שלום לכולם!!!

moriboy666

New member
אל תקחי את זה אישית..אני בטוח שלא איכפת לו

והבן אלף נבלות הזה יימח שמו שלו ושל כל משפחתו אבל יותר מזה אי אפשר לעשות.

../images/Emo214.gifיש שירים שלו שאני מאוד אוהבת

אבל יש שירים שאני פשוט לא סובלת, זה מאוד נדיר שאני אוהב זמר. אני לא אוהבת בכלל את קרן פלס. יש איזו סטיגמה עליה? לא מעניין אותי אפילו אם תגיד שכן. אני פשוט לא אוהבת הרבה זמרים, אבל יש שירים "אחד ל.." שאני כן אוהבת, למשל - אני מכורה ל"פיקה" [השיר הזה של התכנית החדשה בערוץ 22] ששרה אותו קרן פלס, למרות שאני ממש לא אוהבת את 90 % מהשירים שלה. גם בנוגע לאביב גפן, אני אוהבת מאוד את "יומן מסע" וכמה שירים מממנטו מורי, אבל לא אוהבת אותו כל כך. זה הכל. לא מספיק כדי שאלך להופעות שלו ואוציא מהכסף שאני עובדת בשבילו על הופעות שלו, בשביל זה יש לו את המעריצים שלו, כמו שיש לקרן פלס [רק לשם הדוגמא שכבר נתתי מקודם], שהם הולכים להופעות. יש גם אנשים שלא אוהבים את כפיר אפשטיין, ואני מכירה כאלו מקרוב, אז מה? אף אחד לא צריך לאהוב כל אחד, אני אוהבת את כל השירים של כפיר, וזאת נקודה לזכותו - מבחינתי. חפרתי, ואני לא מתכוונת להמשיך בדיון הזה.

../images/Emo214.gifאת תותחית!!!../images/Emo99.gif

אין עלייך

unknownn12345

New member
איזה כיף לשמוע:) !

אני נראה לי יצליח להגיע, אבל כן מניסיון לא משאירים קהל לצילומים של שירים - מצלמים את זה לפני .. וההופעות הבאות (קיבוץ כפר עזה ?! וראש פינה..) קצת רחוקים לי חח קצת הרבה .. אז מקווה שעד שהצבא יגיע תהייה עוד אחת במרכז חח .. אבל בהחלט החלום מתגשם סוף סוף ובעזרת השם .. יש לו לאן לפרוח עוד :p ! בהצלחה לו !

../images/Emo214.gifכמו שאני מכירה אותך...

צבא זה לא מה שימנע ממך להגיע מהופעות, יהיו לך עוד מלא הזדמנויות, גם כשתהיי בצבא, זאת הרגשה שב
...

unknownn12345

New member
נכון

אני אעשה את מיטב יכולתי .. אבל אם אני בצבא וההופעה באמצע שבוע אין מה לעשות , אני פשוט לא יוכל להגיע.. כשהם יהיו בסופ"ש זה כבר משהו אחר ואני אעשה את המקס' . לא הסתרתי ולא אסתיר את העובדה שמאוד נקשרתי :) וזה חשוב לי , מאוד :) .

../images/Emo214.gif=]

בדר"כ הופעות של כפיר בתל אביב, אם אני לא טועה, הן לקראת סופשבוע... נחיה ונראה

חחחח ליאור שליין? חחח יצחקו עליו

הוא קורע אותי
הלוואי שהיתי יכולה להופיע קהל בתוכנית...

moriboy666

New member
שני דברים..

שתי או שני..גאדמט עם זה למה שחלא תוכלי להיות קהל? ובאמת הוא כלכך מצחיק אותך? כי א'תי הוא סתם משעשע וגמזה לא ממש..הוא די רדוד לא חושבת? בכל מקרה לדעתי הוא היה צריך להשאיר את הרושם שהיה לו ב'משחק מכור'
יום זוהר

חח ואי גל איזה ביקורתיD:

בטח היא לא בגיל המתאים יש לה הגבלת גיל או משו כזה לא?

חחחחח גם לי יש שני דברים להגיד

אני גרה רחוק ואין לי איך להיות קבל וכן הוא מצחיק אותי חחחח
אבל הוא יותר יורד עליהם. אבל כל עוד זה בגבול זה נחמד לאללה. אני רואה כמעט כל ערב

למעלה