שלום לכולם

Rivendell

New member
אבל היכן השינויים?

פשוט פרסמת שוב מה שכבר קראנו... אין לי שום הערות חדשות בנושא, רק כלללל מה שכבר נאמר
למה שלא תתקני את זה ואז תפרסמי שוב?

Aislynn

New member
מותר לי גם להגיב?

אני קראתי את הסיפור ואת רוב ההודעות עליו ובאמת זה נראה לי שאת צריכה לשנות את זה בשביל שזה לא יהיה מועתק. גם אם את רוצה להשאיר אותה שתהיה בת ים אז את לפחות חייבת לשנות דברים אחרים. נגיד "אוקיאניה" זה שם נורא נפוץ (היה סרט עם מקום כזה, על כרישים) וכאלה.. וסוסוני ים, אז תמציאי יצורים אחרים (כמו שכבר אמרו). וגם אני לא כל כך מבינה נגיד לגבי הגיל שלה. לבנות ים יש אותו אורך חיים כמו לאנשים? או שאולי 22 שלה זה כמו 15 שלנו? את צריכה להסביר את הדברים האלה. תכתבי משהו שעוד לא כתבו, זה כל הרעיון. אייסלין

ice quin

New member
../images/Emo4.gif

לא העתקתי מבת הים הקטנה.... אף פעם לא קראתי את הספר וגם לא ראיתי את הסרט של דיסני... אבל אני בהחלט צריכה לשנות את זה! הבעיה היא שאין לי מושג איך!!! אני צריכה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צדקתי שכתבתי ש...

Rivendell

New member
אמרתי לך - תשתמשי בדמיון.

גם קשה לי להאמין שאפפם לא הקריאו לך את בת הים הקטנה. איזו מין ילדות עשוקה זאת?
בכל אופן, את פשוט צריכה להמציא, אין מה לעשות. תדמייני לך דברים, ותעלי אותם על הכתב. זה כל הרעיון - ליצור עולם משלך, שבו דברים קורים כמו שאת רוצה. אם את רוצה לכתוב על העולם האמיתי והמוכר את לא ממש יכולה לכתוב פנטזיה. כל הרעיון הוא לכתוב על דברים שקורים אצלך בדמיון. תנסי לצייר לך יצור כלשהו, לתת לו שם, ולספר את הסיפור שלו. אל תשתמשי בקלישאות מוכרות וידועות. למשל: למה בת ים? מה רע בדגיגה עם כנפיים? או בסוסוני ים שיכולים לראות את העתיד? (אני סתם זורקת פה רעיונות מטורפים. זה בדיוק מה שאת צריכה לעשות
) צאי מנקודת הנחה שאת בונה עולם שהקורא לא יודע עליו כלום, ואת צריכה לתת לו את המידע. למשל מה שאמרו לך לגבי הגיל - איך הזמן בנוי בעולם שלך? איך העולם נראה? איך הדמויות נראות? אבל אל תתני את זה לקורא עם כפית, אל תדחפי לו את זה לגרון. תתארי לו. תגרמי לו לראות מה קורה אצלך בראש.

יעל!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

מצתערת שבאתי באיחור, אבל באתי! הסיפור שפירסמתפךה יותר יפה מזה שהראית לי בכיתה! אבל עדיין, חלק מההערות שהעירו חברי הפורום מאוד עוזרות ותומכות. פורום ממש נחמד! אה, ושחכתי לציין שאני לא בפורום הזה, נכנסתי בגלל שיעל אמרה לי שהיא פרסמה את הסיפור שלה כאן. אני בעקרון בפורום דוליז, לפעמים אני נכנסת גם לפורום טולקין או למאנגה ואנימה. אולי אני אבוא מדי פעם גם לפךורום הזה... בינתיים להתראות! אה, והגלרייה שלכם ממש יפה!!!

הבושה...../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

מצתערת = מצטערת שפירסמתפךה = שפירסמת פה לפףורום = לפורום

למעלה