שלום לכולם

מלכלך ? לאו דוקא !

היי בטוחה שאיני מכירך, אין לי כל דבר נגדך. והראשון שהוציא המקרא מידי פשוטו, נטען בידי הרשב``א שנשמתו אינה אף לא מעשו וישמעאל, אלא מאותן שדים שיצאו מאדם הראשון. וכונתו על המתבצרים בעמדת הרמבם שהוציאו את סיפורי המיקרא מהקשרם. ומה עם המצות ?

הלזה יקרא התששובה בגוף השאלה?

ואם הוא לא הזכיר את המצוות, כנראה שעליהן לא חל הכלל הזה... נ.ב פלמוני !! זה היה בצחוק!! בגלל זה כתסבתי "חניני.." כדי להבהיר שזה לא רציני :)

מצוות לא תסור - הוגבלה לכוהנים

שהלא על פיהם בלבד יהיה כל ריב וכל נגע. ובבית שני נדחו כלל הכוהנים מכהן ליהוה, מלבד הכהנים בני צדוק, ועל שכמם בלבד נתנה מישרת ההוראה. ולא על חזל שדחו את הצדוקים נבחרי יהוה בחסות ארתחשסתא הפרסי

הנה, פס' אחד לפני -

"ובאת, אל-הכוהנים הלויים, ואל-השופט, אשר יהיה בימים ההם" - לא אל הכהנים בלבד, כי אם השופט גם הוא. משמע - המנהיגים הרוחניים . ועוד - אשר יהיה בימים ההם!!! - כלומר דור דור ודורשיו! לכל תקופה יש את המנהיגים הרוחניים שלה ולהם אנו מחוויבים להישמע. ואם חז"ל הם המנהיגים הרוחניים של אותה תקופה...

שכחתי שתעתיק התורה שבידי השופט

נכתב מפי הכהנים הלויים. ותפקיד ולהורות את בני ישראל נמסר בידיהם בלבד! ואם באת לחייב מיתה את הממרה את פי השופט שבימייך, מה טוב שטיטוס ואדיריאנוס קימו מצות הרג הזקן ממרה בחזל וגרורותיהם. למען תהי תורה אחת וחוקה אחת

גם הרצל " שנא " רומנים ו- רוסים ../images/Emo70.gif

אפילו הרצל בעצמו שנא יהודים שהגיעו מ- " רומניה " , " רוסיה " , " אוקראינה " , הוא פשוט ראה בהם " יהודים פרימיטיבים " לעומת זאת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ................................... הרצל אהב מאוד " גרמנים "

את השטויות האלה שמעתי בשנות השמונים

את השטויות האלה שמעתי בשנות השמונים, כשהייתי נער בפנימייה. גם אז חשבתי שכל החוכמעס האלו הן נחלת העבר. אבל כשאני שומע את השטויות האלו שוב. אני חושב שהנה, לא השתנו הדברים. ולמרות שעדות מתערבות ומתחתנות האחת בשנייה, עדיין יש אנשים קטנים שמכניסים את ההבל הזה.

בסדר , מה שתגיד כפרה ...............

התחנות של הרדיו כבר 60 שנה לא מוכנות להשמיע " מוזיקה מזרחית כבדה " של : אבי ביטר , ועופר לוי ........................... אבל " רוק כבד " של להקות אמריקאיות כמו : GUNS 'N' ROSES זה תמיד עדיף לשים ברדיו

אז אני מציע רוק מזרחי כבד

ואז ישמיעו תאר לך את אבי ביטר שובר גיטרות ומופיע במן וודסטוק עם ג'וני קקר ועם ההוא התימני סטיבי וונדר

../images/Emo98.gif נו יאללה קדימה אח שלי ../images/Emo45.gif

תהיה אתה הראשון שמתחיל
...................
צריך שיהיה גם תימני שהוא שר " רוק כבד " ולא רק " שיריי ארץ ישראל היפה "

למעלה