תרומות לפי בקשתך../images/Emo13.gif
אם את מבקשת.... ___________________ זו היתה שעת בוקר מוקדמת של יום קיצי. גבריאל עלתה על פני המים ושחתה אל הסלע הקרוב אליה. גבריאל היתה בת ים נאה בשנה ה-22 לחייה, שערה הסגול היה אסוף בצמה שהגיעה עד מותנייה וזנבה היה סגלגל ומבריק. מידיי בוקר אהבה גבריאל לעלות על פני המים ,להתיישב על אותו סלע ולהנות מהשמש החמימה. היא פיזרה את צמתה ונתנה לרוח להעיף את שערה. היא ישבה על הסלע כמחצית השעה עד שהבחינה שעורה הכחול כבר החל להיתייבש, היא הרגישה צריבה על גבה שהיה מופנה כלפי השמש. היא ירדה מהסלע, נשאה מבט אחרון כלפי השמש וצללה. מהרגע הראשון שגבה נגע במים ההצריבה הפסיקה. היא חצתה את שונית האלמוגים הססגונית וניכנסה שוב לתחומה של ממלכת אוקינייה. הממלכה היתה שופעת חיים בשעות הבוקר, עשרות בני ים ושדוני ים שחו ממקום למקום. היא חצתה את מבני האבן ששימשו בתים לבני הממלכה, באופק התנוסס ארמון המלוכה המפואר. גבריאל הגיעה למיבנה אבן קטן שם היא ואמה היתגוררו. אמה היתה בחוץ, מנסה להאכיל את סוסי הים, ללא הצלחה. היא הסבה את ראשה לעבר גבריאל, "אני רואה שהואלת בטובך לחזור, שוב התקרבת לחוף?! הרי אמרתי לך שזה מסוכן!" אמרה בנימה מסוימת של כעס, "אני יודעת שזה מסוכן, לא התקרבתי יותר מידי לחוף, אין לך סיבה לדאגה…" אמרה גבריאל בניסיון להרגיע את אמה. "איני דואגת, אני רק רוצה שתיזהרי, עכשיו בואי תעזרי לי להאכיל את הסוסים העיקשים האלה!" אמרה אמה בעודה מנסה לשכנע את אייסיס, הסוס הגדול והיפה ביות מבין השלושה, לאכול אצות ים. "אולי תנסי לתת להם דגים, את יודעת שהם אוהבים את זה." הציעה גבריאל,"ניסיתי כבר הכל, הם פשוט אינם מוכנים לאכול! אינני מבינה, הם תמיד אוכלים! אני מיואשת" אמרה אמה והתרחקה מהסוסים. גבריאל התקרבה לאייסיס, היא ליטפה את ראשו ברכות. אייסיס נרטע לאחור וניער את ראשו בעצבנות. "משהו קורה, הסוסים נורא עצבניים" אמרה גבריאל בדאגה. לפתע הרגישה גבריאל תנועה חשודה במים, גם הסוסים הרגישו זאת והחלו להשתולל. אמה של גבריאל ניגשה לסוסים לנסות להרגיעם. לפתע נישמעה שאגה מתוך סבך האצות. גבריאל הסתובבה במהירות, לפתע שעטה לעברה דמות גדולה מתוך סבך האצות. אייסיס החל להשתולל, הוא ניסה להשתחרר מהחבל שמנע ממנו לברוח, הוא הסתובב לאחור וזנבו האדיר פגע בראשה של אמה של גבריאל והיא התעלפה. הדמות הגדולה היתה זאב ים גדול, גבריאל נסוגה לאחור אך הזאב פנה לעבר הסוסים. הסוסים החלו להשתגע, זאב הים התנפל על אדימוס, סוס הים הקטן מבין השלושה, הוא נשך את צווארו , קרע את החבל שהיה קשור לאדימוס וגרר אותו אל עבר סבך האצות בעוד שאדימוס נאבק להשתחרר מאחיזתו של הזאב. גבריאל היתה אחוזת אימה, היא שחתה במהירות לעבר אמה, היא ניסתה להעיר אותה אך המכה שהיא קיבלה בראשה היתה כה חזקה שגרמה לה להתעלף. היא גררה את אמה אל תוך הבית ושחתה במהירות להזעיק עזרה. גם בשאר הממלכה היתה מהומה גדולה. להקת זאבי ים התקיפה את הממלכה, זה כבר היתה התקיפה שלישית בחודש. גבריאל מיהרה, היא לא שמה לב לאן היא שוחה והיא איבדה את דרכה בין מבני האבן. היא נסתה לקרוא לעזרה אבל אף אחד לא היה שם, כולם היו בבתיהם מסתתרים מפני זאבי הים הנוראיים