שלום לכולם

מעיין©

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה

גם אני באה מרקע של הדרכה, ואפילו עשיתי ש"ש בתנועת נוער. אם את באמת בקטע של הדרכה אני מציעה לך ללכת על התפקידים הגדולים יותר כמו מורה חיילת (בפנימיה זה מאוד מאתגר) או תש"קית הוראה. תחשבי על זה

humint

New member
אין בעד מה ../images/Emo9.gif

תיארתי לעצמי שבחורה שמתנדבת לצבא לא תחפש משהו חפשני שכזה.... בכל אופן אני יודע שיש מקומות שבהם יש פעילות אחה"צ אבל יודע בוודאות שבאותה מידה יש מקומות שאין שום פעילות מעבר לשעות בית-הספר אליו אתה משובץ... קיצר לפי דעתי וותרי על התפקיד... 2 ידידות שלי שגם להן יש רקע בהדרכה (תנועות נוער, קייטנות וחוגים) משרתות כמש"קיות חינוך וממש ממש נהנות! אגב גם מדנ"ית בגדנ"ע יכול להיות נחמד אם את בקטע של הדרכה..... בלי שום קשר, ומה שלא תבחרי -

tty2

New member
אחוות ראשל"צים ../images/Emo141.gif

אז קודם כל, ברכות על הצטרפותך. ולשאלתך, בתנאים מסויימים, ניתן לגייס אותך לתפקיד הזה. אבל, הצבא מצידו צריך להיות מוכן, לקלוט חיילת עם בעייה כשלך. אני ידע מהיכרות אישית עם חולה צליאק, כי אין מניעה לבצע קורסים אני מכיר מש"קית נפגעים, שגוייסה לקורס, מש"קי מחשוב, תכנות, תכנון, קשר, ועוד. הכל הולך כל עוד אין בגיוסך פגיעה בבריאותך, בבריאות חברייך (מחלות מדבקות וכו') ובמהלכו התקין של הקורס. לכשתחתמי על ההתנדבות, תוכלי לשאול שם, בלשכ"ג על התפקיד ואם תתעקשי, הם יפנו אותך לגורם שמגייס אל הקורס הזה ותוכלי לשאול אותו.

למעלה