לא קראתי את כל השרשור, אבל הנה כמה תובנות:
אני, בזמנו, עשיתי את המעבר במכה אחת, ולמרות שיכולתי לעשות אותו קצת יותר נכון, עברתי את זה בשלום. קצת קשה לייעץ בלי להכיר את המטופלת, אבל בגדול: 1. להמליץ לה על שילוב מגוון של דגנים וקטניות, עם דגש לדגנים ולקטניות שמתאימים לה. 2. להנחות אותה מה לאכול בנוסף לנ"לים - גזר, בטטה, ודלעת מבושלים (ביחד או לחוד) יכולים לחזק את הטחול. סלק ורימונים (בעונה) יכולים לעזור לבנות דם. 3. אין ברירה - היא תצטרך להשקיע זמן בבישול, ולאכול כמויות רציניות. לאכול המון המון המון. אם תרצי לדבר באופן קצת יותר מעמיק, מסררי לי את הטלפון שלך, או את האבחנה שלה... (בלי סימנים מזהים כמובן)