שלום לכולם!!!

PURPLE CHICKEN

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo8.gif

אז, לכל אלה שזה היום ה-3 שלהם- איך היה??? עדיין מעכלים את ביצפר? חחח... לכל אלה שהיו בשביתה- איך עבר היום הראשון????
אולי זה לא מעניין אתכם אבל אני אספר לכם איך היה שלי כי משעמם לי... אז ככה, כידוע אני לומדת בכיתה ח´ בביצפר "אליאנס".... מה שאומר ששנה שעברה הייתי בבניין נפרד לכיתות ז´ שנקרא "אורנים" אז רק היום, פעם ראשונה התחלתי ללמוד בבניין הענק של אליאנס!!!
חוץ מזה, החלפתי כמעט את כל המורים והיום פגשתי את המחנך
(כן!!! לא מחנכת! מחנך!!) החדש שלי! שלכל מי שמעוניין קוראים לו שמעון והוא אחלה גבר! חחח סתם, אבל הוא זקן וחמוד ובכלל בכלל לא קשוח! והוא הרכז של השכבה ככה שיצא לכיתה שלי לצאת לפעמים משיעורים כדי לעזור לו!
ופגשתי את המורה לגיאוגרפיה שהיא ממש מצחיקה
(כן! מורה מצחיקה! הייתם מאמינים??) והיא לא רעה בכלל!! ואז פגשתי את המורה לספרות והבעה
שהיא מכשפה קטנה! ונורא התבאסתי כי שנה שעברה הייתה לי מורה לספרות ממש חמודה!
כל השיעור היא קשקשה לנו שלא היה לה כיסא ושולחן בתחילת השיעור! היא אשכרה ביקשה שנעשה על זה דיון!! ווט דה פאק?
המערכת שעות שלי די טובה- יש לי 4 ימים 6 שעות, יום אחד 5 שעות, ויום אחד 4 שעות אם אני לא טועה... או שזה היה 3 ימים 6 שעות, יומיים 5 שעות ויום אחד 4 שעות...אווף מה זה משנה?
הדבר היחיד שהתבאסתי ממנו היה שקיוויתי שילדים מפגרים שאני מכירה (ויש המווווון כאלה...
) ישתנו, אבל... טעיתי!
לא נורא!
ו... זהו... גמרתי אחרי 4 שעות לא מייגעות במיוחד (ב-11:35!) ועכשיו אני בבית במזגן! תודה לאל...

אילונוש

New member
../images/Emo166.gif גם אני היום התחלתי ללמוד

אני לומדת ביב´.. אבל מה שהכי הרג אותי היא המערכת.. ביום שישי יש לי.... שעה 1
הייתם מאמינים
חחח

doosie

New member
אני לא מאמינה!!!

יש בית ספר!!! אי כבר חולה! -------------------------------------------------------------------- PURPLE CHICKEN מאיפה את? -------------------------------------------------------------------- היום שלי היה.. משעמם אבל... משעמם..! יש לי גם מחנכת חדשה, היא חמודה אבל אני לא מאמינה שהיא תחזיק מעמד הרבה זמן בכיתה שלי... יש לי אחלה מערכת: פעמיים בשבוע אני מתחילה ללמוד ב-9:20 ופעמיים אני מסיימת ב- 12:00... השעה הכי מאוחרת שלי זה 14:40. אני חושבת שאני אחיה עם המערכת הזאת...

גם אני התחלתי....

ללמוד היום! ומה אני אגיד.............. לא התגעגעתי בכלל!!! ברור שבהתחלה היה כיף לפגוש את כולם וכל זה אבל עדיין...... הייתי מעדיפה עוד חודשיים חופש! גם אני עברתי בניין אבל נשאר לנו אותו מחנך (גם לי...).... ביום רביעי אני לומדת 8 שעות
כן, כן
שמונה שעות, זאת אומרת עד 3 !!!!!! בכל מקרה.. לייט אה
פור דה חופש הגדול!!!!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo2.gifאוי ואבוי!!!

אוי אלוהים, עכשיו קראתי את מה שכתבתי עוד פעם... ו.... זה נשמע כאילו אני שמחה לחזור לביצפר!!!!
אז שלא יהיו אי הבנות- לא!!! ממש לא!!! אם זה היה תלוי בי החופש היה ממשיך עוד הרבההההה מאוד!!
אבל... היה פחות גרוע ממה שחשבתי שיהיה- ואל תדאגו- עוד כמה שבועות אני אתחרט שאמרתי את זה... חחח...
וחוץ מזה- אם אנחנו לא יכולים לשלוט בכמות החופש שנתנו לנו- לפחות בואו נשתדל להנות כמה שיותר (אם זה אפשרי בכלל...
) מהאי- חופש שנתנו לנו! פחחחח.... מה שאני מתכוונת זה שלמרות שביצפר סאקס , בואו נשתדל להפוך אותו להכי פחות גרוע שאפשר...

אז איך היה היום הראשון../images/Emo35.gif

אאצלי במילה אחת -עכזבה-!!!!!!!!! הגעתי לבית ספר (במחשבה של אוף הייתי יכולה להיות עכשיו ביבת במזגן בפורום
) בקיצור מחפשת איפה זה כיתה יא´2 ואיפה לעזעזעל כל החברות שלי
ביינתים פגשתי כמה ידידם שלי וכבר היה ציצלצול מתאים לי לאחר על היום הראשון
אוקי יש לי כיתה חדשה! ורק בכיתה שלנו אין מזגן אני מתה מחום הרגשתי ממש איכס שאינ ורצה לחזור הביתה לא מספיק שהעיבאו את המערכת שעות ואני גומרת משהו בסביבות 4- כל יום ביום שישי לא לומדת אבל אני אולי יבוא בשביל קורסים
בקיצור אני לא לא רוצה שיגיע מחר עפתי עכשיו לעוד קורס
בי בי

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo3.gifבאסה לך...

אבל תתעודי- לך יש רק עוד שנתיים ללמוד, לי יש עוד 5!!!!

../images/Emo10.gif

אתה לפחות יכול לנצל את זה ביינתם אתה יודע מה זה ליגמור ליללוד כל יום ב 3 וחצי אני מגיע הביתה רק 4 וחצי ואיפה יש לי זמן לעצמי יש לי שעורי בית ועבודת יא´ זה לא צחוק ויש לי ג´ז ועוד מלא

תנצלי אותם ../images/Emo108.gif../images/Emo4.gif

עוד 5 שנים הועלם יכול להפתח ביינתם אני יודעת שאני וגמרת כל יום בשלוש וחצי)0:

קמי1

New member
את קוראת מחשבות!

אני בכיתה ח´ וקראת את המחשבות שלי..אוף אני יכולה ליהיות בפורום(לא משנה איזה אני רשומה לכמה...) בבית במזגן.... חי חי חי...ואיפה באמת הכיתה??. איפה כל החברות שלי??? ואז עליתי וראיתי אותן הרבה עברו לכיתות אחרות או שהרבה חדשים הגיעו....בקיצור ..לא יודעת..

keds

New member
אוייש נוי נוי!!!!

נוי נוי לא דיברתי איתך מלא זמן
אבל נאי הדבר עוד באיסיקיו .... נדבר כבר... אני כותבת לך תגובה על מה שכתבת על בית הספר...
נדבר ביי ביי (אני בבית הספר עכשיו ונתנו לנו לגלוש חופשי ואני בינתיים נכנסתי לפה אני עוד התחבר היום מהביתשלי ביי ביי )

בקשר למורה מצחיקה...

לי יש מורה מפגרת לתנ"ך, והפיגור גורם לה להיות מצחיקה... לפני שנתיים (בכיתה ז´) היא עשתה לנו מבחן על, תאמינו או לא, "איך צריך להתנהג בכיתה"... וכל הכיתה נשפכה מצחוק... והיום, היא באה עם רמקול לכיתה!!!!!!!!!!!!!!!!!

OLSEN TWIN

New member
גם אני לומדת באליאנס../images/Emo163.gif

וגם אני היום התחלתי את הלימודים ואני לומדת בז´5 עם הרכזת נורית משהו. היום גמרתי ביצפר ב11:35 וגם המערכת שלי לא כל כך רעה. 3 ימים ב-13:25 ו3 ימים ב-12:40 אבל בעוד כמה שבועות אני יגמור יותר מוקדם כי השעורים האחרונים יהיו שיעורי עזר לתלמידים שקשה להם במקצועות ואנחנו נלך יותר מוקדם

RinRan

New member
אני גם התחלתי היום ללמוד../images/Emo10.gif

המערכת שלנו די מעצבנת- כל הימים או שגומרים בשעה 6 או בשעה 7 חוץ מיום שישי שגומרים בשעה 4... אממממ...... לקח לי שנים למצוא את הכתה- זה פשוט מבוך בפני עצמו
נשבעת לכם
טוב נו לפחות לא הייתי לבד...
בכל מקרה- המורה שלנו לצרפתית פשוט אוי ואבוי
"ליליאן"- איזה מבטא אלוהים..................... אי אפשר להבין שומדבר ממה שהאישה אומרת
המורה שלי למדעים מרשעת
אבל מלמדת פשוט מ-עו-לה
בקיצר- היה די בסיידר היום... אבל אני עדיין לא מאמינה שאני אשכרה (ככה כותבים את זה
) בכתה ח´
ו... תגידו ח´1 מהר
זה נורא מצחיק... חחחח.......... (זו הכתה שלךי למי שלא הבין...) אה והיום כולם שואלים את כולם באיזה כתה ז´ הוא- נגיד- ילדה מהכתה שלי עברה לכתה אחרת כי שם היו כל החברים שלה (קורל- למי שמכיר אותי..) אז חברה שלי שואלת אותה בהפסקה- קורל, את ב-ז´5
כן, כן- פשוט אי אפשר להתרגל לזה
... טוב, נו, ננסה

למעלה