שלום לכולם...

לא...

זה כאילו הם התעסקו עם השמירות. KAIN REFUSE TO SACRIFICE

yanivtr

New member
אנשים אני לא מבין אותכם!!!!!

כוווווווווולם אומרים מאטריקס זה סרט מסובך, אבל הוא בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל(ועוד מלא בכלל פשוט אין לי כוח לרשום) לא מסובך, אני חוזר הסרט לא מסובך... או שאתם ממש טמבלים(אל תיעלב/תיעלבו) או שאתם פשוט לא מרוכזים בסרט.! דיי אני שונא את זה, כולם אומרים שהסרט הזה דפווק כי אי אפשר להבין אותו, אבל בעצם מי שלא הבין את הסרט דפווק ולא הסרט עצמו... והעצה שמישהו כאן שאני עדיין לא מכיר שהוא אמר תראו את הסרט פעמיים שלושה ארבע חמישה כמה שיצתרך עד שתבינו... YanivTr

wisdom16

New member
מי לעזאזל אמר שמאט´ זה סרט מסובך???

סך הכל כיף לראות אותו יותר מפעם אחת להנות מקטעים שאהבת ולשים לב לפריימים שלא שמת לב אליהם קודם
כמו הסצנה שמר אנדרסון בא באיחור לעבודה והבוס אומר לו "אתה חושב שאתה מיוחד שאיכשהו החוקים לא חלים עליך" זה חלק מהכיף

yanivtr

New member
לא לא לא לא לא!

אנח לא אמרתי שזה דפווק שרואים את הסרט כמה פעמים, ני גן ראיתי אותו מספר פעמים, ואני עושה זאת גם עם כל סרט שאני אוהב. אבל הבעיה שאמרתי שאנשים בפעם הראשונה שראו את הסרט ממש ממש לא הבינו בכלל על מה מדובר הסרט, שלדעתי זה דפוק, אז המלצתי להם לראות אותו מספר פעמים. אז שוב אני חוזר(שלא תכניסו לי מילים לפה) אני לא אמרתי שזה דפווק לראות את הסרט מספר פעמים, זה דווקא דיי מהנה וממומלץ.

IC4

New member
שתף אותנו בחוכמתך

אני לא ציני אשמח לדעת מה אתה הבנת ממאטריקס אני מקווה אבל שאתה באמת השקעת מחשבה בסרט יותר ממה שלדעתי רוב האנשים מייחסים

למעלה