שלום לכולם!!!

אליאנסית../images/Emo13.gif

יש לי שתי חברות מאליאנס בכיתה י´ ועוד ידיד אחד ועוד שתי חברות מאליאנס בכיתה יב´ וקראניוש- חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

RinRan

New member
אוי נועוש........

דבר ראשון- תחזרי לחיים, ומיד
ודבר שני- למה
למה הרגתי את נועוש המתוקה
למה

doosie

New member
לכל מי שלומד שאליאנס...

כמה סניפים של אליאנס יש? חשבתי שיש רק בחיפה?!

אני מותשת!

אני כל כך שונאת את הבי"ס שלי!!!!!!!!!! אין לכם מושג... אני פשוט שונאת את הילדים שם... שונאת אותם! אין לכם מושג איזה יום עמוס היה לי: דבר ראשון, רק מלראות את המערכת שעות שלי חטפתי חום!!! כל יום מסיימת ללמוד בשעה 15:10!!! יום שישי לא לומדת (תודה לאל!) ויש לי סה"כ שעת חלון אחת בכלללללללל השבוע! ואם זה לא מספיק... מה אומרות לכם 10 שעות מחשבים בשבוע? כשמתוכן 4 שעות ביום רביעי רצוף?!?!?!?!?! בכל אופן... בית ספר עבר איכשהו במהירות ואז הייתי צריכה ישר אחרי בי"ס (בלי לחזור הביתה) ללכת לצופים לישיבה כי סגרו לנו את השבט! הישיבה נמשכה עד שעה 19:00 אבל אני הלכתי בשעה שש ורבע כי כבר כאב לי הראש כי לא אכלתי מאז הארוחת עשר בבית ספר... והישיבה הזו פשוט התישה אותי.... אין לכם מושג...

אתם עוד בי 10000000 בסדר

היום התחלתי את בצפר, והמורה שלי דפוקה... היא רצתה שנשחק כדורגל עם כדור דימיוני!! ועוד היא החריכה- אם כותבים כך... לשחק!!

OLSEN GIRL

New member
גם אני לומדת השנה ה אליאנס

באיזה ח´ את ואיך קוראים לך יכול ליהיות שנוכל להפגש אחרי בצפר או משהו כזה!! ללכת לקניון!!

לי יש מורה ש.......

לי יש מורה למורשת ישראל
(לימור ליבנת...) היא מזה חמודה!!!!!!!!! רק שהיא........אם איך לומר את זה...קצת שוכחת דברים היא שכחה שהיא המורה שלנו לתנ´´ך..והיא כל הזמן מצחיקה ונחמדה והכל והיא קוראת לי ולחברה שלי ´´קטנטנות´´ ויפות וכל מיני דברים כאלה היא המורה הכי נחמדה שאי פעם ראיתי.......
טוב ביי.......

maria olsen

New member
ישששש יששש יש לי:

שביתה היום ומחר ועד ההורים שלנו עשה שביתה

למעלה