה לכם ?? מה זה שינאת החינם הזו??? אני המומה!!!!, אני גולשת בפורומים נוספים ועוד לא ראיתי שינאה וגזענות כזו, סתם שתדעו שבית הוריי הינו קיבוץ גלויות יש לנו מכול העדות: הודי, עירקי, רוסי , אתיופי, אשכנזייה ובחיים לא נתקלתי בתופעה כזו, חבל שהפורום ככה נהרס, כי בעבר שנכנסתי היה נדמה שפה נחמד ואפילו מאוד, אני כבר יודעת מה תגיבו : לכי מפה, אל תיכנסי אם לא טוב לך, ועוד גידופים אבל חבל פשוט חבל
יומטוב לכולם ותתחילו לאהוב קצת אהבת חינם קודם כול ביננו לבין עצמנו

שושי 13

New member
ברוכה הבאה אפרסקית ../images/Emo140.gif

גם לי מאד חבל על מה שקרה כאן בזמן האחרון. אני מאד מקווה שזה עבר. בינתיים מחקתי את השירשורים המאד לא נעימים שהיו כאן וכמו כן נאלצתי לחסום אחד מהכותבים מאחר ולא עמד בתנאים. לצערי הרב היו אלה שניים שלושה חברה שהתחילו עם כל הגזענות הזו, שגם אני לא ציפיתי לה. אני מאד מקווה כי עבר זעם והפורום יחזור לימים טובים יותר. המקרה שקרה הדיח חברים רבים מהפורום וחבל לי מאד שהם לא נלחמים יחד איתי על המקום הזה, שיכול להיות בעצם מקום נהדר. שמחה לראותך כאן ומקוה שתמשיכי להיות איתנו.

הכל באשמת אביו סתיו

שנעלם מהאופק עה סיפוריו. ומאז מלאו פני הפורום - חרולים.

האם קיבלת צרידות כמו האבוב

של משה ? וזאת כמובן עקב אכילת שעורה - אביב קלוי באש, עד שבאש היאור כמכת עורדעוניא בשלהי הסתיו? פשוט נעלמת מהאופק עם אביו של הסתיו עד בוא האביב.

שושי 13

New member
גם אתה נעלמת מהאופק

ועוד רבים אחרים...... כל החברים לחזור מיד לפורום של התימנים ויפה שעה אחת קודם - שמעתם?

שושי 13

New member
כל הכבוד לובן, שמחה לראותך../images/Emo140.gif

ומצפה ליתר החברים. ערב טוב לכולם

לא נעלמתי

כמעט ואין יום שאיני מרחרח בנעשה בפורום. אך אין קול ואין עונה ואין קשב. לא היתה כמעט כל תזוזה עד המפץ הגדול, כך שלא מצאתי כל עניין לענות בו. ומה גם שנוכחתי שהפורום נשלט בידי חרפנים ומחרפים את בעלי הדעה שאינם מזדהים איתה

נקודת

New member
בולשיט

סתם ככה ..יש פה תימני אתאיסט בשם פלמוני והוא יעיד על כפירה. ויש רושם כי אתה מקשר בין כפירה לרוע..אז תתבייש לך !!... אם יש קשר בין מאפיין אשיותי לדת אזי בהחלט אציין את הקשר בין מאמינים לבין אטימות רגשית/שכלית. (אגב האתאיסטים הפעילים "קיצוניים" הם הרבה פעמים דווקא ממוצא "סלאבי" כריאקציה לחרדים שביניהם. גרמנים פשוט נולדו עם כפית זהב בפה:)

המממ.. אני לא חושבת שאני אטומה

רגשית / שכלית... וה"מאפיין הדתי" די חזק אצלי... ואני מכירה עוד כמה חבר'ה "מאופיינים דתית" שלשים אותם על תקן אטימות מסוג כל שהיא תהיה התפרעות... בקיצור? את מניחה הנחות חסרות בסיס בעליל...

מבחן האטימות

קבלת מרות ללא ביקורת, וקשה לי להאמין, אם אותם המוערכים בעינייך כבעלי פתיחות, אם יהיו מסוגלים להביע דיעה נגד חזל, כאשר יוכח למעלה מכל ספק מהכתוב, ההיפך מקבלתם. צאי וראי מי ציווה להימנע מן ההיגיון ונלחם בהשכלה? ומי המכונה בשם משכיל ?

בטח ביקורת. למה לא ?

הביקורת היא את המרות של מי אני מקבלת על עצמי? אני מקבלת על עצמי את המרות של מלכו של עולם (שהוא אגב גם ככה שולט בהוויתי ארצה או לא ארצה) ואתה? את מרותו של מי מקבל? לגבי מה שאמרת על חז"ל - "לא תסור מן הדבר אשר יגידו לך ימין ושמאל" - ורש"י אומר אפילו אם יאמרו לך על שמאל שהוא ימין ועל ימין שהוא שמאל (ואתה בטח את הציטוט המדוייק טוב ממני...) כך שמה שאתה מכנה הוכחה מן הכתוב אינה קבילה בבית המשפט של מלכו של עולם מרגע שהוא הסמיך שלוחים וציווה אותנו לשמוע להם... תצא וראה מה עושים אלו שמכונים משכילים כיו , ואז תבוא ותאמר לי האם זה תואר שיש להתכבד בו...

רואים שלא עיינת בתנך אלא ברשי.

ומה פלא שהגעת למסקנה, שאפילו אומרים על ימין שהוא שמאל שמצוה לשמוע בקולם ! ולואי שחזל היו נשמעים לדברי יהוה כאשר אומר על ימין שהוא ימין מבלי סילוף.

למה אתה מלכלך? ...

חניני על התימוווןןן!!!! היכן מה שכתוב בתנ"ך סותר את הנאמר ברש"י? ומי אומר שמה שאתה מחליט שנכון על פי הכתוב הוא אכן מה שנכון ? הרי ידוע שהתורה אינה כשוטה, אחרת היה מותר לנו להדליק אור בשבת הלא כן ?

למעלה