שלום לכולם

כפרהההה !!!!!! אמא של פאקינג שולהההה

אוחחח... איזה סבבה שאת פה. אני רק רואה את שמך וכבר צוחקת, לא חשוב מה את כותבת... חולה על צורתך !

פברואר2

New member
...לא חשוב לי אם את עושה שוק או אוכל או כלום.

העיקר שאני יכולה לנשום אותך מידי פעם אה...ואני יכולה גם להמליץ על זה כמוצר חינם שעושה טוב

רינה17

New member
היי אריאלה ובקיצור ארי

יופי של פורום, יאללה...עושים שוק:) בהצלחה!!!

בואייייי !!!!! בואי כבר לעשות שוק !

את אולי רוצה להמליץ על הקו של 012- סמייל במקרה? מעניין לי לדעת כמה את מתמוגגת איתו...
אם עוד פעם נתנתק אחרי עשר דקות אני ... מה, מה אני ?.... כולה אחכה שתתקשרי שוב... אני והאיומים שלי... פחחח...

בהצלחה ארי יקירה..../images/Emo140.gif

מאחלת לך ולשותפתך בניהול הצלחה גדולה,, הנאה,, ותועלת נפלאה לכל..

ערב טוב אריאלה,בהצלחה, ותהייה../images/Emo13.gif

האם יש כאן מישהו מהצפון הרחוק, וחוץ ממחירים, מכירים שווקים בגליל ? אני לא מכירה שווקים כמו שאני קוראת , וצריך לקנות בסופרים ,יקר ממש... בהצלחה בכל מקרה אריאלה באור ואהבה

kdr

New member
שווקים

נתחיל במרכז הקניות בירכא, מחירי שוק בסופר. שוק תרשיחה. שוק סחנין. שוק שפרעם (רק בימי שישי מעל חניון אגד) מרבית החנויות בטמרה זולות יש בטח עוד, אני לא מתיימר להכיר את כולם. לא תמיד הסופר יקר, יש מבצעים שמוזילים את הקניה באופן משמעותי. בקטע של ירקות, ההפרשים תהומיים, באותו יום אני מוצא למשל עגבניות שרי ב6.99 במבצע בסופר וב12.99 בשוק.

../images/Emo51.gifעל השווקים ,אך זה צפון רחוק ממני

אני גרה באזור ראש -פינה, והשווקים שאתה מדבר עליהם רחוקים בין 40 דקות לשעה + מבייתי . טמרה זה ממש רחוק, אני מבינה שאתה גר באזור ההוא. שווקים שמגיעים לאזור שלנו זה בחצור הגלילית אך המקום לא מסודר, ובאמת פעם הלכתי והמחירים היו בהתאם לסחורה . מה שכן, לפני שבאו לקטוף לי זייתים מעץ בשטח בייתי, ובתמורה קיבלתי שמן זית,חברה שנסעה לעכו לטייל עם ילדיה, קנתה שם שמן זית בחצי מחיר מהאזור. אז אין ברירה קונים בסופר... יש אצלנו באזור מרכז קניות שיומיים בשבוע מורידים את מחירי הירקות והפירות אבל,שהתכוונתי לשוק ,התכוונתי גם לתבלינים , ולמה שאין בסופר לרוב במחירים מוזלים. תודה בכל אופן, שבת שלום אריאלה

kdr

New member
משלוחה

אם את צריכה דברים מסויימים וארוזים (כמו שמן זית או כמו שאני קורא לזה "מיץ זיתים" אני משלם 35 ש"ח לבקבוק של ליטר. ישירות מהמסחטה). בבתי הבד נהוג לשלם למביא הזיתים בעשרה אחוז מהשמן שהופק מהזיתים שהביא. לפעמים שווה להכין רשימה של דברים שזולים או באיכות טובה יותר ולהגיע לאזור לעשות קניה מרוכזת לחברים/שכנים. פעם הייתי קונה בשדות ארגזי ירקות במחירים מצחיקים, בשנים האחרונות אני גר ברב קומות וכאן שכן לשכן זאב. פעם הבאה תבקשי מידע על "אצבע הגליל", אכן אני לא מסתובב באזור הזה.

חחה מצחיק שכמוך../images/Emo140.gifאני גרה במושב

כאן שכן לכן , יותר טוב לא לצאת מהבית... אבל הפעם קיבלתי 5 ליטר מהעץ שלי... וליטר לפני חודשיים עלה לחברה 25 ש"ח, דווקא טעים. כן,צפון זה מחדרה עד מטולה. אבל אנחנו קצת דרומית לראש-פינה, כמעט על האצבע..אאוצ'. שבת שלום גם לך

kdr

New member
שמן זית

אני אוהב את "מיץ הזיתים", זה שיוצא מהמכבש ישר לבקבוק בלי מסננים ארורים שמוציאים את כל הטעם. לא יעזור, שמן שרואים דרכו זה לא בשבילי ! אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים ולא לקנות את המסונן.

אריאלה יקרה ומקסימה , ברוכה הבאה !

לכבוד הוא לי לראותך כאן. אני כל כך אוהבת לקרוא אותך בבלוג. את נפלאה ! אני לא ממש מכירה שווקים בגליל , אבל כבר יגידו לך האחרים. שמחה מאוד שאת כאן !!!

תודה../images/Emo24.gifאריאלה../images/Emo140.gif

השבוע היינו בעיר הקודש... אצל משפחה, לא ממש הסתובבנו אך בפעם קודמת בעלי הלך עם גיסי לקנות דגים בשוק מחנה יהודה, את מבינה, זה אין אצלנו.... שמחה שאת נהנית לקרוא בבלוג, ומקווה לראותך שם עוד. ובכלל, אריאלה זה שם מקסים ,לא ? אהבה ואור אריאלה

איך לא אמרת שאת באה?

היית קופצת אלי לקפה עם עוגה, מצחיקה!!! בפעם הבאה- רק תודיעי ובואי ! השם אריאלה הוא אחושילינג של שם.... הבלוג שלך הוא בלוג קסום במיוחד. אני לא מרבה להגיב בזמן האחרון, אבל אני קוראת ומתענגת על כל שכיית חמדה שיוצאת תחת המקלדת שלך. מה גם שיש ביננו כל כך הרבה דברים משותפים שקשה שלא להכנס... את מדהימה באמת !

למעלה