שלום לכולם.

אצה כחולה-ירוקה (נמכר בקפסולות) וגם

בשמן קנאביס שמוכרת חברת תמר שיווק. רק שהשמן מכיל 3 סוגי אומגה ולא מן ההכרח שאתה זקוק לכולם. או שכולם טובים לך בהתאם למצב הערכים התזונתיים שלך/מצבך הבריאותי.

amittzor

New member
פשתן

או בשמן זרעי פשתן, או בסופטג'ל שמכיל שמן זרעי פשתן, או הכי טוב - פשוט לקנות זרעי פשתן אורגנים ולטחון אותם (הכי טוב לטחון לפני שאוכלים, כי עם הזמן הם מאבדים מהערך שלהם. זרעי פשתן שנרכשים כבר טחונים לא שווים הרבה).

הרופא שלך מוכן לקחת אחריות לגבי זה

שדגים הם המזון הכי מורעל שיש היום ? בדגים אין אומגה 3 זו אגדה אורבנית , כלומר פעם היה בדגים אומגה 3 כאשר הם גדלו בים החופשי , כיום כאשר רוב הדגה באה מחקלאות ימית אין בדגים אומגה 3 . אבל למרבה השימחה יש בהם רעלים רבים .

motior

Member
סליחה שאני מקלקל את החגיגה

אבל משהו נשמע לי פה מוזר. את מטפלת ברפואה סינית שלא מבינה בתזונה טבעונית ואת פונה לאנשים שאין לך מושג מה הם יודעים שייעצו לך מה לייעץ למטופלת שלך? נשמע לי מאוד מוזר. הייתי ממליץ שהמטופלת שלך תפנה לפורום באופן ישיר (כדי לחסוך את הטלפון השבור) ויותר מכך שתפנה לתזונאי/ת שבאמת מבין בתזונה.

כאשר אדם אוכל אוכל רע למה שיקרו לו דברים

לא טובים כאשר הוא מפסיק לאכול אותו ? אבל זה לא כל כך חד משמעי , אני הפסקתי בבת אחת לא רק מוצרים מן החי אלא גם מוצרים מתועשים ולא מלאים . ולא הייתה לזה כל השפעה מורגשת עלי . מה שיכול להיות הוא , שכאשר מפסיקים לאכול את הזבל , הגוף מצליח לאחר כמה ימים להתחיל להפטר מהזבל , ואז יכולה להיות הרגשה לא נעימה למשך מספר ימים .אבל זה תהליך חיובי ולא שלילי . כן ! ברפואה הסינית יש כמה חורים שחורים שחייבים להפטר מהם והם שימוש בגופות של חיות בכדי לרקוח תרופות. כמו קרני קרנף טחונים וכדומה , אבל בסך הכל הרפואה הזו חיובית ורוב התרופות הם צמחים .

לא קראתי את כל השרשור, אבל הנה כמה תובנות:

אני, בזמנו, עשיתי את המעבר במכה אחת, ולמרות שיכולתי לעשות אותו קצת יותר נכון, עברתי את זה בשלום. קצת קשה לייעץ בלי להכיר את המטופלת, אבל בגדול: 1. להמליץ לה על שילוב מגוון של דגנים וקטניות, עם דגש לדגנים ולקטניות שמתאימים לה. 2. להנחות אותה מה לאכול בנוסף לנ"לים - גזר, בטטה, ודלעת מבושלים (ביחד או לחוד) יכולים לחזק את הטחול. סלק ורימונים (בעונה) יכולים לעזור לבנות דם. 3. אין ברירה - היא תצטרך להשקיע זמן בבישול, ולאכול כמויות רציניות. לאכול המון המון המון. אם תרצי לדבר באופן קצת יותר מעמיק, מסררי לי את הטלפון שלך, או את האבחנה שלה... (בלי סימנים מזהים כמובן)

הי,

התאהבתי בדייסה.

למעלה