שלום לכולם...

שלום לכולם...

אתמול ראיתי את "מאטריקס" בפעם הראשונה, ולא הבנתי הרבה... אז ראיתי שוב היום - עכשיו... ויש לי המון שאלות! 1. מה זה בדיוק המאטריקס? זה עולם? זו תוכנית? אני נורא מבולבל כי לפעמים מורפיוס אומר שזו תוכנית במחשב שמוציאה מבני האדם את האנרגיה בשביל להפוך אותם למכונות... אבל איך תוכנה יכולה לייצר מכונות?! וגם... לא הבנתי את הקטע עם ה"שחרר את השכל"... זה גורם לנו לחשוב שהאוכל טעים, אבל בעצם אין לו טעם?! מה ז´תומרת? 2. איך כל האנשים השתנו פתאום ל"אייג´נט סמית´" ולשאר הסוכנים? איך הם עשו את זה??? 3. איך ניאו ומורפיוס וטריניטי וסמית´ יכלו לקפוץ ככה?! וגם איך הם עצרו פתאום את התמונה??? טוב מקווה שהבנתם...

Gevakumon

New member
הייתי יכול לענות לך על כל השאלות...

אבל לפי השאלות שלך אפשר לראות שלא ממש הבנת את הסרט, וההמלצה שלי היא לא לשאול אחרים מה בדיוק קורה שם אלא לראות את הסרט שוב, אם נמאס לך ממנו עכשיו אז תראה אותו עוד איזה יומיים, שבוע, שבועיים, כי רק כשתבין אותו תראה כמה טוב הסרט הזה באמת. ואני חושב שגם האחרים כדאי שלא יענו לו על השאלות ושיראה את הסרט עוד פעם ויפענח אותו לבד, בשבילו. לא?

Gevakumon

New member
אנשים קראו את זה לפני שאתם עונים

קראו את ההודעה שכתבתי לו, אם אתם לא מסכימים תענו לו אבל נראה לי שכדאי שהוא יבין לבד לא?

מאטריקס

New member
יש הצלחתי להכנס!../images/Emo65.gif

איתי, דיברתי עם תפוז סידרו לי... עכשיו אני שמייייייייייייייייחחח!!!!!!
ובאשר לשאלה, מה כן הבנת מהסרט?!

מאטריקס

New member
אבל אם אתה באמת רוצה לדעת...

אז לך לארכיון, לדפים הראשונים... פעם דיברו עליו כאן... עוד לפני שעזבתי... ואחר כך חזרתי... ואחר כך שוב עזבתי כי תפוז לא נתן לי להכנס, ועכשיו שוב חזרתי!!!!!

IC4

New member
מאטריקס נראה לי שבלעת יותר מדי

גלולות כחולות או אדומות או לקחת בטעות שתיהן ביחד ועשית קצר
הפורום היה קיים ממש מלא זמן לפני קיומך בו
היי הנה משהו גאוני שלא חשבנו עליו קודם - מה קורה אם לוקחים את שתי הגלולות ביחד ? נראה לי זה כמו איזה מתאבד פלסתינאי שמקריב את עצמו - מי שלקח את שתי הגלולות מת וכל שאר האנשים כתגובת שרשרת של הבאג במערכת מתנתקים ומוצאים עצמם במיכל ג´לי אדמדם רך ואז באה השאלה אתה מוכן להתנדב לניסוי? אתה מוכן להתנדב לניסוי? אתה מוכן להתנדב לניסוי? אתה מוכן להתנדב לניסוי? אתה מוכן להתנדב לניסוי?

מאטריקס

New member
מורפיוס לא היה נותן לניאו שתי

גלולות... לקח אחת, מיד כיסה ת´יד בחזרה... אבל אם ניאו היה לוקח את שניהם, לפי דעתי, עדיין הוא היה נמצא בעולם האמיתי...

מומחה

New member
גלולות

לשתי הגלולות פעולות הפוכות אחת על השניה לכן אם הוא היה לוקח את שתי הגלולות הן היו מבטלות את ההשפעה אחת על השניה לכן לא היה קורה כלום.

אולי זה מה שיקרה:

הגלולה הכחולה גורמת לשכחה, והגלולה האדומה מנתקת את האדם חלקית מהמאטריקס. אם ניאו היה לוקח את שתי הגלולות, הוא היה מאמין שהכל בסדר עם העולם, חוץ מזה שהוא עובר דרך דברים ועובר על חוקי הפיזיקה... KAIN REFUSE TO SACRIFICE

הגלולות עשו משהו...?

מהם עשו? זה לא היה רק כאילו הבחירה של ניאו
הם השפיעו על משהו?! על מה

מאטריקס

New member
עלי באבה ומנורת הקסמים... או מה שזה

לא יהיה... אני רואה שלא הבנת כל כך טוב ת´מאטריקס... יותר נכון... מעט מדי... בלי הגלולה אי-אפשר להפוך אותך למכונה...

IC4

New member
רגע גם אני לא הבנתי את הסרט מטריקס

הגלולה מה ?!?! הופכת אותך למכונה??<!?!>

נראה לי שהוא התכוון לזה שבלי

הגלולות מורפיוס לא היה יכול להפוך אותו למכונה... אני צודק...

מאטריקס

New member
התכוונתי שבלי הגלולה מורפיוס

בשום פנים ואופן לא היה הופך אותו למכונה... כמו שעלי באבאה ומנורת ה*קסמים*(
) אמר...

IC4

New member
לא הבנתי למה ניאו הוא מכונה?!

ניאו הוא בנאדם הוא משהו כמו הבנאדם הדוגמא לבנאדם
לא סתם אבל ניאו הוא בנאדם לכל דבר, למה אתם קוראים לו מכונה?

למה להיות כזה רע? דייי

בקשה... אני מתחנן.... בבקשה... אני אעשה בשבילך כל מה שתרצה...

IC4

New member
לא צריך להתחנן, אל תהיה אידיוט ../images/Emo4.gif

Master Boo

New member
אוקיי- תשובות!

על רגל אחת, אבל עדיין תשובות... 1. המאטריקס היא תוכנת מחשב. בעולם האמיתי האנשים נמצאים בתוך מכונות- המכונות האלו מחברים אותם למאטריקס ומפיקים מהם חשמל. המאטריקס היא עולם וירטואלי שנועד לספק לבני אדם את הגירויים המתאימים כדי שייצר אנרגיה. 2. האייג´נטים הם בעצם תוכנת מחשב- הם לא אנשים כמו כל השאר. שם לב שהם לא יכולים למות- ברגע שהרכבת דורסת את סמית´, הוא פשוט יוצא מהגוף שהוא היה בו, ועובר לאדם אחר שהיה בתוך הרכבת. 3. ניאו, טריניטי ומורפיוס יכלו לעשות את מה שעשו כי הם הבינו שה"עולם" שהם נמצאים בו הוא לא עולם- הוא תוכנת מחשב. לכן, הם יכולים לכופף את הכללים ואת החוקים שה"עולם" מושתת עליהם. זהו, פחות או יותר- אם התבלבלתי במשהו, או שכחתי משהו, אתם מוזמנים להוסיף/ לתקן... מקווה שהבנת!

Master Boo

New member
אוקיי- תשובות!

על רגל אחת, אבל עדיין תשובות... 1. המאטריקס היא תוכנת מחשב. בעולם האמיתי האנשים נמצאים בתוך מכונות- המכונות האלו מחברות אותם למאטריקס ומפיקים מהם חשמל. המאטריקס היא עולם וירטואלי שנועד לספק לבני אדם את הגירויים המתאימים כדי שייצר אנרגיה. 2. האייג´נטים הם בעצם תוכנת מחשב- הם לא אנשים כמו כל השאר. שם לב שהם לא יכולים למות- ברגע שהרכבת דורסת את סמית´, הוא פשוט יוצא מהגוף שהוא היה בו, ועובר לאדם אחר שהיה בתוך הרכבת. 3. ניאו, טריניטי ומורפיוס יכלו לעשות את מה שעשו כי הם הבינו שה"עולם" שהם נמצאים בו הוא לא עולם- הוא תוכנת מחשב. לכן, הם יכולים לכופף את הכללים ואת החוקים שה"עולם" מושתת עליהם. זהו, פחות או יותר- אם התבלבלתי במשהו, או שכחתי משהו, אתם מוזמנים להוסיף/ לתקן... מקווה שהבנת!

למעלה