שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

שמי אריאלה (ובקיצור: ארי) והיום נכנסתי לניהול הפורום יחד עם "שוב מתחילה מחדש". אני רואה בפורום הזה פורום חשוב לכולם ואני מאמינה שיחד נוכל להמשיך את הפעילות הברוכה של "עושה שוק" שפתחה וניהלה אותו בהצלחה כה רבה. אני שולחת למנהלת היוצאת את ברכתי ותודתי ומאחלת לכולנו שהייה נעימה ופעילות פורה.
שיהיה לכולנו המשך יום מקסים ! ארי.

noa555555

New member
לאריאלה ול"שוב מתחילה מחדש"

מאחלת לכן את כל ההצלחה שבעולם. אין לי ספק שהפורום יעלה ויצליח בצורה בלתי רגילה כשאתן פה. איזה כיף! אוהבת
נועה

יש!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

קודם כל נשיקות ענקיות לעושה שוק שבלעדיה לא היינו עושים שוק
ולאריאלה - כבוד ענקי בשבילי לזכות בשותפה כמוך!

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

זה ישמע מלוקק לענות ב :"הכבוד הוא שלי ורק שלי" , אז אענה ב:"כפרה עליך"....
ואני באמת מתכוונת לזה !!!!

בהצלחה לארי ולשוב מתחילה מחדש ../images/Emo65.gif

הפורום הזה תפור עלייך כמו כפפה ליד ואני יודעת שאת תעשי את המיטב ותפריחי כל פינה כמו כל דבר שאת נוגעת בו . את שוב מתחילה מחדש אינני מכירה אבל יש לה כינוי נפלא שנותן אנרגיה טובה ותחושה נעימה. בהצלחה לתיכן חמודות אני כאן דבוקה לכם ל ...... -(טוסיק).

../images/Emo51.gif רעמונת יפה שלי../images/Emo25.gif

לראותך כאן משמח את ליבי לאללה. אכן הכינוי של חברתי המנהלת מדהים ומיוחד ומראה עד כמה היא משהו, אה?! אני בכלל מאמינה שניק של אדם אומר הרבה על אישיותו. אני אהבתי ! יקירה, טוב לי שאת פה ואני מכירה אותך בתור צרכנית נבונה שתוכל להעשיר אותנו בידיעותיה והמלצותיה. אני אוהבת אותך , אבל את זה את כבר יודעת...

../images/Emo24.gif

הפורום כבר במועדפים ואני מלאת אנרגיה
יום מקסים לשתיכן ובהצלחה .

אילה56

New member
היי אריאלה - באתי...

המון הצלחה וסיפוק ושמחה מהבייבי החדש. לך ול"שוב מתחילה מחדש" ולכולנו אילה

איילונת היפה שלי ../images/Emo25.gif

תודה, תודה ושוב תודה. אני כבר מחכה להמלצות שלך, כי מילה שלך היא מילה ומה שאת אומרת לי לעשות- אני ...פשוט עושה, את יודעת... אוהבת אותך נשמה !

בהצלחה אריאלה,בהצלחה ל-"שוב מתחילה מחדש"

פורום חשוב..לצרכן הנבון.. בתקווה שאהיה פעם צרכנית נבונה.. כי כעת אני ממש לא!! ב ה צ לח ה . איריס.

איריס מדהימה בוקר טוב! ../images/Emo24.gif

אני מאמינה שכל אחד מגיע לזה באיזשהו שלב. הייתי האמאמא של הצרכניות הלא נבונות, מכורח הנסיבות זה שתנה לחלוטין, למזלי. מחבקת אותך ואיזה כיף שאת כאן !

CooknBake

New member
בהצלחה רבה לך אריאלה יקירתי

וגם ל"שוב מתחילה מחדש". בטוחה שתהפכו את הפורום למקום כייפי, מעניין ויעיל.
ו-
ממני
CooknBake

למעלה