... תודה, הוא בן שלוש וחצי כמעט... וזה בסדר...
S segev 007 New member 8/7/07 #19 ברוכה הבאה! היי אני שגב בן 14 וחצי רוכב אינגליש-קפיצות במרחב הפתוח כ''ש השתלבות מהירה ונעימה
ס סוסים רצים בנשמה New member 8/7/07 #20 אהלן.. ברוכה הבאה.. אני אiרי רוכבת בבאר טוביה 7 או 8 שנים.. בינתיים לא מתחרה.. חח השתלבות מהירה...!
D Deep Blue Sky New member 8/7/07 #23 ברוכה הבאה.. ו... שמעתי על הורסמנשיפ אבל לא הבנתי מה זה. את יכולה להסביר בבקשה? תודה =)
S shiny buck dalia1 New member 9/7/07 #37 בכיף.. זה מקצה עם שני חלקים: החלק הראשון הוא מסלול שמישהו כותב והשני זה פלז'ר על הגדר שאמור להיות שובר שויון. הסוס צריך להיות מאוד מטופח וצריך להקפיד מאוד על ישיבה ועל הדיוק של המסלול. מקווה שעזרתי...
בכיף.. זה מקצה עם שני חלקים: החלק הראשון הוא מסלול שמישהו כותב והשני זה פלז'ר על הגדר שאמור להיות שובר שויון. הסוס צריך להיות מאוד מטופח וצריך להקפיד מאוד על ישיבה ועל הדיוק של המסלול. מקווה שעזרתי...
S shirli0811 New member 8/7/07 #33 אני אוהבת אותך ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo3.gif
ג גולע New member 8/7/07 #34 שלום נועהה) הייי.. קוראים לי גל אני עוד מעט בת 14, רוכבת בחוות צח ומתחרה קפיצות.. בקרוב חצי פנסיון)))))))
שלום נועהה) הייי.. קוראים לי גל אני עוד מעט בת 14, רוכבת בחוות צח ומתחרה קפיצות.. בקרוב חצי פנסיון)))))))
M MAYA 4827 New member 8/7/07 #35 ../images/Emo13.gifהיי נועהה!! ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!!!! אני מיה רוכבת אינגליש בכפר שמואל
H horses my life New member 10/7/07 #39 היי נועהה ברוכה הבאה.. אני יאנה ,בת 14 ואני רוכבת באורוות יטבתה.. ויש לי את מונטנה השקסע