שלום לכולם :)

RedCharlie

New member
שלום לכולם :)

האמת שלהגיד שאני חדש בפורום אני לא יכול, אני קורא פה יותר מדיי מבלי להיות רשום. אז כן, החלטתי להפסיק להתעצל ולהיכנס לכאן. אז שלום לכולם! (האודי!) אני לא יודע אם חלקכם הגדול שמע או לא שמע את את CD2 אז כרגע אני אשתוק ולא אגיד מה אני חושב באופן פרטני. רק דבר אחד יש לי להגיד. דיסק הבונוס מדהים, מעבר לציפיות שלי ואני חושב שהציפייה השתלמה.

RedCharlie

New member
אה כן ו..

הזמנתי את הדיסק בוקס ושילמתי את המחיר המלא של 40 פאונד. אבל לא יכולתי להתאפק ושמעתי את הדליפה אז אני חצי ממזר (מוהאהא)

InnocenceLost

New member
חחח הגיע הזמן שתצטרף לפה לא?;)

זאת אריאלה אגב

kittycatbone

New member
כפר סבאאאאאאאאאאאאאאא

חיחי
קיצר ברוך הבא לפורום!
אני שמחה לשמוע שדיסק בונוס טוב!!
אני אשמע אותו ביום מן הימים, מאחר ואת הדיסקבוקס לא קניתי (אין לי כסף
)... תהנה כאן!
אני יסמין, בת 18 מאיזה יישוב נידח בצפון!

FunkyMonk

New member
לא הרסתי לעצמי את האלבום עצמו

ואני לא מתכוון להרוס לעצמי את דיסק הבונוס. אמנם לבסוף התחרטתי ולא הזמנתי את הדיסקבוקס (בעיקר בגלל שבאמת אין לי מה לעשות עם שני הוילינים, שהם חצי מהמחיר), אבל את הגרסא הרגילה אני אקנה. ורק כשאני אקנה אותה אני אשמע.

אם זה נכון

אז זה באמת מתסכל. גם אני הזמנתי את הדיסקבוקס מתוך ידיעה שזו תהיה הדרך היחידה להשיג את דיסק הבונוס. אם היה אפשר לקנות אותו בחנות, לא הייתי מזמין. מה לי לעשות עם הויניל? והחוברת המצורפת באמת לא שווה 40 פאונד. מי שיקנה את האלבום דרך החנות ירוויח את הדיסק באריזת אלבום רגילה. עד כמה שהבנתי, הדיסקים מצורפים לדיסקבוקס ללא אריזה, ככה שהדרך היחידה להעביר אותם ממקום למקום היא עם כל המארז...חח

o pie

New member
לא זכור לי ששמעתי שהדיסק בונוס ימכר בחנויות.

ואני קורא קבוע ב-atease...

RedCharlie

New member
עד כמה שאני מבין נכון

In Rainbows CD1 שכולל את עשרת הקטעים (מ"פיפטן סטפס" ועד "וידאוטייפ") יצא פיסית בלבד ב-1.1 בינואר. עד כמה שאני מבין גם, שאר הבונוסים שמופיעים במארז ה-box set יצאו לא באותו נוסח, אלא כנראה בEP's שונים. או לחילופין בסינגלים. כמו שידוע לכם, ב-14 בינואר יוצא הסינגל של Jigsaw Falling Into Place שכבר מכיל מספר שירים שנמצאים במארז הבונוס. וגם אם לא כל הקטעים יצאו באי.פי אז יש לכם בכל זאת במה להתגאות. מארז מושלם וטעים ב-40 פאונד. כל פני שווה.

Pygmy puff

New member
לא מדויק

בביסיידז של Jigsaw Falling into Place מופיעות גרסאות אחרות של השירים, ולא אלה שמופיעים בCD2. (גרסאות סולו של ת'ום מ-From the Basement של נייג'ל גודריץ'), ככה שנכון לעכשיו הגרסאות בדיסק השני לא מופיעות בשום מקום אחר.

FunkyMonk

New member
אשכרה שילמתם 40 פאונד בשביל דיסק הבונוס?

תנו לי לנחש, ההורים שלכם שילמו את הכסף הזה. פאקינג 40 פאונד בשביל דיסק בונוס?!? הקטע בקופסא הזו הוא הערך האספני, החוברת של הארטוורק, וכו'. איזה מן בן אדם שפוי ישלם 40 פאונד בשביל דיסק נוסף!? ובכל זאת, כדי שתהיו קצת יותר רגועים - אני בטוח שהאוזן השלישית תהיה הרבה יותר משמחה לקנות מכם את התקליטים במחיר יפה. רק תעמדו על כך שזה יהיה בסביבות ה100 ש"ח, כיוון שאלו תקליטים "נדירים" וחדשים לחלוטין. אבל הייתי מציע שתמכרו אותם רק אחרי ששיווק הדיסק בוקס ייגמר.

אזירפאל

New member
לא, אני דווקא שילמתי...

וזה לא שקניתי את המארז רק בשביל דיסק הבונוס. בעיקרון אני מעוניין בספר עם הארטוורק, וזה רדיוהד אחרי הכל, אז אני גם בכלל לא אתנגד לאיזה מארז מושקע ויפה, אבל את התקליטים אני באמת לא צריך. אז כן, בכנות, אם לא היה בדיסקבוקס דיסק בונוס עם עוד שמונה שירים (ועכשיו מסתבר שיש שישה) לא הייתי מזמין אותו, אבל זה עדיין לא אומר שהזמנתי אותו רק בשבילו. הבנת?

דוקא לא

לא ההורים שילמו, אלא אני. הצד האספני של הקופסה ממש לא מעניין אותי, כמו גם 2 תקליטי הויניל שאין לי שימוש בהם. ככה שנשארתי רק עם דיסק הבונוס והחוברת (שהייתי קונה את את המארז גם בלי החוברת). כשקניתי את המארז גרמו לי לחשוב שזו תהיה הדרך היחידה להשיגו, ככה ששילמתי את הסכום במין הכנעה-שימחה. (אופציה של להוריד באינטרנט לא באה בחשבון)

Knives Out

New member
איזו תגובה מציקה

בן אדם, 40 פאונד בשביל: שני וינילים חדשים ומהודרים במהדורה מיוחדת, שני דיסקים דנדשים מאחת הלהקות הכי מצליחות בעולם כיום, אם לא הכי, ארטוורק מילים זה שווה הרבה יותר מ360 בדר"כ וזה אחלה בזבוז של כסף, ולא, ההורים שלי לא שילמו את הכסף. ואולי תחשוב פעמיים לפני שאתה מייעץ לכולם "תירגעו, תמכרו אותם" לא קנינו את זה בשביל למכור חביבי. :)

o pie

New member
בוא נמחק

את שני הוינילים, כי לרובנו אין אפילו מכשיר לנגן אותם. נשארו עם: שני דיסקים דנדשים מאחת הלהקות הכי מצליחות בעולם כיום, אם לא הכי, ארטוורק מילים בוא נתעלם מהמילים, כי הם בעצם חלק מהארטוורק. ואפשר למצוא אותם באינטרנט בשנייה בחיפוש הכי קל בעולם. נשארנו עם: שני דיסקים דנדשים מאחת הלהקות הכי מצליחות בעולם כיום, אם לא הכי, ארטוורק זה שווה לדעתך 360 שקל? עכשיו אני אזכיר שאת הדיסק הראשון כולנו הורדנו באופן חוקי ובחינם. באיכות קצת פחות טובה, יש שיגידו שזה מספיק. עוד אני אזכיר, שהדיסק השני מכיל רק 6 שירים. שזה בעצם חצי דיסק. מה שיוצא ששילמת 360 שקל בשביל איכות טובה יותר לדיסק הראשון, חצי דיסק, וארטוורק.

למעלה