שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

שמי הוא שירי,אני בת 23.5 מאיזור השרון, ואני אהיה המנהלת המחליפה הזמנית שלכם. אז הרבה על אבולוציה אני לא ממש יודעת, חוץ מהקצת שלמדתי בקורס מדעים שנה שעברה, אבל אני מניחה שאפשר וכדאי ללמוד יחדיו. נהלי הפורום נשארים כפי שהינם, ויש להקפיד על שימוש בשפה נאותה ועל התנהלות בפורום שאינה מפריעה ופוגעת באחר.
מועמדים שרואים את עצמם ראויים לנהל את הפורום ומעוניינים בכך מוזמנים למלא טופס בקשה לניהול שנמצא בפורום "משוב". שלכם
, שירי

בוקר טוב חברים ../images/Emo39.gif

תופסת כמה דקות לפני העבודה- משמרת בוקר
. מה מתוכנן על סדר היום שלכם
שיהיה לנו יום מקסים

זובווווווווור!!!

סתם. אני ועוד אחד מחברי הפורום (Wolverchenus) כבר הגשנו את מועמדותנו. אני יכול להעיד גם עליו וגם עליי שאנחנו חנונים חסרי חיים והצד השני של המטבע הזה הוא שאנחנו מבינים לא מעט באבולוציה
אני מקווה שהטופס בקשה ששלחתי התקבל .. לא קיבלתי שום מסר מההנהלה על כך.

אוקיי ../images/Emo13.gif

סבלנות איט איז. בכל זאת מדובר בפורום די צנוע, אז כנראה יקח זמן עד שהבקשה שלי תצוף שם.

מצאתי את עצמי יושב ב2 בלילה וקורא

על מאובנים. אני מעדיף להיות חננה. כי אם אני לא חננה, אז אני סתם weirdo. בכל מקרה, אני אישית חושב שלהיות חננה לא אומר לא לחיות את החיים עד תומם (אני ממש , אבל ממש לא מונע מעצמי את הנאות החיים, ממועדונים ועד רכיבה על אופניים )

denverenum

New member
וואללה

אם ווירדו אומר להיות בנאדם מעניין(כשרוב האנשים משעמם וחלק גדול משעמם נורא), אז יתכן שאתה ווירדו...

טוב, "מעניין" זה בעיני המתבונן

יש שיגידו שמאובנים זה לא כל כך מעניין
האמת היא, שאפילו *לי* זה נשמע לא מעניין, ואני מאוד מתעניין בזה. אם ישאלו אותי איזה דברים מגניבים אני עושה, אני אשתדל להמנע מלציין את זה

רון סי

New member
ידעת שהאבולוציה

איננה תאוריה מדעית (כלומר, היא תורה לא-מדעית), ושהאמירה הראשית והעיקרית שלה ("המתאימים שורדים") , היא טאוטולוגיה? סתם, סתם, לא להתעצבן. אני האמת לא מפה, רק מזדמן לפעמים. בהצלחה להנהלה החדשה, תהיה זו מי שתהיה.

ידעת שרון סי

הוא בעצם חייזר מהחלל החיצון שכל מטרתו היא לעצבן את המין האנושי עד שיאבד את עצמו לדעת?

יש לציין

שרון סי הוא מבין הלא-בריאתניים היחידיים שחושבים כך (והוא דואג לעשות רפלקציה מיידית לכל התקפה של דעותיו) לאחר אינסוף הדגמות כי טיעוניו הם אנשי קש שאף מדען אינו דוגל בהם, טענותיו חוזרות כלשונן וללא השתנות ולו הקלה ביותר.

niv1990

New member
ומה אם האמירה הראשית היא הגדרה?

והמתאימים הם כאלו שעונים על תנאים מדידים (מה שלא טריוויאלי, בייחוד לאור תאוריות כמו הבריאה הספונטנית, והסברה כי החיים היו תמיד זהים). טוב כבר ניהלתי איתך את הדיון הזה ואני לא חושב שלמישהו משנינו יש משהו חדש להגיד...

האמירה ה"טאוטולוגית"

היא אמירה טריויאלית מסוג "אם A וB אז C" (לצורך העניין, A וB זה "תורשתיות וריאטיבית" ו C זה "אז תהיה הצלחה רבייתית דיפרנציאלית". עד כאן למילים מפוצצות) זה כמו להגיד שהמשפט "אם שותים לא נוהגים" הוא טאוטולוגי (אם כי יש יגידו שהוא טריויאלי) זה גם להגיד על תיאוריה מאוד רחבה שהיא סתם בזבוז זמן על-ידי התרכזות בקמצוץ של שבב של משהו מהתוכן שלה (לא לדבר כלל על המנגנונים האחרים ,על ההדרגתיות, על הספציאציה, על אינספור המחקרים שנעשו בנעשה) אה כן , ויש גם את ההתעלמות מזה שאבולוציה זה בסה"כ שינוי תדירות אללים באוכלוסיה. משהו שרון סי אינו מוכן לקבל כ"אבולוציה " כי הוא החליט (על דעת עצמו, כמובן, ללא כל תימוכין) שאבולוציה זה רק "תיאוריית האבולוציה" ותו לא.

niv1990

New member
כן, גם אתה כבר התווכחת איתו אני רואה...

אני החלטתי לבוא לקראתו, והלראות שגם אם האמירה עצמה היא טאוטולוגיה התאוריה היא לא (לשיטתו הגדרת מתאימים היא "אלו ששרדו").

ניהלתי איתו שרשור אינסופי

שלקראת סופו רון פשוט וויתר על להתעסק עם טיעוניי (אני המשכתי להתייחס לטיעוניו החוזרים בסבלנות) ופשוט תקף אותי התקפות חסרות כל בסיס שאני פנאט ושאני אפנה ל"רבניי" אם משהו לא יסתדר עם התיאוריה . אני אמרתי אולי כמעט בכל תגובה שאני אזרוק את תיאוריית האבולוציה לכל הרוחות אם היא לא תעלה בקנה אחד עם הראיות והממצאים, וביקשתי ממנו להפיק כאלה. הוא לא עשה זאת ולו פעם אחת. בריאתנים לפחות מנסים לשקר. הוא פשוט מתחמק. כל ההשוואה הזאת בין דת ומדע בכלל נראית לי אבסורדית.. הנ"ל רחוקים זה מזה באופן קוטבי.

denverenum

New member
השרשור ההוא היה תענוג, אם יורשה לי לציין

ביחוד לראות את רון סי מתפתל שוב ושוב. דומני ששמרתי במועדפים

לא היה נדמה לי שהוא מתפתל

נדמה היה שהוא פשוט חוזר על אותם טיעונים שוב ושוב, כאילו לא באמת כתבתי דבר. מה גורם לך לחשוב שהוא התפתל?

denverenum

New member
"שהוא פשוט חוזר על אותם טיעונים שוב ושוב,

כאילו לא כתבת דבר".

למעלה